Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 18
mihahegarty spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Laura13
parerea mea e ca e un pic prea acida lamaia pt stomacelele lor. parerea mea. Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011 Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
Eu stiam ca in ciuda faptului ca lamaia pare acida, in stomac ea se transforma in baza, deci e ok... Cate bordee, atatea obicee!!!!
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell lista cu fructe/legume care intaresc sau inmoaie kk blog casa, dulce casa The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Multumim!!
mihahegarty spune:
Crisspy, imi pare tare rau de boala!!! Multa sanatate va doresc!
Laura, bafta in continuare la diversificare!!
Oana, ori mint, ori sunt in depresie si nu vor sa recunoasca ca au nevoie de ajutor (am auzit asa un caz in care efectiv avea nevoie de ajutor ca nu i dormea deloc copilul si nu dadea voie la nimeni s o ajute, zicand ca totul e ok), ori vor sa se dea mari!!! ;)
Oricum, eu as vrea sa spun asta, dar sunt departe de acest vis de a avea un copil perfect cuminte!!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Gliana am mai ras de Miha..cum intelege ea unele lucruri...:)))) mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992) |
Hihihi, uite ca am devenit si clown ul odiseei!!!
mihahegarty spune:
Ma duc si eu la children centre, dupa o absenta de vreo cateva saptamani bune!!! Va mai citesc cand vin!!
O zi minunata in continuare!!
LORIALEX spune:
La multi ani dragelor,
ALEXIA ADA si ALYMIH !
Sa fiti sanatoase,fericite si sa aveti o viata minunata alaturi de familie!
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui ilida Loredana - foarte faina activitatea voastra!!!! Dar ma intreb: nu e prea periculos pt cei mici sa intre cu mai multe persoane straine in piscina? Noi abia ne-am hotarat sa-l punem singur in cada si doar e a noastra, stim cum o spalam si ce grija avem. Ma bucur ca te-ai relaxat din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
Eu sper ca-i ok mai ales ca astia aici pun ff mare accent pe familie,dar mai ales pe copii,sanatatea-siguranta lor.Cel putin asa sper ,iar la cat clor pun ei in piscina..Mergem doar o data/saptamana si sper sa fie ok.Eu ma bucur ca m-am relaxat,iar el s-a simtit bine si nu a plans deloc.Copii stau ca in niste barcute,ff bine protejati .Saptamana viitoare fac poze si pun pe FB
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui navicula Buna dimineata! vaccinurile la Eric Miha, Loredana mi-a fost dor de voi Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011) |
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui anca-28 Neata Eu pana la 12 sunt singura cu Natalia acasa, parca imi era dor de liniste in casa, si nu prea am chef de nimic desi am o gramada de treaba de facut. ALEXIA ADA si ALYMIH ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011) |
Asa si eu si este asa bine sa lenevesc in fata PC-lui
Spor la relaxare,iar daca-ti vine cheful de munca,aseaza-te si-ti trece