Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)
Raspunsuri - Pagina 6
alina_anto spune:
In sfarsit am reusit sa ma satur si eu..am mancat TOT! L-am avut si pe Filip din nou la mine, a supt, a papat si bibe. Acum o sa incerc sa ma odihnesc, mai tarziu am musafiri....
Am uitat sa va spun ca sambata dimineata, la 3 m-am trezit din somn cu contractii, si m-au tinut pana la 4.30. Erau regulate si majoritatea dureroase, dar am avut o discutie cu Filip si i-am spus ca nici el nu a vrut sa iasa cand am vrut eu, asa ca nici eu nu il scot mai devreme Si la baie, dimineata, mi-a curs o parte din dopul gelatinos. Dar cand m-a controlat dr inainte de operatie mi-a spus ca ar mai fi stat cateva zile in burtica..
Jessamine, astept si eu vesti!
Mady, va fi totul bine! Nu are cum altfel! Iti vei tine puiul in brate! Deci nu te mai gandi la altceva, incearca sa iti folosesti emotiile pt recuperarea de dupa Abia astept sa ne spui maine cum este printesa ta!
Va las, incerc sa fac putin nani.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei
anca_cls spune:
Annesi, Lady[/red] - Ms. de pareri! Am mancat! Oricum nu cred ca ma puteam abtine...E super buna
[red]Annesi- Spune-mi te rog cum te-au controlat sa vada dilatatia? Cu fierashtanii sau doar cu mana?
Am tot intrebat aici pe forum dar nu a zis nici una dintre fete nimic
35+ cu Eva Georgiana
mihaelaradu spune:
Anca eu cred ca depinde de medic. Spre exemplu, am intrebat si eu care e procedura aici la spital si moasa mi-a spus ca ea prefera sa controleze cu mana, dar are colege care folosesc nu stiu ce instrumente. Discuta cu medicul tau..
34+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Felicitari proaspetelor mamici, Alina si Bella! Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si cuminti iar voua refacere rapida!
Lady, am fost la botez, am dansat cat m-au tinut picioarele, acum sunt la petrecerea de mir... In afara de faptul ca pur si simplu ma termina durerile de oase (ma trezesc noaptea din cauza lor) in rest ma simt perfect. De azi incep inducerea, plimbari pe jos si ca nu mai pot. Maine am DPN-ul, teoretic!
tuturor!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 39+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
iaura21 spune:
buna fetele
felicitari alina ,bella ,sa aveti bebei mancaciosi si fara colici
Miha, ce fain ai zis tu acolo despre Jessamine si noi toate pana la urma...
Noi respectam ziua si noaptea cum trebuie ,adica papam la 3 ore,noaptea, apoi dormim linistite ,iar ziua mai maraie dar in general e cuminte.
Sara , sper ca ati scapat de icter pana acum...eu de mancat ,mananc cam fara oprelisti mari,bine, fara varza ,fasole si alte de-astea, dar fructe mananc ...dar eu alaptez doar de 2 -3 ori pe zi si doar 20 ml suge la san, rest completare
Lady o sa incerc si galactogil,acum ii dau cu bere ,fara alcool bine-nteles.
Anca, la spital unde lucrez eu ,controlul dilatatiei se face manual ,fara instrumente adiacente...poate si la alba ca e aproape
Annesi pai bine, noi ne tot pove. pe aici si nu stiam ca avem acelasi dr. de suflet, chiar daca e f. tanar ,are doar 35 de ani, mai mic decat mine...chiar ma gandeam cand am ramas gravi ,daca nu pot merge in continuare la el la contol ,am fost doar la prima eco de 4/5 sapt. cand s-a vazut f. bine bebica mea.
Tu unde faci eco sau contol, la ultimul etaj la fertilitate sau la 3?
Lexi bine ca macar v-ati distrat ,acusi vine si bebele tau .
scot si eu niste motate pt urmatorii bulgarasi
mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
lalitzuza spune:
Alina multumesc de raspuns,somnic pufos sa fi ok cand vin musafirii.Anca deobicei se foloseste mana ptr a vedea dilatatia nu cred ca semai pun valvele . dar fetele care sunt proaspete mamici stiu mai bine.Lexi ma bucur ca te-ai distrat,vad ca deja ti-ai facut planul pt orele urmatoare asa ca succes si spor in activitate Haideti fetelor sa avem vesti bune
39+ de
iaura21 spune:
fetelor, sa aveti curaj cele care faceti cezariana , e chiar mult mai bine decat ma asteptam,nici nu mi-a fost frica sau ceva...iar rahi chiar nu doare ,e doar o mica intepatura pe care abia o simtiti,acum depinde si de anestezist ...dar dupa operatie, eu ,viteaza cum ma credeam, am refuzat in prima faza calmantele iar apoi am avut ceva dureri destul de mari ,care au trecut insa in 2 ore aproape de tot.
E f. important sa va mobilizati(ridicat din pat si eventual plimbat) cat mai repede ,adica seara sau a 2-a zi dimineata,asa va reveniti cat mai ok.
Deci fara frica daca puteti, sa mergeti la 'taiere'
mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
adc spune:
Alina_anto, ce emotionant e tot ce povestesti... felicitari pentru nasterea usoara, nu toate femeile suporta asa bine o operatie, bravo!
Sa-ti traiasca puiutzul mic, sa fie la fel de frumos si sanatos ca surioara lui!
Lali, ce putin mai ai... eu cu Suzi inca mai stam ca pe ghimpi pana sambata... dar cred ca va fi ok.
A, mi-a iesit rezultatul la culturile de col, n-am nici streptococ si nici altceva , am scapat de ultima analiza. Aveam emotii pt ca desi nu era deranjant, de la inceputul sarcinii am avut mereu o secretie, nu ma simteam niciodata "curata", in plus recoltarea a fost usor dureroasa. Dar nu mai conteaza, bine ca nu-s "brontozaurii" acolo. Deci am verde la nastere naturala, numai sa vrea bebe.
Bella felicitari!
Cineva intreba de Sophia, e ok si arata foarte bine dupa parerea mea. Si n-as zice ca are mai multi "pitici" fata de noi celelalte, doar ca a ales cred sa citeasca cat mai putine pentru a nu se consuma emotional.
Mami de Andra (18.02.2006) si 37+ cu
My_Lady0091 spune:
adc, ai vazut-o pe sophia???e ok?i-ai luat un nr.de tel?mai intra pe la noi in viitorul apropiat?
anca, foarte bine!
lexisuuuuuuuuper tare!sper sa se hotarasca Cornelia sa vina mai repede!si pe mine ma dor oasele de mor!
anca...dilatatia se verifica cu mana, insa in timpul contractiilor il asculta pe bebe cu o palnie speciala, pe care ti-o tot pozitioneaza pe burtica-peste tot.dilatatia tot in timpul contractiilor ti-o verifica.asa a fost la mine.daca e si altfel, asta nu mai stiu!
iaura, ceai de fenicul+chimen+anason sa mai incerci!Cum e Flavia?
ALTESA, te inteleg cu colicii...infacol ai incercat?sau colief?
Mady eu am numarul tau, tu il ai pe al meu?daca nu...te sun io maine seara..sau iti las PM?Curaj, fetita!!!
37+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ica7 spune:
Bravo Alina!!! Felicitari!!! Bebe Filip sa va luminineze si sa va bucure fiecare zi.
Hehe eu cand va spuneam ca nu m-a durut si ca mi-am revenit repede probabil ziceati ca exagerez.... ia te uita ca nu sunt singura...
Bafta in continuare si fara frica... Ce a fost mai greu a trecut....
Iaura... Nici Robert nu mai vrea san. Eu ma mai mulg si ii dau, dar a scazut rau productia. Oricum, e clar ca si alaptarea asta e o arta. Eu prefer s-o iau asa cum e, sa nu ma stresez pt asta ca poate sa creasca linistit si cu lapte praf. Macar am incercat. Robert a crescut 200 de gr in prima sapt dupa ce a iesit din spital. Si el mananca la 3 h. Se trezeste singur. Vreo 2 nopti nu prea a dormit si aseara am descoperit ca nu-i placea pt ca era intuneric. Asa ca am aprins o luminita in camera lui.
Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)