Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ica

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi, am reusit sa racesc si eu destul de tare.Imi dadea tarcoale de cateva zile, dar astazi m-a rapus.Si cel mai nasol e ca nu am voce. Sunt ragusita rau de tot...Am tot incercat lapte cu miere si galbenus de ou, am incercat si gargara cu apa si sare, dar deocamdata...nicio schimbare.Si de suparare am plecat cu al meu sot la cumparaturi.Am profitat si eu de ultima zi de reduceri de la "Z" si sunt foarte incantata in primul rand ca am luat 10 body-uri cu 8,5 ron buc si alte cateva salopete si costumase, toate reduse la jumatate.Au inceput sa ne invadeze hainele micutului...
Alina, inteleg ca vine si lapticul daca puiul a supt?
Iaura, Ica, multi pupici voua si puiutilor!
Lady, tu vezi ca fetele astea zic ca ne trezim dupa anestezie?Sa vezi tu ce bine o sa fie si la noi!

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Doamne fetelor, sper sa fie si aici la spital cum spuneti voi...Eu daca vor verifica dilatatia cu valvele alea...n-o sa pot suporta, pur si simplu nu o sa pot! Am fobie, ma fac sa ma simt ca la usa grotei, in epoca de piatra!

Fetele cu bebei mici ma bucur ca sunteti bine si voi si ei si va

35+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Lady ,am baut deja 2 cutii de ceai pt. stimularea lactatiei,m-am plicti de el...incerc si altceva...
Flavia ,e bine ,mersi de intrebare, acum juma. de ora ne-am distrat amandoi cu ea ca e putin constipata(face cam la 1 zi sau 2)si a facut acum cred ca juma. de kil ,ne-am scremut amandoi odata cu ea si a reusit saraca sa faca pe ziua de azi ,nu facuse de alaltaieri.
Ica si tie si la Robert, sa fie cuminte in continuare.
Vreau mai mult pt. anticorpi pe care ii ia din laptele meu, sa alpatez,iar de crescut ,asta m-a cam dat pe mine peste cap la inceput ,ca nu prea crestea si asa am pierdut din productie... nu am vrut sa insist cu sanul ca se obosea si nu mai papa praful...acum trage din san si cate-o jumate de ora dar nu papa mai mult de 20 ml,clar e o arta alaptarea ,dar tre' sa fii si f. echilibrata si linistita ca sa ai lapte ,ceea ce eu nu prea am fost la inceput desi ma tineam tare si mare ca io nu fac depresii ,ca sunt asa si pe dincolo,no ,mi-am luat-o ,noroc ca trece repede la mine...oricum m-am linistit cu toate si doamne ajuta in continuare...

mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iaura, eu am baut pana acum 6 sau 7 cutii de ceai :)))
Nu e nimic daca nu ai lapte pana la urma, creste copilul foarte bine si sanatos si cu lapte praf. Numai sa nu iti para rau mai tarziu, cum am patit eu. La mara imi scazuse productia, spre deloc, pe la 2 luni jumate 3 si m-am conformat, am continuat cu lapte praf. Acum imi pqre rau, ma gandesc ca puteam sa incerc mai mult. Dar ea a crescut bine si nu a racit niciodata serios pana acum la 1 an si 5 luni aproape.
Incearca pe langa bere sa o si pui la san mai des, chiar daca oboseste, se invata.
In rest toate bune?

Ica, voi? Vad ca robert e bine, dar tu?

Ileana, coryzalia pt raceala si homogene pt gat. Plus multa dragoste si atentie de la al tau sot

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Offf Aerlilian , exact ca in bancul cu Bula ....asta iti lipsea ..sa racesti.Poti incera pu propolis cu cit C .si neaparat ai grija sa nu se infunde nasul..hai mai ai un pic sigur o sa treaca.oricum partea cu shopingaiala e buna...poate sa faca parte din tratament

39+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

FELICITARI ALINA!!!!
multi pupici fetelor de incurajare...
eu zilele astea sunt intr-o pasa mai proasta,plus am o groaza de rezolvat...
si presimt eu ca bebita al meu va veni mai repede...marti merg si eu la control pt streptococul b...

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alice, am bagat homeogene la greu, parca mai rau alimentez lucrurile...o sa incerc si coryzalia. Cat despre dragostea sotului...nu ma mai amari si tu, ca daca ai stii cum tanjesc...si el imi spune sa-l las in pace ca nu are de gand sa faca pe moasa in dormitor.
Adc, iti place sa ti se spuna "ti-am zis eu?" Si totusi...ti-am spus eu ca n-ai balaurul?
Lali, chiar mi-a facut bine sesiunea de cumparaturi...am insirat prin sufragerie toate hainutele si stam si ne minunam la ele...Am facut o pasiune pentru salopetelele intregi, cu capse pe o parte si am luat foarte multe asa. Mi se pare mie ca sunt foarte comode si la imbracat si la purtat de catre copil.Tu ce zici Alice, sunt bune?

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Iaura ai dreptate cu laptele di tatica dar se face mare si cu lapte praf.ai incercat cu chimion anason si fenicul?1lingura la1L de apa fierbi 10 min strecori si gata sau cu un pic de bere..oricum felicitari pt" productia "obtinutaacum o sa doarma si mai bine.hai pupici si muuult laptic

39+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Gata, maine implinim 40 sapt.se pare ca tre sa apelez si eu la ceva metode de inducere, bebe sta bine si linistit in burtica, parca stie ca aici a venit iarna in toata regula si e mai bine in burtica la caldurica la mami...
Gianina, Doamne ajuta, asteptam vesti bune de la tine, cred ca deja ti-ai cunoscut printesica
Cati, mersi de incurajare sper sa fie totul bine si la noi, abea astept desi sigur imi vor lipsi momentele astea cu bebe in burtica...

+39 cu

Mergi la inceput