Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lali, am avut anestezia combinata rahi-peri, cu preanestezie locala inainte. Nu am avut greata, dureri de cap, palpitatii sau alte reactii..

Bebe Filip seamana cu surioara lui, e tot asa, brunetel, are ochii mari, dar are ceva aparte: o gropita in barbita. Si noi nu avem nici unul...doar eu, dar fffff putin

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bella, felicitari!!! Sa fiti sanatoase, sa va acomodati usor impreuna!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Bella, felicitari pt bulgarica Alexandra! asteptam detalii cand mai ai timp sa intri pe forum.

Alina, si mie mi-au dat lacrimile la cele povestite de tine. imi pot doar imagina deocamdata ce a fost in sufletelul tau, mai ales cand ai avut langa tine pentru prima data ambii copilasi

Jessamine, si eu te felicit deja de pe acum, ca ma gandesc ca a venit pe lume bulgarasul tau

Mady, succes maine! ia ca exemplu cazul Alinei si mergi fara frica. starea de spirit pozitiva te va ajuta fara indoiala.

Gianina, draga mea, ai o veste buna pt noi?

pupici si incurajari pt toate burticile si mamicile!

Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bella_sib

Salutare fetelor, felicitari noilor mamici si multa sanatate bulgarasilor, va anunt ca a mai venit un bulgaras pe lume in 5 ianuarie pe nume Alexandra, cu 3600 gr si 54 cm, scor apgar 10. Bebelina este bine, papacioasa, iar mami super fericita.

felicitari!chiar ma intrebam unde ai disparut!

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Alinutza!Hip-hip, bebe Filip!!!

Lali & annesi....mai aveti un pic

Anca_cls, poti manca, de ce sa nu poti?

Bella, imediat te trec in listutza

Oare Lexi o mai fi ajuns la botez?sau la nascare?

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bella, felicitari !! Cum e cu bebica acasa?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Bella, erai deja in listutza!

37+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Lady- Pt ca nu e pasteurizat....listeria...

35+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Lady- Pt ca nu e pasteurizat....listeria...

35+ cu Eva Georgiana

cum crezi!eu am mancat-cu riscul listeriei.dar stiam de unde iau branza.cunosteam mediul si persoanele

37+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Anca, eu am mancat toata sarcina telemea proaspata de oaie de la tarani din piata. imi cadea asa de bine si simteam ca mancam ceva natural. stai linistita ca si ei sunt controlati si de obicei lucreaza curat. eu am gandit asa: decat sa cumpar din supermarket o branza ultra prelucrata cu tot felul de adaosuri si E-uri, mai bine asa. ce crezi ca femeile de la tara nu mananca din productia proprie cand sunt gravide? si uite-te la ele ce copii sanatosi fac

Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput