Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Felicitari mami shoareku, mami jessemine , mami bella si mami Mady!
Sa va refaceti repede si sa aveti parte de muuuult laptic, de nopti linistite, cat mai putine sfaturi stresante si mult sprijin din partea celor apropiati. Iar bebeii sa pape tot, sa faca nani, sa nu aiba colici si sa creasca mari.

Beatrix ma bucur ca ne-ai adus vesti bune! Te rog sa scrii in continuare si sfaturile pediatrilor de acolo, ca ne mai inspiram si noi. Eu una sunt convinsa ca e ok cum spui tu cu temperatura, dar ce ma fac eu, ca sunt taaare friguroasa... Totusi fata de anul trecut am atins performanta de a nu ridica temp mai mult de 22 C.

Dr Anca, e ff fain ce ai spus acolo. De aceea e important contactul prelungit cu mama, pentru a-l ajuta pe bebe sa se obisnuiasca in noua lume in care a intrat. In nici un caz nu va deveni un razgaiat, ci se va simti si mai mult in siguranta in bratele mamei.

Despre laptele praf stiu de la mamici mai experimentate ca Nan constipa mai ceva ca alte feluri. De o fi asa sau nu, nu am de unde sti, ca nu am niciun fel de experienta, decat cu laptele praf pt ciocolata de casa!

Gianina, Lexi, Silvi scot niste agitate pentru voi!!!

Alina, ce bine ar fi sa nastem toate usor si fara dureri inainte si/sau dupa!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Mady, felicitari pt printesica delicata! deci nu a mai avut rabdare cateva ore si s-a incapatanat sa iasa.

Iaura, controalele le facem de obicei la et. 1, in sala 105, dar asta numai daca e in timpul programului. si cum de obicei mergem saptamanal, drept consecinta fara programare la cat e el de ocupat, le facem sus la 4, la fertilizare. de fiecare data cand intru in cabinet ma uit la panoul cu bebeii obtinuti prin fertilizare. ai vazut ce multi gemeni sunt? dragii de ei!

Anca_cls, controlul pt col mi l-a facut doctorul meu doar cu mana, fara fieratanii, dar cand m-am internat, au bagat si fieratanii prin mine, cica sa vada bine, sa verifice tot

fetelor, nu vreau sa par marea sfatuitoare, mai ales acum, cand toata lumea vine la voi cu sfaturi. dar vreau doar sa va zic ce ni s-a spus la cursul de lamaze in legatura cu laptele: daca aveti probleme ca scade productia mai ales asa de devreme, faceti "cura de 24h" adica o zin intreaga stati cum s-ar zice "bot in bot" cu bebele, puneti-l la san cat de des cere si tineti-l mult cu pielicica lui in contact cu a voastra. tipa psiholoaga care ne-a tinut cursul spunea ca metoda asta da de cele mai multe ori rezultate nesperate. trebuie doar sa fiti optimiste si linistite si trebuie sa vi se respecte intimitatea in ziua asta. incercati, daca vreti.

noi stam ca pe ghimpi pt ca maine e termenul si toata lumea se asteapta ca eu sa nasc la termen :)))))))))) mi se pare foarte funny reactia celor din jur. toata lumea se asteapta sa ma apuce acum contractiile si ma tot suna sa ma intrebe daca nu simt nimic
in rest, bebe ma apasa rau de tot pe oasele bazinului si cateodata nu imi mai simt picioarele asa mi se stranguleaza nervii de tare
de burtica nici nu mai zic... e asa de mare incat incep sa mi se sparga capilarele

Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ileana, eu am ajuns la antibiotic mami!daca nu-ti trece, fugi la medic..sa ti se coboare la plamani, sa faci complicatii.e un virus sigur.mergi la medic familie sa-ti dea trimitere la un orl-ist(gat, nas, urechi) si un internist(plamani).sanatate!si cu raceala, nu-ti face nimeni cezariana...tre'sa fii ok

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Annesi..mai ai un pic...ia baga tu azi niste ture pe scari, o plimbare lunga si un fierbinte

tin pumnii

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Elenii, imi pare bine sa te citesc!esti ok?bebe mic?

37+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Iaura ai dreptate cu laptele di tatica dar se face mare si cu lapte praf.ai incercat cu chimion anason si fenicul?1lingura la1L de apa fierbi 10 min strecori si gata sau cu un pic de bere..oricum felicitari pt" productia "obtinutaacum o sa doarma si mai bine.hai pupici si muuult laptic

39+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Mady felicitari!!! Bine ai venit Ilinca grabita!!!
Gianina facem galerie sa iasa puiul - se pare ca sunt mai multi incapatanati la subiect
Lexi ma bucur ca ne-ai dat de veste.
Beatrix deja sunteti mari si voinici . Despre sfaturile de la pediatrii de acolo , si al nostru pediatru zice aceleasi lucruri.
Cicineata bine ai venit
Ileana eu am supt Halls pentru usturimea de gat. In rest odihna, ceai si cam atat.
Ica noi tot cu jumate de supo cu glicerina cand treceau 2 zile fara kk sau cu termometrul.
Alina voi maine mergeti acasa asa-i? Cred ca abia astepti
Adc ma bucur pentru tine ca au fost ok analizele.

Tare ciudat e azi: Cari a mers la scoala dupa 3 saptamani de vacanta si parca e prea pustie casa . Am pus la spalat, mancare de pranz am, asa ca probabil o sa lenevesc vreo cateva ore pana o iau de la scoala.

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 35+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Felicitari Shoareku, Mady, Jessamine, Bella
Sa va bucurati de puiutii mici si sa va recuperati repede

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

FELICITARI MADY BINE AI VENIT ILINCA
noi luni pe 23 ne-a decalat cezariana, azi am fost la control bebe ok neintors in jur de 3800gr , am fcaut iar analize....si luni ne asteapta la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Buricul lui Alexis a cazut la 5 zile dupa nastere. dar cojita a ramas inca cateva zile bune.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 35+

Mergi la inceput