Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)
Raspunsuri - Pagina 13
aerlilian spune:
Lady, mai stau si azi cu coryzalia, ceaiuri si lapte cu miere. Daca pana maine nu e ok, fug la medic. M-ai speriat dar ai dreptate. Nu-mi face nimeni ceza cu raceala. Mai sunt totusi 10 zile...Cat despre numele fetei...e prima data cand combinatia imi atrage atentia foarte tare. Si stii de ce? Are caracter, forta, personalitate...Habar nu am de ce dar imi place mult. Parol!
Cicineta, numai tu stii de ce ai aparut abia acum, dar...bun venit! Daria ar fi fost numele pe care l-as fi pus si eu copilului, dar...al meu are putza.
Ligia, bafta multa! Bine ca-l scoate luni, ca cine stie cat mai lua grasunul in cateva zile...Si asa, sigur ajunge la 4kg. Doamne ajuta, sa fie bine si sa fie sanatos!
37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
Matzaila_81 spune:
Carina, mi-ai facut putina pofta cu mancarea de praz, poate incerc si eu desi pentru diseara am scos niste pulpe de pui sa le fac cu cartofi la cuptor.
Beatrix, ce ma bucur ca bebe merge spre bine!
Dr_anca, decret oficial saptamana asta saptamana piciorului stang. M-am trezit noaptea trecuta cu o durere groaznica la picior si in mintea mea adormita au inceput sa se perinde o gramada de idei care mai de care mai traznite dar toate proveneau din serialul Dr.House. Acum m-am mai linistit. Ma gandesc ca eu dorm in proportie de 90% numai pe partea dreapta si din cauza asta saracul picior a inceput sa dea semne de epuizare.
Alina, ce frumos ne spui de bebe, abia astept sa vad poze.
Aerlilian, amandoua mai avem putin desi perioada asta mi se pare atat de lunga. Nu sttou cum au trecut 37 de saptamani dar astea 2-3 cate mi-au mai ramas sunt cat restul.
Le urez bun venit noilor bulgarasi care au sosit si le felicit pe proaspetele mamici! E emotionant tare sa imparti cu cineva atata bucurie si nimic nu e mai special decat nasterea unui copil.
Annesi, daca ai ovulat mai tarziu sau daca bebe e mai lenes sau daca placenta inca il mai hraneste poate sa stea mai mult de atat dar te inteleg pe tine si pe restul. Nastere usoara si iti tin pumnii sa mearga totul struna.
Fie vorba intre noi tu esti calma, eu daca ajung la 40 de saptamani si nici urma de bebe cred ca sechestrez sotul la pat si mananc picant si topai cand cobor scarile doar-doar.....
Lalitzuta, eu nu suport ceaiul de nici un fel, altceva pentru simularea lactatiei nu exista? Ba mint, imi place ceaiul de tei si unul cu aroma de turta dulce de la o ceainarie de aici.
+37
happymumy spune:
Felicitari mady, jessamine, shoareku, bella!!! Recuperare rapida si sa aveti parte de bebei sanatosi si mincaciosi!
Anda , si eu ma simt la fel,e pustie casa fara Ayla.
Anca, si eu am aceeasi problema cu picioraul stang, abia mi-l mai tarai.
Azi merg si eu din nou la control, in principiu, ar trebui sa-mi programeze cezariana, nu mai tin sa fie pe 19, e prea mica, are fix 37 de saptamani joi, si nu mi-as ierta-o niciodata daca ceva nu ar fi in regula cu ea, din cauza ca am insistat sa o scot prea devreme. Asa ca sunt decisa sa stau cumintica in banca mea pina la minim 38 de saptamani, de fapt, as vrea sa o conving pe dr sa nu-mi programeze nimic, cind vrea ea sa vina pe lume, atunci sa se intimple. Mai vedem ce zice azi.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 36+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
My_Lady0091 spune:
Ileana
Matza...cum esti?
Ghiulten
37+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
annesi spune:
Lady, toate sunt realizabile in afara de ii e frica sotiorului... pe de o parte iar pe alta, avem scris cu negru pe alb pe biletul de externare ca n-avem voie
daca ar fi dupa mine... la cat de dor imi e de o partida, as fi deja cu bebe in brate . Sper ca nu par disperata, desi poate ca am ajuns deja si in stadiul ala, dar la cat timp a trecut, nici nu ma mai simt femeie. de abia astept sa treaca tot + perioada de recuperare si sa ne reluam viata normala... in limitele in care se poate
Gianina, draga, se pare ca copiii astia au o personalitate... las' ca pana la urma or iesi ei, si dupa termen si oricum, dar nu pot sta acolo pana la inscrierea la gradinita!
Matza, fii optimista ca trece. a trecut si la mine si de cand ma pregateste doctorul moral ca vine copilul... inca un pic!
Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
Matzaila_81 spune:
Lady, Doamne ajuta astazi am o zi in care fizic si psihic sunt mai ok. Bine, m-a durut piciorul noaptea si mai greu cu somnul dar e soare afara,mi-am pus muzica si-mi fac curaj sa ma apuc de treaba. Am de dat cu aspiratorul, cu mopul si de spalat vase din bucatarie si de facut puiul la cuptor cu cartofi sa fie gata pentru cand vine sotul.
Da, degetelele mele sunt tot ca niste carnaciori si pielea mea e tot uscata in ultimul hal desi ma dau cu crema de taspe ori pe zi dar ce sa-i faci.
Aaaaaaaaaaa, sa nu uit, cred ca fac hemoroizi. Tu mi-ai spus ca te lupti cu problema asta, ce ceaiuri pot sa fac sau ce spalaturi sau ce pastile in sarcina ca sa evit pe cat posibil partea asta? Tu tum te tratezi?
Ce mai face mica elfita? Cum suporta tratamentul?
+37
adrianaBuc spune:
anne, ai interzis la sex adica la contactul fizic sau la orgasm? intelegi unde bat? ...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas
annesi spune:
scrie doar "repaus sexual". inteleg unde bati, dar ma gandesc ca au ajuns la concluzia asta din cauza colului foarte moale.
cred ca ne-am speria amandoi sa mi se rupa membranele in timpul si sa curga apa din mine
Matza, da, ar fi sadic
Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
cicineata spune:
Annesi,
Si eu la prima sarcina depasisem termenul si eram programata urmatoarea luni la ceza; cum toata sarcina ma obisnuisem cu gandul la nastere naturala imi erau foarte greu sa accept schimbarea de pe o zi pe alta. Joi m-a sunat o prietena si mi-a spus cum a procedat o cunostinta de-a ei; a mai zis de cateva ori sa nu fac asa, dar eu nu m-am putut abtine.
A facut o baie fierbinte si a doua zi dimineata s-a rupt apa. Iti dai seama ca mi-a suras instant, eu sunt fan bai fierbinti si in sarcina chiar mi-a fost dor, avnad parte doar de dusuri cu apa calaie.
Dimineata am fost la baie si am vazut in dop (care incepuse sa se elimine cam de-o saptamana) niste firisoare de sange si am stiut ca atunci e ziua cand voi naste. Mi-am baut cafeaua (mi-erea frica sa nu nasc si sa raman nebauta, iti dai seama ce inconstienta sunt, ca poate nu prinde epidurala de la cafea nu m-am gandit). si intr-un sfert de ora s-a rupt apa.
Am uitat sa precizez ca toata saptamana trecuta urcasem scarile de la bloc (9 etaje) de enspe' mii de ori fara succes si incercasem si cu doctorita mea, la medlife 2 induceri cu nu stiu ce injectii in burtica (super naspa, zicea ea ca sunt ca niste bobarnace pentru bebe)sa provocam nasterea.