Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
Mady, sa-ti traiasca micuta printesa! A vrut ea sa mai faca putine fite si la final, ca nu facuse destul toata sarcina...I-a pus pe mami si pe tati pe drumuri in toiul noptii, de ce sa astepte dimineata...O iertam ca e un pui mic si scump si o rugam sa nu o mai supere pe mami, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Alinutza, tu si printisorul tau cum sunteti? Mananca baiatul tau? Cu lohiile cum esti?
Lady, spune-mi ce ai mai luat de raceala, ca m-a rapus si pe mine rau de tot...Ma ustura gatul de parca am rana...Am baut ceaiuri, lapte cu miere si galbenus de ou, am luat homeogene. Mai mult nu stiu ce as avea voie...
37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
Ica, a mai avut si radu urme de la buric, dar eu am continuat cateva zile dupa ce i-a cazut buricul sa il dau dupa baie cu spirt si baneocin. E posibil sa fi avut vreo cojita care s-a rupt si de acolo sangele.
Cu sfaturile nu prea ai ce face, decat sa zici dada si sa faci ca tine. Sau sa le refuzi politicos, pe motiv de oboseala sau ceva de facut.
E normal sa te sensibilizeze anumite cazuri, pt ca acum stii cum e sa ai copilul tau, bucatica din tine.
Eu ii puneam marei supozitor cu glicerina, jumate. Dar daca nu facea 2-3 zile.
Shoareku, felicitaariii!!!
Mady, felicitari si voua!!
Asteptam poze cu fetele frumoase. Sa vedem care cum ne incuscrim
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
beatrix spune:
Neatza si de la noi!Bun venit bulgarasilor:
Gruia Matei, Sara, Patricia Maria, Alexandra, Mihai, Rafael Ioan, Ioana-Andrada, Filip-Andrei , Stefan Matei, Ilinca
Sa fiti sanatosi, voiosi, fericiti si necoliciosi iar mamicilor voastre le doresc recuperare rapida, laptic cat cuprinde, multa putere si rabdare!
Ma bucur tare pentru voi!
Noi raportam ca suntem bine, avem 2260g si ne-am mutat la spitalul unde am fost internata prima data, cel la care l-am nascut si pe Eric! Dincolo se aglomerase tare si pe cei stabili i-a trimis la maternitatile unde trebuiau sa se nasca in mod normal.L-a preluat pediatra lui Eric si sunt foarte bucuroasa. Am mare incredere in ea si sfaturile ei intotdeauna ne-au prins bine. Iar legat de sfatul cu laptele praf, e mult prea concentrat si e mai greu de digerat fatza de laptele matern! Si masura sa nu fie cu varf ci rasa ca nu e bine pt copil daca ia in greutate prea mult in timp scurt. Risti alte probleme. Apoi temperatura in casa, noaptea 18-19 grade, ziua 20-21, fara caciula in casa, apa la baie 37°C. Legat de antibiotice, aici si la copii si la adulti se iau cu probiotice (enterol) tocmai pt a nu modifica flora si a nu face candida. E delicat de scris recomandarile pediatrilor de aici pt ca sunt diferite si nu vreau sa aprind discutii. Eu doar scriu recomandarile lor dar luati-le ca pe o informatie, atat si nimic mai mult, nu personal.
Fug la spital dar las aici motzate pt viitoarele mamici:Nastere usoara si bebei sanatosi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cicineata/cicineata.jpg)
cicineata spune:
Buna dimineata, mai primiti un bulgaras pe ultima suta de metri?
Noi suntem de joi in saptamana 39, dar va citim zilnic de cand v-am descoperit, de prin saptamana 20.
Am mai scris in trecut pe laparoscopie, operatie pe care nu am apucat sa o facem ca am ramas gravi dupa histerosalpingografie si monitorizari 2 luni.
Ica, m-am gandit deseori la tine, stiu ca urma sa nasti la Giulesti, acolo sper sa nasc si eu dar mi-ai luat-o inainte .
Iaura, am trecut prin exact aceleasi probleme cu lapticul la prima sarcina, acum 5 ani si 8 luni, nu trebuie sa disperi si nici sa abandonezi lapticul tau, oricat de putin ar fi, e mai bun decat formula. Eu il scoteam cu pompa si il dadeam cu bibe, dupa care ii dadeam formula si am facuta asta pana la 4 luni jumate.
Acum sper sa fac mai putine greseli, sa nu ma mai stresez de toata lumea din jurul meu, sa beau lichide multe si sa ma odihnesc odata cu bebe. Sunt tare la teorie, nu? Am mai incercat sa-ti mai scriu odata, dar s-a deconectat internetul si mi-a fost tare greu sa o iau de la capat.
Eu sunt in prima zi de lucru de acasa,pana vineri am fost la serviciu zilnic, si as vrea sa lucrez cat de mult mai pot, nu dati cu pietre dar am promis sefilor sa stau in concediu 6 luni, si vreau sa incep numaratoarea de cand vine bebe. La Daria am asteptat o luna in concediu de odihna sa nasc, depasisem termenul cu aproape o saptamana, si m-am intors la lucru cand avea fata 7 luni jumate'. Mi s-a parut putin, mai ales ca aveam probleme cu mancarea si luatul in greutate, trebuia sa facem ca toate avioanele sa mancam si noi putin.
DPN= 26 ianuarie, dar de la Craciun am eliminat cate ceva din dop, mai vedem la controlul de miercuri.
Nu suntem 100% hotarati la nume, ne place la amandoi David, cu al 2-lea nume nu ne-am hotarat, tati vrea Cristian (ca pe el) si eu Adrian (ca recunostinta pentru domnul doctor care ne-a ajutat dupa aproape 2 ani de tentative nereusite).
Dr Anca, eu nu am dus fata azi la gradi, mi-e tare frica de epidemia de varicela, am inteles ca sunt multe cazuri si simptomele se vad mult mai tarziu (14-21 zile).
My Lady ma intrebam daca iti place Michelle sau s-a batut in cuie numele?
Pup toate mamicile si burticile, felicitari pentru bulgarasi !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ica7/ica7.jpg)
ica7 spune:
Multumesc frumos pt raspunsuri. Ce m-as face fara voi???
Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
Felicitari mady! recuperare rapida si mult laptic!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu
Mult a fost, putin a ramas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi23/silvi23.jpg)
silvi23 spune:
40 de saptamani incheiate si tot nimic, adica pot raporta mici contractii nu foarte dureroase si destul de rare, bebe care este un pic mai agitat ca de obicei,nici nu mai imi dau seama cand doarme, parca este intr-o continua miscare, mititelul cred ca nu mai e confortabil deloc acolo, eu care nu mai dorm de ceva zile tot asteptand momentul 0
nici nu stiu cum sa procedez cu doctorita, ea mi-a zis ca ma asteapta cu un tel. cand sunt gata sa plec la spital,nu am mai fixat nici un alt control pana atunci,iar in cazul in care bebe nu are de gand sa iasa cum fac??? sa o sun sa o intreb? nu vreau sa-i par disperata...
Mady felicitari mami sa-ti traiasca printesa sa fie sanatoasa si mancacioasa,cred si eu ca e frumoasa bebelusa cu asa mamica.
acum am realizat ca numele meu e in titlu capitolului, multumim pentru galerie si sper sa intregim si noi randul bulgarasilor saptamana asta.
va pe toate burticile si mamicile si bulgarasii si sa avem o saptamana plina de impliniri numai cu vesti bune!!!
+39 cu
mrg spune:
Felicitari mami Mady!Sa fiti sanatoase si cumintele!
Cicineata bine ai venit!Vad ca mai ai putin...bafta!Apropo de nume sunt frumoase toate cele pe care le-ai mentionat numai ca David este cam des intalnit de vreo cativa ani incoace...
Beatrix,bebe Sven a luat bine in grreutate!Sa va intoarceti la casica cat mai repede!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
cicineata, esti in listuta,nup.imi place prea mult Micaela...iar noua formula din mintea mea e Micaela Dana Christine
silvi....ai 39+.... cred ca e normal sa-ti suni ginecologul si in fiecare zi!!!
![](smiley_pregnant.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
silvi, avand in vedere ca ai ajuns la termen, mai bine suni medicul sa vezi ce zice.
beatrix, cand il iei acasa pe micut?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu
Mult a fost, putin a ramas