Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Bine ai venit pe lume Ioana Andrada, sa aduci multe bucurii celor dragi tie, sa cresti mare, sanatoasa si frumaosa si sa ai mult noroc in viata!!!

felicitari mamico, la cat mai mult laptic si recuperare rapida!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Felicitari mamicilor care au nascut! Recuperare usoara si mult laptic pt bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Felicitari pentru bulgarasi!!!
Felicitari mami shoareku,mami jessemine si mami bella.
Alice, Iaura am vazut aseara pe body-ul lui Robert o urma de sange de la buricut. Si de dimineata la fel. Lui i-a cazut buricutul acum 4 zile. Voua vi s-a intamplat? Oare sa sun pediatrul? Am avut o noapte alba ca tare marait a fost. Cred ca s-a constipat ca n-a mai facut kk de ieri dim. Iaura ce lapte praf ii dai?
Alice eu sunt ok fizic vorbind. M-am refacut repede dupa operatie. Emotional...imi vine sa plang la orice stire despre copii, cred ca inca n-am scapat de hormoni. Si in plus mor de oftica cand toata lumea vine cu sfaturi pe post de reguli general valabile. Ieri seara ma certa mama ca sa iau copilul in brate mai des ca i-a spus ei cineva ca copilul creste mai repede daca il tii in brate pt ca simte caldura mamei... Eee, asta-mi mai trebuia sa ma bata si ea la cap...si s-a potrivit ca toata noaptea am stat cu el in brate pt nu ii convenea nimic. Doamne ce am bombanit-o. Eu l-am invatat cand plange sa-l mangai pe spate, sa-i vorbesc si se linisteste. Doar daca plange f tare il iau in brate...

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Azi-noapte, la ora 03.50, s-a nascut Ilinca, bebelusha lui Mady!are 2900 gr., 51 cm.Mami spune ca e frumoasa foc...a plans de bucurie!acum e in post-operator, dar revine, prin intermediul meu, cu vesti!

Felicitari, Mady_19!!!!!!!!Bine ai venit pe lume, Ilinca!

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna dimineata ....
FELICITARI IN PRIMUL RAND CELOR CARE DEJA AVETI PUIUTII IN BRATE.
Multumiri din suflet tuturor ca va ganditi la noi si ne transmiteti ginduri bune.
Noi din nefericire suntem in acelasi format 2in1.am ajuns la spital sambata noaptea la 2cu contractii urate la 5min care din nefericire neproductive col dilatat doar2cm.am tinuto cu contractii pana duminica seara si degeaba asa ca la asta ora is mai linistita ca niciodata si prin urmare e posibil azi sa ajung la mine acas sa astept calma pana creca o sa simt ca iese bebe ca mor de nervi stand in spital degeaba.Cam asta e situatia asa ca deamu mai astept nitel

+39 de FETITA inca un pic si vine si la noi barza....:P

Mergi la inceput

ioi, ce bine ca ai aparut..ma gandeam ca ai patit ceva!!!

sa ma contactezi,da?sa nu ne lasi fara vesti?

si noi faceam aici galerie!incapatanat bebe asta al tau!

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Felicitari mamicilor Alina,Jessemine,Belle,Shoareku refacere rapida si bebelusi sanatosi si mancaciosi!!!

Ica dupa ce nasti ai parte de o mie de sfaturi de la toata lumea si le asculti si le iei in considerare pe cele care iti convin.
E posibil ca bebe sa faca granulom ombilical, noi am avut si tot am insitat cu baneocin si betadina pana a facut un pedicul si am dus-o la dr de fam si a tras putin de el si a cedat imediat. Puteam face si nopia sta dar cand e copilul tau esti mai putin viteaz . Intr-o seara mi-a sangerat de a iesit prin body si prin jacheta si atunci m-am panicat dar s-a rezolvat in 2 zile.Nu inseamna ca asta are dar ti-am povestit ce am patit noi.

Nu stiu ce sfat sa iti dau cu bebe dar imagineaza-ti ca a fost "aruncat" intr-un mediu strain plin cu tot felul de stimuli: lumini, zgomote prea tari pentru urechile lor, frig, cald etc. E totul nou pentru el si ciudat. Trebuie sa il ajuti sa treaca peste acesta perioada de adaptare. Noi daca am fi luate si duse pe o alta planeta intr-o noapte fara alte explicatii oare ce am face?
Eu asa am gandit acum 3 ani, ce as face eu in locul unui bebelus? Probabil as plange si mi-ar fi frica de atatia oamnei care vin sa ma vada, sa ma ia in brate si imi vorbesc -dar eu nu le cunosc vocile si nu inteleg ce spun- desi sunt bunicile, matusile etc.
Sper ca ti-am fost macar putin de folos

Eu nu mai pot merge cu picioarul stang aproape deloc. Foarte ciudata pentru mine situatia cand la sarcina trecuta eram in stare sa particip la un maraton in luna a 9-a. Deci cezariana cred ca ma va elibera de presiunea pusa de bebe pe piciorul stang si incerc sa o salvare pentru coloana mea.

Dr meu nu ma streseaza dupa cum l-am rugat cu programarea datei urmeaza sa ne mai auzim la telefon week-endul asta si apoi sa vada si el garzile si poate il lasam pe bebe la caldurica cat mai mult. Mi-a zis ca nu asteapta sa trec de 40 de s totusi

Noi suntem finute 2700 g la 36 s si 2 zile in rest miscarete foc

Azi stres maxim- ce inseamna sa mai ai un copil acasa nu ma streseaza inca nastrea- am inceput gradinita de stat din cartier. Nu a plans, nu sunt multi vreo 12 copilasi dar tot stau cu inima cat un purice. Arata altfel holurile, sala de mese fata de gradinita particulara normal dar asta este nu ma mai pot deplasa si nici nu imi mai convine sa achit de 4 ori suma de aici. Stiu ca am un copil inteligent si intelegator si va face fata cu brio situatiei, cu mama hormonata e mai greu ca ea e problema

Va pup si astept si eu vesti de la Giania si mamicile aproape de termen!

Aproape 37 s

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 35s cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Revin ca am citit mai sus

Bravo Mady recuperare rapida si mult laptic!

Ica inca ceva. Eu stiu ca laptele praf constipa. Beatrix spunea ca a fost sfatuiata sa puna mai putine masuri, asta auzisem si eu dar nu ma pricep ca noi am fost cu san la inceput. Vezi ca se mai practica introducerea termometrului uns cu bephantene in fundulet sau masaj cu o compresa la funduc, cum fac animalutele cu putiutii lui ca sa ii stimuleze scaunul.

Va pup!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 36s +cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

FELICITARI MADY!!!!!!

Sa fiti sanatoase, sa creasca printesa mare, frumoasa si sanatoasa!!!
Deci nu a mai avut rabdare pana dimineata..cred ca ai avut niste emotii...

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei

Mergi la inceput

Dr.Anca...ce frumos i-ar raspuns lui ica!

si pe mine ma tine piciorul drept.ma doare rau rotula!

ma bucur sa te citesc!ai grija de tine!!

37+
Citat:

Mergi la inceput