Proteste in tara
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Ramiris, eu nu sunt de acord cu astfel de proteste. Cred ca nu-si au rostul pentru ca cealalta oferta politica e la fel de jalnica. |
Care e atunci solutia?
Sa-i ramana astia sa-si termine mandatul ca oricum ceilalti nu sunt mai breji si cand vin urmatoarele alegeri sa nu votam ca oricum e degeaba?
Zici ca nu-si au rostul protestele astea? CE ar avea rost atunci?
Ar trebui ca toata lumea sa taca si sa inghita, sa nu-si manifeste in nici un fel dezacordul si nemultumireea?
Macar daca miscarile de strada le-ar mai reduce din tupeu nesimtitilor astora si tot ar fi ceva.
Solutia perfecta care sa transforme Romania de azi pe maine in tara ideala, cu poporul perfect si conducatorii model nu exista. Fiecare pas schimba ceva ... sau nu.
Cert e ca nici un pas inseamna nici o schimbare sau poate chiar o schimbare in rau.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
intrebarea mea este: ce instanta e Antena3 ca sa ceara o reactie presedintelui? Au ei o statura morala pentru asta?
Poate orice televiziune sa ceara reactii? Si cea a lui Diaconescu?
intreb si eu.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
![](images/user_woman.png)
ela_04 spune:
ziarista sau reporterul care lucreaza la antena 3 si a cerut o reactie a presedintelui, este unul din cetatenii acestui stat. Antena 3 este o televiziune publica reprezentata de cetatenii acestei tari...nu prea am timp de tv asa ca am raspuns generic in lipsa imaginilor...
In calitate de cetatean eu pot cere preserdintelui in scris sau in direct la un post de tv orice.
Presedintele poate sa-ti raspunda sau nu dupa cum considera de cuvinta...
Da, oricine poate cere, moral sau imoral, atata timp cat este cetatean roman.
ramiris spune:
citat din mesajul lui desprecopii intrebarea mea este: ce instanta e Antena3 ca sa ceara o reactie presedintelui? Au ei o statura morala pentru asta? Poate orice televiziune sa ceara reactii? Si cea a lui Diaconescu? intreb si eu. Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Da, orice televiziune poate cere o pozitie unei insitutii a statului.
Nu sunt convinsa ca numai Antena 3 a facut-o, s-a intamplat sa prind momentul in care anuntau asta, tinand cont de evenimente eu comut de pe un canal de stiri pe altul.
M-as uita la TVR daca ar da ceva :) dar acolo pare ca e o zi de duminica obisnuita.
Antena 3 printre altele este afiliata CNN si din cate stiu eu marile canale de stiri incearca intotdeauna sa obtina si pozitia autoritatilor.
In alta ordine de idei, cum se masoara statura morala, care e unitatea de masura si de la ce nivel incolo este o institutie massmedia suficient de demna pentru a se adresa marelui om de stat Basescu si mai ales pentru a fi luata in seama de acesta?
In opinia mea daca A3 este suficient de buna pentru a fi parte din CNN si pentru a primi premii internationale pentru jurnalism si daca functioneaza in tara asta in mod legal atunci este mai mult decat indreptatita sa ceara o pozitie unei institutii de stat care in mod normal este pusa acolo sa ne reprezinte interesele, nu sa ne stapaneasca si sa ne sfideze.
Si zero tv are acelasi drept sa ceara pozitia presedentiei, la fel si canalul tv independent de la Dalga din deal daca exista asa ceva.
Chiar nu inteleg de ce trebui sa demonstram intr-un fel sau altul ca suntem demni sa ni se adreseze presedintele ca pana una alta presedintele nu e supraom si nu trebuie sa ne inchinam la el ca la Cristos!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Ela, doar o precizare, Antena3 nu este televiziune publica ci televiziune privata. Este o diferenta.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Ramiris, nu stiu care este solutia. Mi-ar placea sa stiu ca prin protestele astea s-a facut un mic pas.
As vrea sa fiu sigura ca opozitia nu va deturna protestele in favoarea ei.
Oamenii de acolo isi arata nemultumirea fata de actuala conducere nu iubirea fata de opozitie.
Mi-ar placea ca parlamentarii care nu si-au vazut de treaba sau asupra carora planeaza diverse suspiciuni sa nu mai aiba dreptul de a candida.
Mi-ar placea ca noi, cetatenii sa alegem in prima etapa pe cei care vor candida ulterior pentru parlament. Un fel de prealegeri.
PS
Boc a adresat cateva cuvinte pentru protestari.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Antena3, nu numai ca este privata dar patronul ei este parlamentar al opozitiei.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ramiris spune:
citat din mesajul lui desprecopii Ela, doar o precizare, Antena3 nu este televiziune publica ci televiziune privata. Este o diferenta. ![]() Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
In ce consta diferenta?
Mai precis ce anume face o televiziune publica mai indreptatita intr-o democratie sa solicite o pozitie oficiala unei autoritati pentru a o difuza si a o face accesibila maselor largi?
Cred ca mai degraba televiunea publica este mai datoare fata de cetatenii care o finanteaza sa faca acest lucru, nu mai indreptatita sa fie bagata in seama de autoritati.
Se pare ca televiziunea publica se simte datoare fata de autoritati, nu fata de cetateni. Daca base se face ca ploua se fac si ei ca protestele nu exista.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
citat din mesajul lui desprecopii Poate orice televiziune sa ceara reactii? Si cea a lui Diaconescu? ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Adica de ce nu? Cand era suparat tare pe moguli si boicota antenele si iRealitatea, s-a dus domnul predinte de mai multe ori sa se adreseze natiunii de la tribuna Otv. Adica de ce atunci era destul de morala si acum nu?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![](images/user_woman.png)
ela_04 spune:
citat din mesajul lui desprecopii Ela, doar o precizare, Antena3 nu este televiziune publica ci televiziune privata. Este o diferenta. ![]() Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Asa este.
![](japonez.gif)
Ideea este ca indiferent cine este patronul acestei televiziuni...cine a fost, ce bani a spalat sau ce fonduri publice a delapidat, dreptul de a cere o reactie a presedintelui este pt toti cetatenii sai indiferent de etnie, dosar, sau statut.