Proteste in tara

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

De ce s-ar discredita si s-ar compromite cei din opozitie recurgand la violenta?
Nu ti se pare curios ca suporteri ai clubului sportiv al MI lupta cu fortele de ordine?
Se bat in familie?

pe acelasi principiu, sa-ntelegem ca galeria Stelei e inarmata, asa, "in familie"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Intrebare: vi se pare normal ca guvernul si presedentia sa nu ia nici un fel de pozitie publica cand e deja a 3-a zi de demonstratii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Eu nu vad doar galerii, eu vad oameni obisnuiti...

Un pensioanr decalra ca are tot ce ii trebuie, la modul onest zic eu.....un om care vedea ca reaua-credinta,indarjirea in a fi RAU,INDARATNIC, SUPERFICIAL, a luat locul NESTIINTEI SAU NEPUTINTEI...

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Ramiris, dacas se vroia se crea MACAR o situatie de echivalenta in structuri...

Eu, "fiinta extraordinara" care eram dator sa ies afara cand ma strigau politistii, ma sesizam si alegeam o siutatie de echivalenta in posturi-desi si asta este o mare jignire- imi lasam .....la dezvoltare si .....la transporturi, dar il lasam si pe ARAFAT IN PACE SI NU NUMAI CA IL LASAM, DAR MA INCLINAM DIPLOMATIC, IL CONSULTAM , IL PROPUNEAM ,ma plimbam cu el peste tot ca si cu icoana facatoare de minuni...

De ce sa iasa?Asta ar demonstra poporului ca are educatie, bun simt, respect pentru poporul care i-a acordat incredere, ma rog mica parte care i-a acordat increderea...

Ori daca avea un an de acasa,nu sapte, acces mai putin la licori, poate am fi avut sanse sa speram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Intrebare: vi se pare normal ca guvernul si presedentia sa nu ia nici un fel de pozitie publica cand e deja a 3-a zi de demonstratii?

Presedintele il www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=13503&_PRID=" target="_blank">omagiaza azi pe Eminescu.
N-are grija plebei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:

Presedintele il www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=13503&_PRID=" target="_blank">omagiaza azi pe Eminescu.
N-are grija plebei

Inainte sa intru pe link am crezut ca depune coroane pe undeva.

Cat o sa poata ignora? Hai ca Boc ar fi fost la munte (la vila de protocol cica, asta inseamna ca e platita de noi,nu?!!!!) cu copii ca profita de ultimele zile de vacanta ale fetelor.
Toata lumea e in week-end, ca doar presedintele are un feld e contract de munca de 40 ore pe sapatamana, de luni pana vineri de la 8 la 5 :). Nu lucreaza in timpul liber ca nu i se platesc orele supimentare probabil.

Poate o fi suparat ca s-a certat cu Nutzica, la naiba... a retras legea cand ea era pregatita sa-si faca un spital - doua, sa-si ia si cateva ambulante mishto.... Vuitoanele ambulantelor....

Edit: Boc ar fi venit la Bucuresti, e la spitalul Floreasca in vizita la jandarmul ranit care este inca internat.

Mergi la inceput

Update: Antena 3 a solicitat punctul de vedere al presedentiei in legatura cu manifestatiile si raspunsul sec a fost:
"Presedentia nu are o pozitie oficiala de prezentat public."

N-au gasit globul de cristal sau inca dau in carti sa vada cum e mai bine sa faca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Bestiutza, nici noi nu am vazut numai galerii, insa, ele sunt cele care au provocat dezordine. Cel putin asa s-a zis la televizor.

Ramiris, eu nu sunt de acord cu astfel de proteste. Cred ca nu-si au rostul pentru ca cealalta oferta politica e la fel de jalnica.

Dar, ma deranjeaza ca guvernul, presedintia nu au iesit public.
Ar fi trebuit sa-si asume responsabilitatea nemultumirii populare.
Se prea poate sa fi fost sfatuiti sa-si tina capul la cutie. Daca lumea furioasa i-ar linsa ar arunca tara in haos.

Daca ar aparea la televizor ar pune paie pe foc si ar starni furia multimii.

Ceea ce iarasi nu ar fi bine acum.
Cred ca asteapta doar sa apara o oaza de calm.

Uite este un gest frumos ca Boc il viziteaza pe jandarmul ranit la spital, insa si mai frumos ar fi daca ar adresa si cateva cuvinte pentru oamenii stransi - nu sunt raniti fizic; au altfel de rani.

Se cer alegeri anticipate. Nu sunt de acord cu asta, tot din lipsa ofertei politice, insa daca o parte dintre oameni vrea asta, asa sa fie!
Ei nu pot fi si nu trebuie ignorati.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Citat:

Citat:

N-are grija plebei

Asta e doar un simplu mesaj. Care cine stie de cat timp asteapta sa fie publicat pe net.
Ca doar nu e scris de el, eventual aseara in timp ce tragea cu ochiul la tv.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

N-are grija plebei

Inainte sa intru pe link am crezut ca depune coroane pe undeva.

Cat o sa poata ignora? Hai ca Boc ar fi fost la munte (la vila de protocol cica, asta inseamna ca e platita de noi,nu?!!!!) cu copii ca profita de ultimele zile de vacanta ale fetelor.
Toata lumea e in week-end, ca doar presedintele are un feld e contract de munca de 40 ore pe sapatamana, de luni pana vineri de la 8 la 5 :). Nu lucreaza in timpul liber ca nu i se platesc orele supimentare probabil.

Poate o fi suparat ca s-a certat cu Nutzica, la naiba... a retras legea cand ea era pregatita sa-si faca un spital - doua, sa-si ia si cateva ambulante mishto.... Vuitoanele ambulantelor....

Edit: Boc ar fi venit la Bucuresti, e la spitalul Floreasca in vizita la jandarmul ranit care este inca internat.

E ziua mahmurelilor sau a mahmurenilorMaineeeeee!!!

Mergi la inceput