Proteste in tara

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Deceneus,
Jandarmii nu au fost brutali pana nu au fost provocati.
Prima provocare a venit sub forma unei caramizi care a spart capul unui jandarm.
Apoi au fost petarde. Pietre din pavaj.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Totu-i relativ. Depinde care parte a paharului o privesti. Un reporter al TVR spunea ca un moment de iritare l-a provocat aparitia carului de reportaj al tvr!
Oare de ce? Pentru ca au transmis cu o zi inainte tendentios.
O desfasure de forte exagerata poate fi o forma de provocare.
Si cum scriam mai sus, pot fi provocatori infiltrati intre manifestanti ca sa creeze pretext pentru interventii in forta.

Mergi la inceput

Uite peste putin timp va fi o conferinta de presa a Jandarmeriei.
Sa vedem ce au de spus.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11221049-video-ciocniri-violente-intre-jandarmi-manifestantii-din-piata-universitatii-vezi-imagini-tineri-violenti-atacind-jandarmii-pietre-sticle-pubele.htm

Din cate am vazut in videoclipurile postate de Hotnews, intre manifestanti erau si oameni care pareau pasnici, si oameni de tip "galerie profesionista". Bineinteles, e foarte probabil ca unii dintre participanti sa fie "infiltrati", dar cred ca e la fel de posibil ca manifestantii sa fie manipulati si de opozitie, nu numai de putere (a propos de ce spunea Deceneus). Sansele sunt egale, ca doar e an electoral si fiecare lupta cum poate, iar in lupta asta e clar de mult timp ca scopul scuza chiar orice mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

De ce s-ar discredita si s-ar compromite cei din opozitie recurgand la violenta?
Nu ti se pare curios ca suporteri ai clubului sportiv al MI lupta cu fortele de ordine?
Se bat in familie?

Mergi la inceput

Care e clubul sportiv al MI-ului?

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Care e clubul sportiv al MI-ului?

vivi

Dinamo.

Mergi la inceput

Cica pana la urma fusera de la Steaua. Galeria nu stiu cum Haldan, i-a chemat prin pagina de facebook.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

De ce s-ar discredita si s-ar compromite cei din opozitie recurgand la violenta?
Nu ti se pare curios ca suporteri ai clubului sportiv al MI lupta cu fortele de ordine?
Se bat in familie?

Pai in stilul putem spune si ca, daca voiau sa orchestreze ceva, nu ar fi fost atat de prosti sa faca absurditati din astea... Oricum, la modul general vorbind, nu cred ca suporterii clubului sportiv al MI (nici eu nu stiu care e acesta) au vreo simpatie deosebita pentru fortele de ordine, ca nu cred ca oamenii isi aleg echipa favorita pe acest criteriu.

Ideea e ca noi speculam aici, si ca toate variantele sunt posibile. Situatia e grava, e criza, oamenii sunt nemultumiti, si peste toate e an electoral, deci sunt sigura ca manevrele vor fi foarte intense, de ambele parti (putere si opozitie). Eu una nu am incredere in niciuna dintre tabere, avand in vedere ca toti s-au dovedit a fi o apa si-un pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Cica pana la urma fusera de la Steaua. Galeria nu stiu cum Haldan, i-a chemat prin pagina de facebook.

vivi

Catalin Haldan a fost jucator la Dinamo. Daca e asa, atunci e vorba e galeria lui Dinamo.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput