Proteste in tara
Raspunsuri - Pagina 10
desprecopii spune:
Ramiris, din punctul meu de vedere, daca nu ar fi condusa de un politician al opozitiei ar avea prezumptia de independenta ideologica, asa mi se pare mie.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
desprecopii spune:
Adevarul este ca si eu sunt mirata de lipsa de reactie a guvernului cel putin.
In orice alta tara (civilizata) cred ca a doua zi, ministrul sanatatii si primul ministru si-ar fi dat demisia a doua zi...
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Ramiris, din punctul meu de vedere, daca nu ar fi condusa de un politician al opozitiei ar avea prezumptia de independenta ideologica, asa mi se pare mie. Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
OK, dar asta nu inseamna ca institutia respectiva nu poate cere si difuza pozitia presedentiei sau a orice alte institutii publice din tara asta. Ce e anormal in asta?
Anormala mi se pare tacerea autoritatilor, cum naiba cand sunt demonstratii in atatea orase in tara (ca nu e vorba numai de Bucuresti) sa le ignori pur si simplu, sa te faci ca nu exista.
Sau mai rau sa arati ca te doare fix in cot de ele, cetatenii nu sunt demni sa-i bagi in seama....
ela_04 spune:
Noi suntem un popor mai special ...bineinteles, condusi de niste persoane si mai speciale
o sa iasa presedintele la rampa zilele astea... rolul de prim ministru e mai mult...onorific la noi in ultima vreme...
Bee spune:
Ai mei au fost ieri pe-acolo. Multime diversa, oameni diversi, nu cred in manipulari de nici un fel. Ce-a spus parca aseara Cristia Tudor Popescu (nu am timp sa caut link ceva, dar am auzit cu urechile mele) a fost de bun simt, a fost ceea ce cred eu si ceea ce crede multa lume care protesteaza: exasperare. Exasperare in fata unui om care nu mai stie ce face si ce spune, in fata unui om care ne trateaza pe toti cu dispret si care trebuie sa faca bine tarii cu orice pret. Numai ca "binele" ala este numai al lui si al celor apropiati lui. Nu mai am nervi sa ma uit la stiri, nu am nici timp nici energie pentru asa ceva. Insa saptamana asta, l-am auzit de 2-3 ori si nu mi-a venit sa cred. Ce presedinte de tara poate sa aiba un asemenea limbaj. Ce consilieri poate sa aiba? Cum isi permit la infinit atata aroganta? Opozitia putin imi pasa. Ufff, imi repet mereu ca traim intr-o lume buna si intr-o tara democratica si totusi? Mie personal mi-e frica sa merg acolo. Mi-e frica sa nu ma filmeze, amendeze, ancheteze. O fi normal?
Deci, din partea mea exasperare. Omul asta chiar crede ca suntem cu totii o adunatura de prosti, lenesi, paraziti?
Deceneus spune:
citat din mesajul lui Bee Omul asta chiar crede ca suntem cu totii o adunatura de prosti, lenesi, paraziti? Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009) |
Eu cred ca toti politicienii gandesc la fel ca "omul asta", si tocmai asta creaza disperarea, pentru ca indiferent cine ar veni la putere s-ar comporta la fel.
Ponta, Antonescu sau Voiculescu sunt nista basesti in devenire.
Din cauza asta spun ca asa cum trebuie reformat sistemul de sanatate, pentru ca simpla schimbare de ministru nu rezolva nimic, si in politica trebuie reformat sistemul politic, pentru ca alternanta la putere a actualilor politicieni nu schimba comportamentul alesilor.
Deceneus spune:
citat din mesajul lui desprecopii Ramiris, din punctul meu de vedere, daca nu ar fi condusa de un politician al opozitiei ar avea prezumptia de independenta ideologica, asa mi se pare mie. Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Nu stiu unde ai vazut ideologie la A3! Este propaganda antiputere pura si dura.
ramiris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
Nu stiu unde ai vazut ideologie la A3! Este propaganda antiputere pura si dura. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
D-aia nu declara dl presedinte nimic, nici la A3 si nici in alta parte, pe principiul "orice spui poate si va fi folosit impotriva ta".
n/a spune:
cineva mi-a spus ca "omul asta" este la predeal la ski si ca-l doare in cot ca arde tara. daca e adevarat........
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com