Gravidute cu tromobofilie - cap 9-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Multumesc fetele!
Da suzie, mergem in paralel .. poate nastem in aceeasi zi :D

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Dana, cred ca o sa bati recordul la greutate daca mai sta 2 saptamani. In rest, vad ca mergem in paralel in continuare si la noi daca nu se intampla nimic trebuie sa hotaram data cezarianei (1-3 febr).

MTHFR C677T Homozigot
+36

in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

dana,, felicitari pt grasunica ma bucur ca este bine sa fie sanatoasa si voi la fel.

raluca ai facut rost de injectii?

32+ Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Danezza, Suzieq - felicitari, mai aveti atat de putin!
Musette - din cate stiu, din momentul in care anunti la HR ca esti insarcinata, sunt obligati sa iti 'conserve' postul pe care lucrezi pana te intorci din concediu de ingrijire copil, indiferent de concediu de risc, etc. Adica sunt obligati sa te plateasca normal pt munca de dinainte de concediu (inclusiv bonusuri) si sa te primeasca inapoi atunci cand tu hotarasti asta. Altfel... discriminare, etc. - la noi sunt angajati care si-au luat bani frumusei in urma unor litigii de munca pentru chestii asemanatoare.
Eu mi-am anuntat doar verbal sefa, mai aman cu anuntul la HR ca sa mai pot lua ore suplimentare o vreme, desi probabil prin martie-aprilie o sa trec si eu la 6 ore.

The best way to make your deams come true is to wake up.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Bravo, Danezza!

Niccostea, vad ca ti-au dat fetele numarul, am crezut ca-l ai, nu stiu de ce am gandit asa. Vezi ca uneori nici dr. U nici dr A nu dau analizele genetice, daca vrei tu sa le faci si iti permiti, e util sa inveti tu care sunt.

Musette, e greu, imi pare rau :(

Fetele, pe grupul de MTHFR zicea o fata ca dupa nastere nu avem voie calmante care-s inflamatoare nesteroidiene (AINS) in combinatie cu Clexane. Voi ce stiti? Oare la spital or sti/or fi atenti? Sau oricum nu ne dau din astea ca se duc in lapte?

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Bravo, Danezza!

Niccostea, vad ca ti-au dat fetele numarul, am crezut ca-l ai, nu stiu de ce am gandit asa. Vezi ca uneori nici dr. U nici dr A nu dau analizele genetice, daca vrei tu sa le faci si iti permiti, e util sa inveti tu care sunt.

Musette, e greu, imi pare rau :(

Fetele, pe grupul de MTHFR zicea o fata ca dupa nastere nu avem voie calmante care-s inflamatoare nesteroidiene (AINS) in combinatie cu Clexane. Voi ce stiti? Oare la spital or sti/or fi atenti? Sau oricum nu ne dau din astea ca se duc in lapte?

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

mie mi-au facut calante AINS dupa cezariana, cu tot cu clexane si n-am avut nimic. acum nu stiu daca era voie sau nu si nici nu am alaptat deloc
multumesc tuturor pt sustinere, conteaza ft mult. acum sa vedem ce se intampla maine dimineata. si eu sper sa fi fost mai mic, data trecuta si eu am vazut doar saculetul, nimic inauntru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Bravo Dana o sa ai o fetita voinica, felicitari!!!!
Merci de sfaturi am gasit injectii, oricum sotul meu e azi in Bucuresti si poate sa-mi cumpere de la Fundeni.

18+

Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Dara, e o prostie faza cu calmantele, dupa fiecare cezariana se face heparina, la noi in maternitatea de stat se face fragmin, asta ar insemna ca nicio mamica ce a nascut cu cezariana sa nu ia calmante?

Musette, dar bonusurile nu sunt cumva legale, adica nu erau trecute undeva? Ca atunci sunt obligati sa ti le dea.

MTHFR C677T Homozigot
+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

neatza
alex si rainbow, va steptam cu vestile de la dr

in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Danezza,! Sa nu va ingrijorati, o sa va scriu tarziu ca am programare la 17.15 si e de garda, sper sa nu intervina vreo nastere. Daca intervine, ne asezam si noi pe un pat.

10 saptamani si 6 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

felicitari daneeza,nastere super-usoara si un bebelic sanatos tun.
alex-iti tin pumnii azi.
eu m-am mai linistit,merg pe mana doctoritei predoi si pt nastere o sa-mi recomande pe cineva de incredere,cu care colaboreaza dumneaei. .doamne ajuta in continuare. acum sunt mai stresata cu MTHFR-ul asta despre care nu prea-s lamurita.
tot ce invat este de la voi.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput