Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Ruxita ce frumos program aveti voi de somn . Eu din casa dorm cel mai putin (la mine nu exista duminica, prb de sanatate) , eu sunt pionul principal in ceea ce o priveste pe Ariana. Eu dorm cam 9 ore noaptea(asta de vreo 2 ori pe sapt ), restul e cam 6-7 ore (daca sunt norocoasa, daca nu si 5 ore) ; in timpul zilei nu prea dorm, am mai dormit cand era ea mai mica dar acum nu am mai dormit de fff mult timp in timpul zilei; sotul imi spune sa imi schimb programul (dar eu am si copil,casa, scoala, examen in fiecare luna-apropo de asta am trecut cu brio de primele 2 examene - sa mai citesc si eu carti pt mine, plus un net ). La mine programul e ok in general , dar am momente cand oboseala ma ajunge asa tare ca nu mai pot , eu ma gandesc ca depinde si de cum accepti situatia, cum o privesti; cand sunt binedispusa nu conteaza ca am dormit 5 ore, dar daca ma gandesc ca vai sunt obosita atunci chiar ca sunt

Cat despre copii si cresterea lor.... inainte sa o am pe Ariana si in primele luni(pana sa invat sa o ascult si sa o cunosc, pana s-a creat intre noi o legatura) am tins(in suflet , ca tot nu faceam altfel) si eu catre partea cu competitia . Dar eu cel putin imi vad copilul ca unic (nu spun ca e cea mai cea , nu , sunt copii foarte destepti, frumosi de , copii care au inceput avansat ) , dar fetita mea are propria ei traiectorie , chiar daca vb acum mai bine sau nu , felul in care noi o tratam si ii dezvoltam ceea ce are acum(putin sau mult) in urmatorii ani cred ca conteaza mai mult.Sunt copii care au inceput extraordinar dar lipsa de ingrijire de dupa, lipsa de atentie si AFECTIUNE le-a taiat din progres.
Imi pare rau sa aud de faza cu intarcatul, cred ca e un lucru care te deranjeaza in suflet, eu una as fi vrut sa o alaptez mai mult , dar eu si sotul meu am decis sa o intarcam la 14 luni pt ca vroiam sa mai avem un copil si uite ca nu a venit alt bebe si uite ca lucrurile nu sunt cum am dorit noi ;

Iar m-am extins

Spunea si Decenuela la un moment dat(si nu numai ea ) ca trebuie sa ne bucuram de ce avem , sunt altii care au probleme grave , grele pt suflet ; eu ma uit mereu la Ariana cand doarme si imi spun in minte cat de repede trece timpul, cum se schimba zilnic/saptamanal , cum invata sa fie o personalitate independenta iar noi parinti vom ajunge la un moment dat de unde am inceput (noi 2 ) .

Stiu ca de multe ori "filozofez" mai mult decat imi este plapuma , asa ca va rog sa ma scuzati . De fapt prin mesajele mele nu doresc transmit decat ca imi iubesc fetita la nebunie si ca a fi mamica pt mine a fost si este un lucru educativ in primul rand pt mine, vai cate am putut invata si cate vor mai fi de invatat

Simply,mami de Ariana

"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

simply, felicitari pt examene!!! imi amintesti de mama mea care se credea sotia si mama perfecta - tinea casa, mergea la servici, serile si noptile cosea/tricota (mai facea un ban in plus), a facut 2 scoli (o facultate 6 ani si un colegiu pedagogic vreo 5), avea in grija copiii, animalele casei, pamantul (da, ea se ocupa de lucrari)... se pare ca unele femei nu pot fi decat astfel! totusi iti recomand mai mult somn... 5 ore e prea putin...

la mine regula e simpla, exceptand chestiile pe care trebuie sa le fac, daca am chef le fac, daca nu NU! nu-mi ridica nimeni statuie daca le fac si nu-mi ia nimeni capul daca nu le fac...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Ruxita eu nu ma consider deloc sotia/mama perfecta , am scris ceea ce am scris pt ca am simtit nevoia sa vorbesc , asa am considerat eu ; nu a fost cu nici o intentie rea scris , a fost o descarcare emotionala ; am considerat ca pot spune pt ca prietenele mele nu au copii si nu sunt nici langa mine, poate nu inteleg prin ce trec.

Va cer scuze daca a sunat ca un afront sau ca o lauda la adresa mea, nu am avut deloc intentia asta . Cu tot respectul

Simply,mami de Ariana

"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

simply vad ca te-ai suparat un pic dupa mesajul Ruxitei dar nu inteleg de ce
eu nu am perceput deloc mesajul tau ca un afront si sigur nici Ruxita
scrie in continuare tot asa,mie chiar imi plac mesajele tale

am editat ca uitasem sa te felicit pt examene
si eu am un examen cu o miza f mare prin vara
si cica invat,doar ca desi a plecat sotul de maoi bine de o sapt nu reusesc sa ma apuc deloc de invatat
de fapt am pus cartea in cui de pe la inceputul lui decembrie si nu mai stiu de unde sa incep

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ruxita eu nu ma consider deloc sotia/mama perfecta , am scris ceea ce am scris pt ca am simtit nevoia sa vorbesc , asa am considerat eu ; nu a fost cu nici o intentie rea scris , a fost o descarcare emotionala ; am considerat ca pot spune pt ca prietenele mele nu au copii si nu sunt nici langa mine, poate nu inteleg prin ce trec.

Va cer scuze daca a sunat ca un afront sau ca o lauda la adresa mea, nu am avut deloc intentia asta . Cu tot respectul

Simply,mami de Ariana

nici eu n-am zis-o cu rea intentie!!! dimpotriva am tot respectul pentru altfel de wonder woman... sper sa ma intelegi corect! am zis ca mama se credea sotia perfecta, pentru ca desi rasturna munti, n-a fost fericita... a luptat toata viata cu patima pt alcool al tatalui meu, Dumnezeu odihneasca-l in pace! fara nicio legatura cu tine... doar mi-am amintit de mama, care manca tot timpul ultima ce mai ramanea de la masa... niciodata nu-si cumpara nimic nou, de-a ajuns soacra mica sa imprumute o bluza cu care sa mearga la nunta... mergea la facultate cu o rochie roasa in fund (avea o rochie mov cu picatele albe si de veche ce era picatzelele s-au estompat) si cu niste sandale jerpelite vai de ele... dar era studenta la Drept! si toamna cara cu spinarea saci cu porumb de pe deal... noaptea sa n-o vada vecinii, ca era primar in sat...

... si mai ca le invidia pe femeile mai toante de felul lor, dar mai norocoase in viata... asa ca mine! a si tras un bocet pe subiectul asta cand i-am zis ca sotul face si drege... si eu nu ma prea rup intr-un loc...

hai nu te supi pe mine...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Ruxita, Dastefa

Am spus eu ca nu ar trebui sa scriu cand sunt suparata si nevorbita , inteleg ce nu trebuie

Ai vostrii copii sunt timizi? daca da cum procedati? Ariana e , noi am spus ca suntem alaturi de ea, o scoatem mai mult in colectivitate si sa faca cand vrea pasul catre ceilalti copii; ea e mai retrasa, adica nu se joaca cu ceilalti copii, chiar daca sunt acolo , se joaca singura , ii urmareste, nu ii loveste ...cred ca o sa se rezolve in timp cu suportul nostru, cu rabdare si dragoste...altfel nu stiu cum sa rezolv problema pt ca nu as vrea ca din timida sa ajunga timorata :)

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna seara

sunt si eu aici, dupa cortina, caut sa fiu la zi cu cititul, dar nu am timp sa scriu.

LMA tuturor pufilor de zilele astea! sa cresteti mari si sanatosi

in rest, adica , e ok.....obosesc, asta am spus deja.....inca nu realizez situatia, nu stiu cum sa zic.....probabil cand o sa incep sa-l simt si cand o sa-l vad la eco o sa fie altceva. folosesc masculinul pentru ca ma refer la copil, inca nu stiu daca e ea sau el.

va pup.....noapte buna

_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

inca un mesaj, ca mi-am actualizat semnatura

_
mama lui Stefan, pui scump si 12+ piersicuta cu coditze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

inca un mesaj, ca mi-am actualizat semnatura

_
mama lui Stefan, pui scump si 12+ piersicuta cu coditze

deja 12 sapt , woww ; eu din cate am inteles la a doua sarcina se simt mai repede miscarile bebelusului, unele au simtit de la 12-13 sapt . cum reactioneaza Stefan la burtica?

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

ana, ce frumos! inca frumos ca ultimul trimestru cu Kay a fost nashpa rau... reflux gatric la 5 min... pat-toaleta-pat-toaleta... insomnii... tu iei toate multivitaminele necesare, acid folic, elevit, nu?

simply, noi n-avem probleme de timiditate... dimpotriva mi-i ca e prea bagaret ... unii l-ar putea considera obraznic dar eu nu ma stresez deloc... ma bucur chiar, dar nu arat, ca sa nu ne ia de nesimtiti lumea.. de ex. am mers intr-un magazin de naturiste... a vrut sa mearga direct la rafturi trecand pe sub bariera... apoi a inceput sa darame standurile de carton... apoi sa bata in vitrine... de regula parintii isi pierd rabdarea cu copiii in astfel de situatii si incep sa strige la ei, eu n-am de gand sa fac asta! imi cer scuze eventual de tambalau si ne retragem cu gratie...

am vrut sa zic de iaurturi... deci e oficial ca sunt de kkt la propriu... Danone a recunoscut ca a exagerat cu benefiile pt sanatate - actimel ca ar intari sistemul imunitar si Activia ca ar rezolva problemele de digestie... si ca ar contine bacterii recoltate din fecale si flora vaginala... si eram un fan inrait al iaurturilor probiotice... cumparam Activita zilnic... de azi inainte doar iaurt de casa!!!

Mergi la inceput