Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Chestia care s-a intamplat la Danone o stiam,e nasol ce au facut .Eu chiar nu stiu ce sa fac, adica iaurt in casa nu am cum sa fac ca nu am lv direct de la sursa ci numai pasteurizat; ce cumpar eu e ceva iaurt probiotic organic (care nu contine bacteria aia bifidus care era in actimel ) . nici nu stii in ce sa mai ai incredere

Ariana in magazine nu e timida, nu nu ,ar darama si cotrobai cat cuprinde , ea e la centru de joaca asa sau cu anumite pers straine

Simply,mami de Ariana

"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

Mergi la inceput

Nu stiu daca am mai intrebat sau numai aveam intentia : voi ce tip de lapte le dati pufilor? noi inca suntem pe lp si cred dar inca nu stiu vom continua si anul urmator (ce nu imi place mie la lp categoria 2-3 ani e ca e cu lapte degresat cica)

Simply,mami de Ariana

"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

simpli desi n-am zambit la mesajul tau.. ai scris f frumos...m-a uns asa, la suflet...se vede ce mult iti iubesti printesa...
felicitari pt examene...ma regasesc si eu in prg tau...ca asa si la mine mama e .....MAMA...si nu mai definesc MAMA....

iar ruxita..aducand-o pe mama ei in prim plan...n-a vrut sa te jigneasca...acu poate vb io aiurea...dar aprk ar avea un final de genul...si la ce i-a fol ca era...strong? ca tot nefericita era...scuze daca spun tampenii...

rux mi-a placut faza aia cu dreptul tau la odihna si felul cum te respecti...cred ca tine mult si de constructia fiecareia dintre noi...eu de ex...stiu ca nu-mi ridik nimeni statuie ca JM nu ma iubeste mai mult sau mai putin daca mananca salam sau 7 feluri gatite...ca..etc etc...si totusi...fac parte din categoria in care intra si mama ta....si mi-as dori sa fiu mai...habar n-am cum....uneori...dar cred ca asta e...brandul meu =))

am si uitat ce vroiam sa spun ca am inceput acu o ora....

ma duc sa-l culc
sa aveti o seara linistita

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimi
haideti la cafeluta

despre timiditate eu am in casa 2 mandre total diferite-Daria e timida rau,ma dispera si are enorm de pierdut pe tema asta.Si cam de mica a fost asa.Dar nu trebuie sa tragi concluzii asupra Arianei ,legate de timiditate judecand dupa modul cum se poarta acum.Asteapta sa intre in colectivitate si abia apoi poti spune.La ea sigur se resimte si faptul ca creste intr-un cerc f restrans.Asa am si eu o nepoata f desteapta,iti da niste replici de mori dar a crescut intai doar cu maicasa in Italia vreun an jumate apoi in Ro mai mult cu bunicii si cu parintii iar vizite,prieteni,copii doar ocazional,destul de rar in general.Si acum la 4 ani nu sta singura la un parc de joaca daca nu stau parintii cu ea.Dar la ea sunt sigura totul se va rez cand va intra in colectivitate ba chiar as indrazni sa zic ca va manifesta si oarece calitati de lider
Miru in schimb n-are nici o retinere este exact opusul Dariei.Ea de oriunde ar pleca,chiar si din autobuz zice pa ,face din mana,trimite pupici fara sa-i ceara cineva zici cai vedeta aclamata la scena deschisa.La gradi cand merg cu ea dupa Daria se baga printre copii zici ca-i mai de-a locului decat Daria.Daca la asta mai adaug faptul ca nu face economie la zambete plus niste ocheade pe care le arunca ea intr-un mare fel va dati seama ca se face repede remarcata si indragita
revenind la Ariana nu te stresa inca,ofera-i cat mai multe ocazii de a fi in preajma copiilor si atat.Ei oricum la varsta asta nu se joaca impreuna,abia dupa 3 ani interactioneaza cu ceilalti copii

Ana
ce repede a trecut primul trimestru.Acusi te aud ca faci cumparaturi,liste
dar pana atunci sa fiti voi sanatoase si sa ne dai de veste acusi cand incepe draguta sa faca balet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata

simply, da, cica miscarile ar trebui sa le simt mai devreme, abia astept, deocamdata inca nimic. cum reactioneaza stefan.....pai inca nu are la ce....probabil ceva mai incolo cand o sa fie burtica mai mare si miscarile mai intense.

rux, la stefan abia in ultimele 2 luni am avut treaba cu mersul des la wc, acum e jale.....de cel putin 2 ori pe noapte, asta in conditiile in care am grija sa ma duc inainte de culcare. deocamdata iau acid folic, elevit sau ce-o fi mai incolo.
incredibil, dar inca nu am ajuns la doc......adica am vb la telefon, mi-a spus sa vin cu analize, si la analize abia maine dimineata ma duc...si am aflat cu stupoare ca am gratuitate la f multe, desi la stefan dintr-un foc am dat multe milioane, tot la medicul de familie.......va tin la curent!

o zi frumoasa sa aveti!

_
mama lui Stefan, pui scump si 12+ piersicuta cu coditze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

intru de la birou..astazi am fost oleaca in intarziere..nu mi-a sunat ceasul la 6:30..m-am trezit la 7 asa ca am fost pe repede inainte

dastefa de cafea...despre timiditate..are si Dragos momente cand se ascunde "sub fusta mea" dar 90% din cazuri el e extrem de bagaret...alearga dupa copii...se duce la ei..nu are probleme...eu zic totusi ca nu e motiv de ingrijorare la tine...

ana...am si o intrebare..tu tre sa nasti in iunie sau iulie...ca la noi esti trecuta in iulie...dar am intrat si la piersicute si vad ca la ele pe lista esti in iunie...

gata pauza...revi..diseara..sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

o situatia de rasu-plansu la servici... toti demisioneaza in grup organizat... si asta pac peste noapte... ma intreb daca mai e vreo firma la care sa ma intorc...si asta cu 3 zile inainte sa ma intorc eu acolo! nashpa...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Dastefa multumesc de cafelutza Mi-a placut cum ai descris de cele 2 fetite ale tale, suna asa de . Tu cum reusesti sa inveti si singura cu 2 copii? Bafta sa iei acest examen important

Alexa servici usor

Ruxita poate ca se va schimba situatia peste noapte iarasi . Sa inteleg ca peste 3 zile urma sa incepi serviciul, chiar inainte de ziua lui Kay?

Mi-a placut mult o vorba de a d-nei Margaret Thatcher : "If you want something said, ask a man, if you want something done, ask a woman."

O zi usoara sa aveti

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Super citatul Simply! Si Mara are momente de timiditate, desi nu ai zice.

Rux poate este doar o actiune de protest, in speranta ca se vor rezolva lucrurile pe acolo.

Ana daca am gresit luna nasterii piersicutei, sa ma tragi de maneca. Si incearca sa ajungi si la medic.

Noi suntem putin mai ocupate zilele astea dar revenim in curand. Va pup pe toate!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Ma pregatesc sufleteste sa merg la gradi sa depun dosarul de inscriere si am mai multe temeri cum ar fi:

- ca nu va fi inteles (ca nu vorbeste doar noi stim codul la toate gesturile lui si la aaaa-urile lui dupa intonatie)
- ca cineva va ridica vocea la el sau il va pedespi (eu nu-l pedepsesc nici cand sparge ceva sau loveste!)
- ca nu va sti sa se joace cu alti copii
- ca nu va manca suficient ca nu se hraneste singur
- ca va sta cu pampersul murdar pe el ca nu spune cand face, doar dupa miros iti poti da seama, dar nu cred ca va sta cineva sa-l miroase in fund cum fac eu acasa...
- ca nu voi putea sa-l las toata ziua pt ca nu va accepta somnul de dupa amiaza de la gradi pe paturile lor de campanie unde n-ai unde sa te foiesti si nimeni nu sta sa-i citeasca 4-5 carti cu povesti...
- va suferi din cauza despartirii de mine
- s.a.m.d.

mi se par intemeiate?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput