Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!
Raspunsuri - Pagina 19
blue_flower spune:
Care lucreaza prin centrul bucurestiului, sa o ia usor spre casa...stiti cum se vede la tv? horror. eu lucrez in piata universitatii ![]()
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Care lucreaza prin centrul bucurestiului, sa o ia usor spre casa...stiti cum se vede la tv? horror. eu lucrez in piata universitatii de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
ce se intampla acolo? mama m-a sunat din Grecia alarmata foarte de ce se vede la TV!!! nici nu m-am uitat in ultima perioada la tv... sunt dezamagita si scarbita... de la ce au inceput si unde s-a ajuns...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
ce se intampla acolo? mama m-a sunat din Grecia alarmata foarte de ce se vede la TV!!! nici nu m-am uitat in ultima perioada la tv... sunt dezamagita si scarbita... de la ce au inceput si unde s-a ajuns... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
pai deshide tv-ul.
e miting mare.
blue_flower spune:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8124/Tricicleta-Big-Flyer.html
va place? barbata-miu cica i-o cumpara chit ca nu are 1m inaltime....bine, la vara. ![]()
simplicity spune:
| citat din mesajul lui blue_flower http://www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8124/Tricicleta-Big-Flyer.html va place? barbata-miu cica i-o cumpara chit ca nu are 1m inaltime....bine, la vara. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Ce tare arata
eu am impresia ca o va folosi mult sotul tauSimply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Ce tare arata eu am impresia ca o va folosi mult sotul tauSimply,mami de Ariana "Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . " |
arata f bine, si e si la reducere.
da, sa stii ca multe jucarii le cumparam pentru ca arata f bine, mai ales masinile cu telecomanda pe care al meu si le cumpara ca sa se joace el cu ele. Ca Dani mai are pana se coordoneaza. Desi sa stii ca a inceput cu un buldozer si acum stie cand ii zicem ridica cupa, da inainte, inapoi, le stie f bine, fara sa se uite la manete. Se uita numai la masina. Incet,incet invata.
atlantique spune:
Buna ziua si de la noi!
Abia acum am reusit sa deschid calc. Pana acum prog administrativ, plimbat copil, hranit copil si.....uraaaaaaaa culcat copil, deci mami libera!
Mai stiti cum era cu "pufuletus dependentus"? Ei...abia acum inteleg eu cum se manifesta![]()
Si acum..... in ordinea numerelor de pe tricou:
Dece, imi pare rau ca ti-am ratat cafeaua. Bafta la dieta si consecventa!
Pe mine ma tine fix o saptamana hotararea, dupa care incep compromisurile. Scarsdale, cumva???
Si puiul meu a inceput sa adoarma pe 23.30 ddesi pana acum la 22.00 era lat.
Ruxita, din ce in ce mai bine si mai usor cu gradi! Felicitari!
In legatura cu rubeola, ti-a spus si Sorina, ei sunt vaccinati ROR, dar asta inseamna ca vor face forme usoare daca sunt expusi, nu sunt protejati 100%.
Un mare "Bravo Kay"
pentru somnul de panz la gradi! Cred ca trebuie sa ii acorzi mai mult credit puiului ca s-a adaptat mult mai repede decat ai crezut!
Forte bine arata tarta de fructe!
Sorina,
ma bucur ca ti-a placut. Si eu mi-am ales de acolo modelul pt tortul lui Alex.
Alexutzzza, multumesc!
si WB! Va raspundeam in gand si cand ma hotaram sa scriu la un subiect, raspundea altcineva si tot ziceam ca nu am nimic interesant de impartasit. Oricum, daca am vazut ca tot pe aici sunt dupa atata timp m-am gandit ca ar trebui sa stiti si voi.
Felicitari pentru job-uri ca stiu ca te stressa tare problema.
Sa fie ceea ce speri!
Stii cat de mult imi place cum vorbesti de "THE GRADI", nu? Si cat imi doresc sa fie la fel si la noi?
Simplicity, multumesc
si nu, nu ai gresit 
.
Bafta, sa iti iasa tortul iar printesa sa aiba amintiri frumoase!
Blue_flower,imi pare rau ca nu ai reusit sa comanzi acolo. Tipa de la noi primeste comenzi cu 2 sapt inainte ca inca nu stiu multi de ea. In Bucuresti este mai aglomerat. 

Super tricicleta!

Dastefa, spor la invatat!
Ale1212xa, Alexia28, Miremia, Tomaca, Lorex 

Scuze, daca am uitat pe cineva.
atlantique spune:
Sunt putin suparata. Saptamana trecuta am fost si i-am facut analiza copro lui Alex, ca eu asa il testez periodic ca e toata ziua cu mana in gura si primele doua probe au iesit bune iar pe a treia nu am mai mers sa o iau pana azi. Si......surpriza este pozitiv pt oua de oxiuri. Maine dupa pranz merg la dr sa imi dea tratament si ma apuc sa ii fac si niste seminte de bostan cu miere ca am inteles ca ajuta.
Mai prost este ca medicamentele pt paraziti sunt cam toxice pt ficat iar el nu vrea sa ia deloc Liv52, nu ii place gustul.
alicredo spune:
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() La multi ani Daria! ![]() ![]() ![]() La multi ani Stefan! ![]() ![]() ![]() La multi ani Madalina! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu si eu!

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!