Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!
Raspunsuri - Pagina 18
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Neata, ....cum gestionez? Pai 99.9% din zile merg direct acasa, nu am chef de altceva, vreau cat mai repede acasa. Lucrez toata ziua uneori fara pauza tocmai pentru a putea pleca mai repede acasa, nu pierd vremea la serviciu.... Adica eu la 5 luni cand am plecat de acasa...muream cu sanii plini pana ajungeam inapoi, si cu cat ma gandeam la el, cu atat aveam mai mult lapte...apoi lucrurile se mai aseaza. Uneori Dani nici nu ne baga in seama cand ajungem acasa....si vezi, am citit pe undeva, ca sa nu te repezi la el sa il pupi/strangi in brate f tare si f emotionata de cum il vezi...ca si cum ar fi fost in pericol de moarte si tocmai l-ai salvat....ci asa, intai vb cu el, normal, apoi sa il iei in brate...ca doar nu s-a intamplat nimic neobisnuit..a fost la gradi, nu la razboi. Intelegi ce zic? Ca pt ei, pentru copii, e mai bine mai calm, sa le arati ca nu s-a intamplat cine stie ce ca ati fost despartiti cateva ore.... de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
good point! cand eram despartita de Ela (la faculta si o lasasem cu mama si o vedeam abia la sfarsit de saptamana), ma intampina ca pe-o straina si mai dadeam in bocet ca nu-mi sare in gat... ma vedea, nu arata nicio reactie de entuziasm si se intorcea la ale ei...
Da, bine spus, nu a fost nici intr-un pericol de moarte, e doar la gradi...
Am sunat-o pe educatoare si mi-a zis ca n-a plans... si am impresia ca nici nu va plange... o fi genul lui Yannis foarte entuziasmat de gradi...
ziceati sa nu ma astept la nu stiu ce minuni... dar s-au intamplat! Fara sa-i cer, mi-a zis ieri cum face vaca, desi ma rugam de el in nenumarate randuri sa-mi imita animalele... si acum hodoronc-tronc dupa numai o juma de zi de gradi, imi zice cum face vaca... fantastical!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
alexutza, un mare WB!
si felicitari de joburi (pana la urma l-ai gasit, nu? The JOB?)!!! si de intoarcerea la gradi mult-iubita!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita alexutza, un mare WB! si felicitari de joburi (pana la urma l-ai gasit, nu? The JOB?)!!! si de intoarcerea la gradi mult-iubita!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Multumim! mai...nu stiu ce sa zic cu jobul, ramane de vazut ce va fi, pana acum e f bine, sunt si singurii care mi-au facut o oferta concreta si serioasa si m-au vrut si au si putut sa ma ia, pana acum situatia se prezinta interesanta, o sa fie mult de munca, multe lucruri noi, nu mai e HR in consultanta, de data asta e HR intern , sunt mai multe lucruri de facut, mai multe de gestionat, proceduri de creat, procese de urmarit, dar e bine ca e o companie care constientizeaza importanta HR-ului si am inteles ca voi avea destula mana libera, dar evident si munca.
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Multumim! mai...nu stiu ce sa zic cu jobul, ramane de vazut ce va fi, pana acum e f bine, sunt si singurii care mi-au facut o oferta concreta si serioasa si m-au vrut si au si putut sa ma ia, pana acum situatia se prezinta interesanta, o sa fie mult de munca, multe lucruri noi, nu mai e HR in consultanta, de data asta e HR intern , sunt mai multe lucruri de facut, mai multe de gestionat, proceduri de creat, procese de urmarit, dar e bine ca e o companie care constientizeaza importanta HR-ului si am inteles ca voi avea destula mana libera, dar evident si munca. Mamica de copil neastamparat Yannis |
imi place foarte mult jobul tau!!! poate incep sa ma gandesc cand imi eliberez mintea un 10 la suta din hard de indragostirea de copil si la o respecializare...
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita M-am interesat de tarta cu fructe pt maine la gradi... 18 lei la cofetaria Ge_orgi si arata cam asa: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7585/Tarte-cu-fructe/ si important nu folosesc plicuri, ci cu ingrediente naturale in laboratorul lor... poate nu arata prea fancy cu niste lumanarele pe ea, dar in schimb e gustoasa! In tot cazul e preferata mea (tarta cu fructe, cand ajung in fata unei cofetarii rar pierd ocazia de a ma dedulci la o tarta cu fructe) -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
arata bestial...
si mie imi place la nebunie tarta de fructe
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
dastefa spune:
La multi ani si din partea mea sarbatoritilor de azi
Daria,Madalina,Stefan
Ruxita ma bucur sa aud ca ii e atat de bine lui Kay la gradi si ca se vad achizitii asa de la o zi la alta
Alexuzzza ma bucur si eu ca ati gasit amandoi job si ca iti pace ce faci
de azio cica m-am reapucat de invatat-da Doamne sa ma tina
Ruxita spune:
dupa ce-am iesit din casa care si incotro, casa arata ca dupa bombardament, tot strang si asez si matur si spal si inca n-am terminat... asa va arata in fiecare zi cand voi merge la servici???
dasfeta, spor la invatat!!! totul e sa nu lasi pe ultima suta de metri cum se obisnuieste... dozeaza-ti normele de studiu si incadreaza-te intr-un grafic... cu hei-rup-ul nu functioneaza... adica uiti 80 la suta din tot ce ai invatat! (asa imi propun eu de fiecare data si nu reusesc), dar tie iti urez bafta!
Ruxita spune:
wow, copilul meu doarme la gradi!!! incercam sa scriu un SMS d-nei educatoare s-o intreb daca a reusit sa-l adoarma si in timp ce scriam m-a sunat... ce sincronizare!!!
simplicity spune:
Super Ruxita ! ma bucur mult pt voi
Dastefa spor la invatat, eu procedez cum a spus Ruxita, imi iau materia o impart pe zile si incerc sa ma tin (90% imi iese) de program , mai ales de cand am copil e mai greu sa invat cum obisnuiam inainte(adica mai pe ultima suta de metri)
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
miremia spune:
Rux ma bucur tare pt tine, asa am si eu o speranta de bine pt primavara. Deci se poate!
Felicitari fetelor studioase, si pt pofta de invatat si pt examenele luate!
Eu mi-am propus sa citesc mult anul asta, sper sa-mi si iasa.![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)

de copil neastamparat
Yannis