Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!
Raspunsuri - Pagina 17

alexutzzza spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui miremia [size=4] ![]() ![]() ![]() La multi ani Daria! ![]() ![]() ![]() La multi ani Stefan! ![]() ![]() ![]()  Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!![]() _ Mirela si  Mara Ioana (ianuarie 2010)  | 
Adaug un La Multi Ani cu sanatate din toata inima pentru
Dragos de Ale1212xa
Maia Teodora de Sagetutza
Anastasia de Danasor
Ivan de Bea
Miruna de Dastefa
deoarece am absentat de la aniversarile lor.
Ruxita bafta cu gradinita! Si ...relax, toate se vor intampla incet, incet si va fi ok. Nu astepta prea multe de la inceput, dar ai sa vezi ca in 2 saptamani vor merge toate struna. Nu-mi place insa ca te-au chemat din prima zi ptr ca nu l-au putut adormi...

atlantique bine ai venit! Dar ai stat ceva dupa cortina....cum ai putut?

Pupici tuturor!

simplicity spune:
 Atlantique bine ai venit 
 (sper ca nu ti-am gresit numele)
Ruxita probabil ca nu te lasa inca acolo ca sa nu iti simta Kay prezenta 
 , din ce povestesti oricum mi se pare un inceput bun, sa fie din ce in ce mai bine iti doresc
Sorina esti o dragutza si mie imi place cum pui problema , ai 2 fete 

Alicredo  

Alexutzza bine ati revenit 
 si ma bucur ca mergeti toti 3 la servici/gradi....asta e ceea ce va doreati,nu ?
Mirela multumim ca te ocupi de schimbarea capitolului, eu cum am lipsit 
 am spus ca nu mai imi bag coada .Esti dragutza ca iti faci timp
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

simplicity spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Ah! stiam ca am uitat ceva! Simply felicitari pentru examene! ![]() Mamica   de copil neastamparat   Yannis | 
Multumesc frumos si tie si tuturor mamicilor care m-au felicitat

Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Ruxita strange feeling azi cu gradi... nu mi-au mai dat voie sa urc in grupa lor, mi l-au luat pe sus si nici n-am apucat sa-i zic "Paaa"... a venit la parter educatoarea sa vorbim, dar de urcat ciu-ciu... si nu-mi place chestia asta, ca asa nu apuc sa-l vad in actiune... parca as fi intr-o mare febra de indragostire de copil... am batut toate magazinutele din catier sa-i iau hainutze noi si m-am enervat ca 90 la suta magazinele sunt ticsite doar cu haine de fete (o mare nedreptate!!!)... si mi-e dor de el! Fetelor, care lucrati, cum gestionati partea asta de emotii si sentimente dupa ce va despartiti de copii??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010)  | 
Neata, ....cum gestionez? Pai 99.9% din zile merg direct acasa, nu am chef de altceva, vreau cat mai repede acasa. Lucrez toata ziua uneori fara pauza tocmai pentru a putea pleca mai repede acasa, nu pierd vremea la serviciu....
Adica eu la 5 luni cand am plecat de acasa...muream cu sanii plini pana ajungeam inapoi, si cu cat ma gandeam la el, cu atat aveam mai mult lapte...apoi lucrurile se mai aseaza.
Uneori Dani nici nu ne baga in seama cand ajungem acasa....si vezi, am citit pe undeva, ca sa nu te repezi la el sa il pupi/strangi in brate f tare si f emotionata de cum il vezi...ca si cum ar fi fost in pericol de moarte si tocmai l-ai salvat....ci asa, intai vb cu el, normal, apoi sa il iei in brate...ca doar nu s-a intamplat nimic neobisnuit..a fost la gradi, nu la razboi. Intelegi ce zic? Ca pt ei, pentru copii, e mai bine mai calm, sa le arati ca nu s-a intamplat cine stie ce ca ati fost despartiti cateva ore....

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, La Multi Ani Daria! La Multi Ani Madalina! La Multi Ani Stefan! Sa cresteti mari si sanatosi Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]()  | 
SUBSCRIU!!! LA MULTI ANI!!!!

simplicity spune:
 Noi de ziua Arianei nu facem petrecere, nici nu avem cu cine ce e drept.Dar asta nu inseamna ca nu o sa o sarbatorim 
 , i-am luat o rochita frumoasa spun eu 
 , o sa vreau sa ii fac un tort fluture (sper sa imi iasa) si sa ii decoram camera , sa incercam sa o facem sa se simta in centrul atentiei, sa aiba amintiri frumoase(din poze) . Stiti ca spuneam anul trecut ca vreau ca fiecare aniversare de a ei sa aiba o tematica, dar domnisorica mea nu vrea sa imbrace costum de printesa , inca nu stie ea de print , printese ; dar poate ca atunci cand va mai creste va accepta :)
Simply,mami de Ariana

blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
 Subscriu! Cu mentiunea ca nu cred sa revin la "normal" gen multe mesaje zilnic   sau     se pare ca de luni intram la program de serviciu/gradi toti 3 ![]() Mamica   de copil neastamparat   Yannis | 
WB Alex.
Ma bucur pentru voi, toti 3!
Sa inteleg ca incepeti servicii noi si tu si sotul? Bravo. Felicitari!

blue_flower spune:
 Ref la tort, imi dau seama ca pentru ei nu e mare diferenta la varsta asta, dar daca ati sti cum face cand vede EggBird la babyTV....asa ca m-am gandit sa ii fac un tort cu ouale respective, ca ne-a innebunit cu ouale.
Tanti aia cu blogul nu poate sa imi faca pe 4 feb (cand facem noi petrecerea) pe motiv ca sunt toate locurile ocupate si nu are timp. Face putine torturi - 4 - pe saptamana si trebuie comandat cu 2 luni inainte - ca sa iti rezervi zilele cu pricina.
No, deci ma reorientez catre cofetaria Alice. Merg diseara sa vad ce si cum. 

alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui simplicity Alexutzza bine ati revenit   si ma bucur ca mergeti toti 3 la servici/gradi....asta e ceea ce va doreati,nu ?![]() "Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "  | 
Simply, BF Multumim, da, ne doream f mult! Multumim lui Dumnezeu ca anul macar a inceput bine

fericirea mea cea mai mare este nu neaparat ca avem noi locuri de munca noi ci pentru ca Yannis va merge inapoi la gradi!!! THE GRADI!!! Acea gradi unde iubeste pe toata lumea si e iubit de toata lumea. O sa fie grau pentru ca e departe de noi, dar serviciul meu fiind si el departe si oarecum spre centru voi face zilnic de 2 ori pe zi ocolul sa il las si sa il iau de la "THE GRADI!" ...orice, numai sa stiu ca e el bine, iubit si fericit! 

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Mara Ioana (ianuarie 2010) 
 de copil neastamparat 
 Yannis
 de David Gabriel !

se pare ca de luni intram la program de serviciu/gradi toti 3