Strugurasi de Sept-Oct 2011 *23*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

salutare

Andreea, cum sa nu ne fie dor de tine?
Ma bucur ca piciul e bine .

Anilansa, pai dak nu i-a in greutate, poate mai bine nu ii mai dai suzeta

Zubi, eu vreau reteta pentru biscuitii cu cocos

Ma duc si eu sa citesc doc-ul...sper sa il gasesc

Mergi la inceput

Oana, ce fain e doc-ul... sarumana , promit sa ma informez si eu si sa vin cu opinii :P

Eu zik sa facem si un doc online in care sa putem adauga fiecare cate ceva....cu semnatura bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

buna ziua...

Andreea imi pare tare rau pt supararile astea, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva.. sa va dea DD putere sa fie bine, sa va bucurati de ei cat mai mult .. Andrei cum mai este? cu ce te face sa tremuri de fericire?

Zubi .. e adorabil Ayu...

Lena .. da unde gasesc eu visine? acu mi-ai facut o pofta

Mikka. e f pertinent ce zici tu acolo, si f pe ideea care mi-i concretizez si eu.. ce mare e Mariuca .. si ce ochi adanci are

Dr mea mi-a zis ca incepem cu piureuri ( nu sucuri , ca sunt inutile) si cu legume in principiu , insa vb mai multe in februarie .. totusi femeia e si tanara si are 3 copii

Fetelor .. am 4 salopete de iarna pt varsta de 6-9 luni .. una cumparata de mine si 3 primite (mama , soacra, nasi) .. cea pe care am luat-o eu vreau sa o dau cuiva gratis, Daca o vreti astept un PM, o dau cu cel mai mare drag si daca vreti sa nu stie , nu va stii nimeni.. E roz,de fas/doc, cu gluga cu blanita , si are 2 fermoare.. Evident o dau numai fetelor de la oiseea strugurasilor..

Mergi la inceput

Sei, sorry am dat copy paste la o reteta trimisa de o prietena cand erau visine in piata.
Eu am si visine la borcan. Probabil gasesti si in magazin

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ola fetilii!

Multumesc fetelor care mi au raspuns cu untul de shea!
lena, am scris acolo ce a retinut teasta mea din tot ce am citit. ar fi bine sa il completam si sa ajungem la o varanta ideala. nu l putem pune oare si pe fb unde sa modificam mai usor?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

https://docs.google.com/document/d/1OXVl2jTV6ylQKLIU9ZnSpsWF4nSIAKjNJCznIolNkMk/edit

am pus documentul public, asa putem modifica toate, nu cred k e vreo problema, nu?

Oana, e mai nasol cu FB ca nu toate suntem acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

https://docs.google.com/document/d/1OXVl2jTV6ylQKLIU9ZnSpsWF4nSIAKjNJCznIolNkMk/edit

am pus documentul public, asa putem modifica toate, nu cred k e vreo problema, nu?

Oana, e mai nasol cu FB ca nu toate suntem acolo

Lena - fericita a Maiei

http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunard20111008_-6_My child is.png" target="_blank"> Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena .. daca vrei pune si linkul pe prima pagina sa-l gasim mereu.. cu ceva denumire de schema diversificare strugurasi..cum vrei tu.. te descurci nu?

Visine probabil as gasi insa in comert sunt apoase si fara gust.. asa ca ca salvez reteta si astept visineleee
Poate o sa fac maine linzer

Mergi la inceput

Mai fetelor.. de cateva zile Elena cand se trezeste plange, si cu lacrimi .. ce o fi asta.. deja am inceput sa ma speriu ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Sei, tudor asa plange mereu cand ii e foame. El adoarme inainte de masa cu vreo 30 de minute si i se face foame in somn asa ca se trezeste urland/tipand si ii curg lacrimile si nu deschide ochii indiferent ce fac pana nu simte titi in gura ca deja curge. Cum simpre laptele in gurita se linisteste si devine senin iar apoi deschide ochii si ma cauta cu privirea. Iti dai seama ca e o super scena. Asa plange de cateva saptamani cand ii e foame, nu deschide ochii, urla .

Mergi la inceput