aqua fantasy kusadasi

aqua fantasy kusadasi | Autor: irinabobe

Link direct la acest mesaj

a fost cineva la aqua fantasy kusadasi? m-ar interesa si pe mine ceva impresii, este potrivit sa mergi cu un copil mic de cca 2,5 ani? ms

Raspunsuri

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

marius multumesc mult! ceva atentionari legat de acest loc sau ceva ce ar trebui sa stiu avand in vedere ca e si nebunul mic cu mine? eu am facut rezervari pt 1-10 iunie, o fi ff aglomerat adica cozi la masa, tobogane etc sau inca se mai poate respira in perioada aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Marius, da te rog mai multe amanunte, m-ar interesa si pe mine.
In jur de 15 iunie ai idee cum e apa marii, se poate face baie, dar plaja? E cu nisip, ai mei inca sunt inebuniti dupa construitul castelelor de nisip.

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Este mult mai simplu decat credeti. Nu trebuie sa faceti nimic special totul este calculat ca sa va simtiti perfect. Si ca sa raspund punctual ar fi bine sa puneti intrebari.
Dar ca si idee aterizati cu avionul (zborul dureaza dincate retin o ora si jumatate). faceti ceck in - dureaza 3 minute apoi va preiau cei cu autocarele si mergeti direct la Aq.F. Este de parcurs totusi peste 100 km cu autocarul dar este Ok conditiile sunt bune - climatizat, confortabil ghid + opriri daca se doreste
Statiunea este mare. Totul se gaseste in interior. Cazarea este Ok.
Masa - trebuie sa aveti grija sa nu va ingrasati. Sunt mai multe restaurante dar doar unele dintre ele asigura cele trei mese dimineata,pranz si seara si toate asigura mesele dintre mese(snaks).

Cele trei mese pricipale sunt servite doar intre anumite ore 7-10 dimineata / 13-16 la pranz / 19-21 seara - orele sunt orientative dar sigur prindeti lejer oricare dintre cele 3 mese. In acest interval retaurantele care servesc aceste mese sunt deschise. Asta inseamna ca sunt atat terase deschise cat si in interior in functie de unde ai chef ss iei masa un numar mare de mese si scaune (2-3-4-6-10 locuri) si fiecare se aseaza unde gaseste liber. Insa intotdeauna erau mese / locuri libere pentru ca imediat ce s-a ridicat cineva de la masa cred ca sub un minut masa este golita stearsa puse fete de masa noi tacamuri si masa este gata pt alti clienti.
Fiecare client isi ia farfurie cana tacam cate doreste exista un loc unde sunt tot timpul noi curate si se plimba in jurul unor standuri unde sunt plasate mancarurile/sucurile/fructele/desertul/supe/cereale/ceai/cafea/lapte. Tot ce ai de facut este doar sa iti alegi ce doresti sa mananci/bei si iti pui cat doresti nu exista nici o limita. De aceea am spus ca trebue sa fiti atenti ca nah pofta e mare si cu nu exista nici o limita...
Apoi mergi frumos la masa si mananci. Te ridici si pleci. In spate cum spuneam nu trece un minut si masa la care ai stat este exact la fel ca si atunci cand te-ai asezat, perfect curata.
Camerele sunt cu acces card electronic. Acelasi card permite cuplarea curentului electric in camera. Asternutul se schimba zilnic automat in general dimineata in timp ce sunteti plecati. Aveti de asemenea cafea plic ceai plic si apa 2l/zi gratuit in camera dar si minibar contracost.
Intre mesele principale toate restaurantele si terasele servesc snaksuri - adica sunt deschise. Puteti servi pizza cartofi prajiti inghetata cafea suc nelimitat si gratuit desigur. Aceste terase sunt intotdeauna si langa piscine iar altele chiar in pisicina deci nu mai trebuie sa iesi din apa daca nu vrei.
Daca ai scapat micul dejuun sau pranzul sau cina sigur nu flamanzesti. Mai degraba ajungi la ceva de genul - nu mi-e foame ...
Nu va sfiiti sa consumati apa suc ceai cafea fructe inghetata dupa bunul plac. dar in limita sanatatii fiecaruia.
Sunt jocuri pentru copii. Aqua park este o nebunie de care nu te poti satura nicicum. Intrarea este gratuita in acest caz programnul este de la 8-19 zilnic dn cate mai retin. Greu de descris. Este super si pentru pici si pentru majori. Am sa mai caut poze eventual sa vad clipuri video si sa vad cum sa le plasez.
In rest intrebati.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

marius eu una ca idee stiu cum e pt ca acum doi ani am fost la kustur club, deci sistemul il cunosc, vroiam sa stiu doar referitor la acest hotel daca ati avut ceva probleme. eu una sper doar sa nu prind foarte mare imbulzeala, ca in rest cam stiu la ce sa ma astept. si as mai fi vrut sa stiu daca exista ceva locuri de joaca, piscine, care sa se preteze si pt copiii mai micuti (cam 2 ani...).
mancarea cand am fost eu la kustur stiu ca a fost ok si as fi avut ce sa adaptez si pentru cel mic, banuiesc ca din punctul asta de vedere nu vor fi probleme nici aici, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

In aquapark este o piscina imensa, unde nu-ti trece apa mult de glezna. Este zona copiilor, plina de tot felul de jucarii numa' bune de tavalit. Si niste topogane mici. mici, din gura vreunei broaste, si crocodil si hipopotam buni de incalecat...
Offf....ce dor imi e!

Sfat: in Turcia (acolo am vazut si cumparat eu) gasesti niste costume dintr-un material elastic, pentru copii, care imbraca tot corpul, are maneci scurte, si la picioare-pana la genunchi. Sunt facute special pentru copii, contra soarelui. Si niste papucei d-aia de piscina...sa nu alunece (eu n-am folosit pentru Ana, dar am vazul la altii).

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Rufus multumesc mult ma bucur sa aud ca are ce sa faca nebuniciu meu.de costum stiu am deja bluzita dar anul trecut a fostin cipru si a fost suficienta crema sa vedem dc anul asta il conving sa o tina pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Rufus multumesc mult ma bucur sa aud ca are ce sa faca nebuniciu meu.de costum stiu am deja bluzita dar anul trecut a fostin cipru si a fost suficienta crema sa vedem dc anul asta il conving sa o tina pe el

mamica de Rares 21.02.2010

Nu stiu sa pun poze...dar la semnatura mea, la retrospectiva 2010, sunt (pe la mijlocul filmuletului) cateva poze din aquapark, inclusiv de la piscina cu apa mica (asta ca sa vezi cat de mica e apa). Costumul nostru e intreg, e cel albastru. Stii cum te ia soarele cand stai in apa...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

recomand si eu costumele speciale cu protectie UV 50, vedeti ca se gasesc si sepcute cu aparatoare pe spate, pentru protectia micilor "delfinasi".
eu am avut anul trecut, au fost perfecte pentru fetita mea, care nu iesea din apa decat pentru masa si somn...crema se duce repede in apa...

Mergi la inceput

atunci trebuie sa caut si pantalonasi, sapcuta si bluzita am, anul trecut ce e drept nu a stat foarte mult in apa iar la plaja doar dimineata cam 3 ore asa ca a facut fata crema si umbrela.
gata am vazut pozele pare super. acu deja am platit avansul asa ca sper sa fie ok...

Mergi la inceput