aqua fantasy kusadasi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Va fi.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

marius cu ce companie aeriana ati fost? mai stii cat au fost biletele? din ce vad eu mi se par destul de scumpute, mai ca ma ajung biletele mai mult decat sejurul, asa ca ma gandesc serios la varianta drum cu masina.
si vroiam sa mai stiu daca toate camerele au extrabed sau trebuie sa specific expres la rezervare ca am si copilul cu mine.

Mergi la inceput

Blue Air. Insa nici sa ma impusti nu as conduce atata drum vara dus/intors. Noi am cumparat de la inceput pachetul noi am spus ce vrem si ei ne-au prezentat optiunile. Am avut doua camere si doua paturi duble. Nu ma stiu cat exact a fost avionul dar retin ca a costat mult din total cost.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

cu rezervare acum sejur 2 pers 10 zile 1100 euro si avionul...650 euro...cu escala la istambul ca direct deja depaseste valoarea sejurului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe
... ma gandesc serios la varianta drum cu masina.

Daca alegi varianta cu masina, iti "vand" o multime de ponturi.
Mie imi place de mor drumul ala...
Ca bani, pe noi drumul ne costa aprox 300 euro toti 5 (include benzina/motorina, taxe de pod, vigneta, ferry, autostrada, cazare la dus si la intors -noi facem drumul din doua parti-, masina la dispozitie acolo, ca ne plimbam de colo-colo 2-3 sute de km.

Marius, la tine se mai adauga 600 (+600 la intors) km (pana la Bucuresti) asa ca-i normal sa mergi cu avionul. Dar e un drum minunat.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

n-ar fi rau sa "bagati un ochi" si pe acel site romanesc cu impresii despre hoteluri/statiuni, la rubrica acestui hotel a postat cineva (userul paul2011 de pe acel site) un review complet si echilibrat, in care a mentionat si nemultumirile/dezavantajele pe care le-a gasit acolo in iulie 2011.

Mergi la inceput

corina despre ce sfaturi e vorba?
marius astept sfaturi pe pm. eu drumul l-am mai facut o data cu oprire de o noapte la canakkale parca, si mie imi place drumul, singura mea ingrijoare acum fiind ce va face piciul atata timp in masina, ca altfel nu as fi stat pe ganduri.

Mergi la inceput

Pai eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. La noi a mers snur de la un capat la altul. Singura modificare suportata de operator a fost ca zborul planificat din Cluj Napoca (eu fiind din Oradea am optat pt plecarea din Cluj Napoca) s-a efectuat din Bucuresti dar dincolo de toate a fost mai interesant adica mai gustat de copii in primul rand care s-au bucurat de o calatorie cu trenul (de noapte). In fine operatorul a decontat absolut toate cheltuielile suplimentare si si-a cerut scuze. In rest absolut totul a decurs de la un capat a celalalt snur. Nu am avut ce sa reprosez.
Din punct de vedere personal eu sunt genul de turist caruia ii place sa iasa in lume - adica sa merg seara pe o terasa, maine pe alta, sa iau masa aici maine acolo, azi sa beau bere aici maine sa mananc inghetata acolo si asa mai departe. In Aqua Fantasy nu exista asa ceva in sensul ca totul este centralizat toate terasele sunt free si mergi doar acolo. Este alt stil. Ai totul moca si mie nu imi prea place acest gen. Dar este o chestiune de stil. Deci nu este ceva reprosabil.
Ceva nu mi-a placut. Nisipul. Este foarte fin, negricios si lipicios. Atata este de fin incat distruge tesatura costumului de baie si nu prea iese la spalat. Se lipeste de piele de tot. Asta nu mi-a placut de exemplu.

Mergi la inceput

scuze ma refeream la rufus, legat de sfaturile pt drumul cu masina , graba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Si noi am fost acolo, dar in 2008.
Noi am fost cu masina, am trecut apa pe la Canakkale unde am si dormit o noapte. Ne-am incurcat ingrozitor in Izmir - GPS-ul nostru nu stia ca aia reconstruiesc orasul, a fost o adevarata aventura sa iesim de acolo.
Ce probleme am avut - in prima noapte am dormit intr-o camera cu 8 paturi, intr-un demisol... Facusera overbooking si n-o mai scoteau la capat. A doua zi ne-au mutat in cladirea principala si am primit un "cos" cu fructe ca sa-i iertam - 5 prune, 2 mere si nu mai stiu ce.
A doua problema a fost cu niste tantari de care eu n-am mai vazut in viata mea. Existau 2 restaurante mari si unul din ele avea amenajate ceva fantanite, baltute, naiba sa le ia. Noi, la ala ne-am dus, ca de unde sa stim ca acolo colcaie tantarii! Au ciupit-o pe fiica-mea de mana, picior, fata. Pe maini si picioare avea niste buboaie de numa', iar pe fata au intepat-o chiar langa ochi. A doua zi era atat de umflata ca nu mai putea deschide ochisorul :(.
Dup'aia n-am mai vazut animalele, umblau niste masini si stropeau, dar nici n-am mai avut curaj sa ma duc la restaurantul ala.
Plaja e de doi bani. Un nisip negru si lipicios, am fost doar o data la plaja si nu ne-a mai trebuit.

Altfel - frumos. Vreo 6-7 piscine, pe tematici, una sau doua erau pentru copii, una era "silent pool" - inotau aia pe soptite , era chiar sub geamul de la camera noastra -, iar de restul nu mai stiu.
Echipe de animatori, aqua gym, jocuri, dracii, te tineau in priza de la 10 pana la 17.
Seara, program artistic la amfiteatru - ori concert, ori concurs de miss/mister, ori circ, ceva. Amuzant si chiar frumos. Primeai sub usa fluturas cu programul din ziua urmatoare: spectacolul de seara, concursurile din timpul zilei, opera bucatarului din restaurant, temperatura, etc.
Si desigur, Aquaparcul unde cei de la Aqua Fantasy aveau intrare gratuita.
Mancare - ca la balamuc, tone de mancare si zeci de feluri...

Nu prea ai unde sa te duci, totul in jur e desert, doar complexul asta e construit si inverzit, in rest, e deprimant. Am fost in Kusadasi, in bazar si cam atat. Nici nu prea aveam chef sa umblam cine stie ce dupa ce ne tinea fie-mea in soare, dar sincer, nici nu ne-am permis. Eu voiam sa ajung la Pamukkale, dar era departe si era f scumpa motorina in Turcia. Nu mai stiu acum cum o fi.
Am vizitat Troia cand ne-am dus si Efes cand ne-am intors.

Noi am fost in septembrie - pe la mijloc - si temperatura medie a fost de 30-31 de grade. Apa, numa' buna.

Una peste alta - m-as mai duce, dar cred ca nu cu masina

Mergi la inceput