Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 7
anamariame spune:
Ah, mai vroiam sa spun ceva. Relatia mea de acum cu fratele meu este absolut grozava si de nedescris. Ne-am scos ochii pana ne-am copt amandoi, dar in ultimii ani (cred ca 10), e o relatie extraordinara. Suntem impreuna si la bine si la greu si sper din suflet sa ramanem astfel toata viata! Adevarul e ca, in scenariul extrem de pesimist in care alor mei li s-ar intampla ceva (Doamne fereste!), el e singura raza de lumina si chiar cred ca greul ar fi mai putin greu in doi!
novus spune:
Hello !!!!
Am revenit acasa, ne-am intalnit scurt cu Olga , David & Chiti care au ajuns destul de tarziu, am fost la prietena noastra comuna pt ca la locul de joaca era inchis deja, e in concediu una dintre fete asa ca au program scurt
Maine in schimb avem program prelungit, vine si Anaan !!
Pisigri, mie tare mi-a placut ce ai scris si sunt de acord cu tine, clar iubirea mamei se multiplica o data cu nr copiilor
Eu cand imi fac griji dpdv financiar, sincer nu ma gandesc pe termen scurt, cat sunt mici pt ca atunci e usor,nici acum nu cheltuim nu stiu ce sume plus ca noi chiar nu am cumparat toate nebuniile si jucariile nici cat a fost Ada mica , eu ma gandesc pe termen lung, cand ajung la facultate, apoi au nevoie de o casa, etc , stiu cat de greu mi-a fost mie pana am reusit sa-mi iau apartamentul din banii mei
In fine, poate imi fac griji degeaba si poate sunt prea precauta dar deocamdata asta simt
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Bravo Floric ! Adu sampania aia incoace !!!!
Novus, eu sint in general optimista, ma gindesc ca viitorul va fi mult mai roz decit e prezentul :))). Dar da, ai dreptate, problemele legate de cheltuieli incep abia odata cu scoala, si numai Dumnezeu stie cum se va face scoala peste 4 ani. Doamne...4 ani??? Asa putin????
Stati ca o dau in altele....depresii ca imi creste puiul...
Ma duc sa ma culcusesc cu ea in pat, poate ne culcam inainte de miezul noptii totusi...
Noapte buna !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Ah, mai vroiam sa spun ceva. Relatia mea de acum cu fratele meu este absolut grozava si de nedescris. Ne-am scos ochii pana ne-am copt amandoi, dar in ultimii ani (cred ca 10), e o relatie extraordinara. Suntem impreuna si la bine si la greu si sper din suflet sa ramanem astfel toata viata! Adevarul e ca, in scenariul extrem de pesimist in care alor mei li s-ar intampla ceva (Doamne fereste!), el e singura raza de lumina si chiar cred ca greul ar fi mai putin greu in doi! |
Anamariame asa e si la noi, cam de cand am intrat eu la facultate ne-am inteles si iubit tot mai mult, iar in momentele grele din familie am plans unul pe umarul celuilalt si am spus lucrurilor pe nume !!
novus spune:
Denisamada, trimite-i la Costin un de la mine !! dau o bere in martie
Floric, felicitari !!
novus spune:
Pisigri si eu sunt optimista de felul meu darrrr la bani sunt realista
Gaza22 spune:
Pisigri mie mi-a placut mult ce ai scris si in mare parte iti dau dreptate ca de aceea imi doream/doresc mai multi copii. Ma bucur ca iti expui punctul de vedere. De aceea avem aceasta discutie ca fiecare sa exprime ce si cum simte.
Temerea mea poate a fost inteleasa gresit, eu nu m-am referit nici o secunda la iubirea mamei fata de 1 sau n copii. Aici imi e si mie clar ca nu poate decat sa se multiplice in nici un caz sa se divida. Temerile mele sunt legate de diponibilitatea cantarita in timp, atentie, calm, impartire intre a tine casa si doi copii etc si in nici un caz nu tine de iubire. Cum Novus e foarte realista in ceea ce priveste partea financiara eu sunt realista in ceea ce priveste gestionarea timpului, a atentiei si joculuil, a crizelor de afect, a disponibilitati mele psihice de a face fata cu calm si cat mai putin stres unor situatii delicate/dificile. Aici Pisik ma poate intelege mai bine pentru ca si eu am experimentat cu Kathy ceea ce a simtit si ea cu Ana. Nu stiu daca asta se datoreaza faptului ca fetele noastre se aseamna sau noi doua ne asemanam prin felul in care ne consumam doar ca ea a verbalizat mai mult iar eu am incercat sa ma autosugestionez mai mult. Apoi vine si impartirea mea fizica in mai multe directii. E adevarat ca Marius m-a ajutat si ma va ajuta dar timpul lui este redus si casa tot eu trebuie sa o tin. Si nu in ultimul rand intervine si posibilitatea de a avea un moment fie el si macar o ora pentru tine, pentru a-ti reincarca bateriile pentru a te detasa si a reveni cu forte proaspete. Acestui lucru nu i-am dat importanta atunci cand Kathy era mica dar acum imi dau seama ca am gresit pentru ca acumularea oboseli si a stresului a fost total neproductiva uneori. Bine ca nici atunci nu as fi putut schimba prea multe si cu atat mai putin voi putea in situatia cu doi copii, un sot cu servici lung si obositor si fara alt ajutor. Nu sunt pesimista sunt realista si perfect convinsa ca planul dinainte si grijile nu se vor potrivi cu situatia concreta (si aici imi aduc si eu aminte de grijile Keei si o pup tare si o astept sa ne mai dea un semn). dar nu pot sa nu ma gandesc si sa iau in calcul si aceste variante. Pe cele bune nu le-am expus pentru ca ele nu-mi provoaca griji. Poate tine de perfectionismul meu si mi-as dori uneori sa gandesc mai putin si sa ma las dusa de valul vietii dar nu prea reusesc.
Ilincuto daca tot iti place asa mult ia poftim de citeste
Si sa inchei proverbial, azi la pranz, fara a citi ce am scris eu pe forum si fara sa ii spun macar subiectul discutiei Marius mi-a spus ca si-ar mai dori o fetita sau mai bine un baietel ca sa nu fie rivalitatea asa mare. Poftim raspuns la toate grijile mele/noastre.
PS . Ilinca te anunt daca se concretizeaza ceva
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Pisik06 spune:
Seara buna!
N-am disparut, dar nu am mai apucat sa intru, ca inca accesul la net e dificil, nu am pe ce sa tin laptopul etc. si am fost si prinsa cu bagajele pt munte - Pisicu a plecat de azi ca are ceva treaba azi si maine si noi il urmam duminica cu trenul si stam pana vinerea viitoare, in companie de oameni dragi, calatori ca si noi
Aoleu, fetelor, ma speriati acum, dupa ce e faptul consumat?
Pai hai sa va zic situatia mea in raport cu grijile expuse:
-eu sunt copil unic si nu am resimtit never ever lipsa unui frate/sora. Si mai mult, nu imi place deloc cum a evoluat relatia Pisicului cu frati-su, mi se pare ca in orice cuplu de frati exista un tap ispasitor, un "fraier" care are mai multa grija/empatie fata de parinti, pune mai mult suflet in relatie, sufera mai mult, etc. Asta am vazut la Pisi si fra'su, asta am vazut la bunica mea si surorile ei si lista poate continua
- tocmai ne-am bagat la un credit de 10 mil pe luna, plus gradi, plus altele; ne mai trebe o caruta de lucruri in casa pe care nu avem cu ce le lua; de ceva zile traim pe bani imprumutati. Iar eu nu vreau sa revin la serviciu, vreau sa incerc treaba cu florile. Deci, imi fac mari griji financiare, legate mai ales de educatie, dupa cum zicea si Novus. Prima mare buba a mea este ca ar trebui sa o mut pe Ana la stat si sa o iau de aici unde se simte excelent, pt ca nu pot sustine 2 copii in privat si nu vreau sa fac diferente. Dar am incredere ca o minune se va intampla si nu va fi nevoie. Mi-am luat insa gandul de la scoala franceza, care era o solutie ideala
- de spatiu nu ma plang, dar stiti problema cu confguratia
- Pisi lucreaza pana la 17:30, mama lucreaza si are si probleme de sanatate care o impiedica sa zbarnie, mai ales la ore mici din dimineata, are un colecist lenes care o face sa fie lenta, sa vrea sa doarma mult, face crize de oboseala si nesomn, etc. Buni nu mai e cum era odata din pacate, dar e bine ca e si asa cum e, insa nu ma pot baza cu copil mic pe ea. Ea ma ajuta la calcat, ceea ce e divin din punctul meu de vedere. Pe ajutorul socrilor ma pot baza cu unele minusuri, cum ar fi ca trebuie sa ma duc/duc copilul la ei si alte dezavantaje care uneori sunt mofturi, dar sunt ale mele
- Ana a fost un copil f solicitant, ca si GAZULINA, iar eu nu's tocmai o persoana relaxata si detasata. Eu mi-am distrus multi neuroni cu Ana. Acum imi promit sa fiu altfel, sper sa imi iasa
- or mai fi pe lista puncte dar nu mai stiu
Daaaar, cu toate astea, daca Dumnezeu a vrut asa, cine sunt eu sa ma opun? Daca noi, cu istoricul nostru, am mai primit un dar, nu e asa ca toate problemele expuse mai sus nu mai conteaza? Mi-e si mie frica, am zeci de intrebari, mai ales aia cu "daca nu o sa pot sa ii iubesc la fel?", daca nu o sa fie asa grozav ca Ana, etc., dar imi trec si multumesc lui Dumnezeu pentru tot!
OLGA, deja ma complexezi. Oi fi eu denaturata daca ma gandesc sa folosesc acelasi carut, desi nu stiu daca mai e in stare buna de functionare? Dar zau daca mi se pare ca merita investitia, mai ales ca sigur nu il mai folosesc odata
Gata, fug ca plange Ana, cred ca viseaza urat. Si e si tarziu iar maine la zece suntem la teatru de papusi
NOVUS, you've got mail
Va pupacesc
PS N-am uitat de poze, dar acu nu mai am cardu ca e Pisicu plecat cu el in aparat si nu le-am descarcat inca Dar vor veni cu toate la pachet, promit
Mami de minune mica
Floric spune:
Pisik, nu esti singura pe aici.
Te insotesc. Rares a adormit cu greu. De fapt, eu am adormit ianintea lui si m-am treyit ca se tot foia si iar se dadea jos din pat si umbla rin camera (pe intuneric, cu lumina de la luna). Si atat mi-a trebuit s ail bag in seama ca ....gata...s-a dus si somnul meu si al lui, care nu era. Si uite asa a inceput ca vreau compot, vreau....Eu tot incercam sa il fac sa doarma. Pana la urma daca a inceput sa chitaie m-am intors cu spatele la el poate, poate. nu-i nimic a venit pe mine. Apoi, a decis ca e mai intelept sa plece la mamaia. Daca m-a tot rugat frumos sa il conduc, puteam sa ma opun. Si uite asa s-a dus somnul meu si de o ora bantui pe net.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Bianca2503 spune:
Bu-hu-hu de dimineata!
Floric, maxime felicitari!
Io sunt treaza de vreo ora. Aseara mi se parea ca Vladimir da semnea de raceala asa ca i-am dat niste Panadol (ii curgeau mucii si putin ochii).
Pe la 4 incepea sa se incalzeasca asa ca i-am dat niste NUrofen. In plus s-a trezit Robert care pleaca astazi in Germania (pleaca din Brasov cu un prieten care vrea sa isi ia o masina si are tren la 6).
Asa ca dupa a lenevit putin, Vladimir s-a trezit complet. Acum mananca un ou fiert si se uita la Cars2 (si io cu el ca sunt fan CARS).
Pisiko, bafta maxima. O sa iti iasa treaba, o sa vezi! In plus ai un an in cre ai timp sa te odihnesti si sa iti pui gandurile in ordine.