Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
A-propos de 13+, mail de la consort, cu linkul:
www.orlando.ro/2006/02/03/femeile-trecute-de-30-de-ani/" target="_blank">http://www.orlando.ro/2006/02/03/femeile-trecute-de-30-de-ani/
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Pisigri, am inteles, deci si tu te pui pe treaba...iti tinem pumnii de pe-acum sau mai dureaza pana-ti iei avant?
Gaza, imi place cand scrii mult!!! Cand va hotarati la al doilea sa-mi spui si mie sa mai facem unul de-odata!! Just kidding!!:)))
La ce sarcina usoara am avut io (exceptie cele...nu stiu, 14-16 saptamani de greaaaaatzaaaaa), ce refacere usoara dupa cezariana si ce bebelush de lux (fara colici, fara plans noaptea, fara imbolnaviri etc) cred ca toata lumea m-ar indemna sa mai fac unul...dar vorba lui huzband:"n-are cum sa ne iasa la fel de bine a doua oara!":))))
Important e ca cel putin la momentul asta in familia noastra e consens:"no way alt bebe". Eiii, daca Sophia va incepe sa ceara insistent...la cat de insistenta poate fi ea...cine stie:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Am primit si o veste buna: fata aia care e in coma din 28 decembrie si care in ultima saptamana facea zilnic febra 40 care nu putea fi scazuta (deci clar ceva infectie) parca incepe sa-si revina!! I-a scazut azi febra la 37 si ceva si dirigul a fost la ea la spital si cica a deschis ochii si l-a strans de mana in semn ca intelege ce i se spune!!! Si pana ieri medicii nu-i mai dadeau nicio sansa! Doamne da sa-si revina!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Am primit si o veste buna: fata aia care e in coma din 28 decembrie si care in ultima saptamana facea zilnic febra 40 care nu putea fi scazuta (deci clar ceva infectie) parca incepe sa-si revina!! I-a scazut azi febra la 37 si ceva si dirigul a fost la ea la spital si cica a deschis ochii si l-a strans de mana in semn ca intelege ce i se spune!!! Si pana ieri medicii nu-i mai dadeau nicio sansa! Doamne da sa-si revina!!! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
tin si eu pumnii sa isi revina domnisoara!
pisigri spune:
Doamne-ajuta !
Ilinca, eu nu ma pun pe treaba...desi imi doresc destul de mult spre foarte mult :). Motanu-sef nu vrea inca un copil, el zice ca nu ne descurcam financiar nici cu asta (ceea ce e destul de aproape de adevar, doar ca pentru al doilea nu prea vad ce investitii mari am avea de facut, ca am de toate de la Ilinca, eu nu am prea dat mare lucru), eu cred ca-cauzele reale sunt aceleasi ca si la Pisilinca, adica virsta, teama ca nu o/le va vedea mari etc etc. Mie casa mi s-ar parea tare frumoasa cu doua fete cucuiete,dar ma gindesc si ca am de terminat teza asta cu care si-asa sunt in intirziere, situatia in invatamintul superior e albastra dpdv al angajarilor, eu am 30 de ani si practic in ultimii 6 ani eu am facut....cercetare si babysitting...deci nu prea sunt competitiva pe piata fortei de munca. Asa ca inainte de a "ma pui" :))))) din nou, ar cam trebui sa intru si eu pe un fagas oarecare dpdv al meseriei...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Sa curga sampaniaaaaaa
Am luat examaneul de grad. Pfiu...mi-am luat o piatra de pe inima.
Multumesc pentru sustinerea voastra de la vremea aceea.
Am cinstit deja un pahar de sampanie in familie, desi nu e "de regim"...nu mai conteaza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Anaan spune:
Eu imi doresc mult un al doilea bebe, insa temerile mele sunt de natura medicala. H. nu-si dorea, dar, de-o vreme incoace, vazand ca eu vreau asa mult si ca Andrei solicita insistent sa "cumpalam" o surioara 9 desi eu ma vad mama de baieti), a luat si el in calcul ideea si nu mai este refractar la ea.De apucat de lucru nu ma apuc pana nu-mi fac niste analize etc.
Teoria cu iubirea care se va imparti pe din doua atunci cand ai un al doilea copil mie mi se pare eronata; cred, exact ca Pisigri, ca iubirea se dubleaza, nu se injumatateste, asa ca eu probleme de genul asta nu am. De asemenea, cred ca stresul este mai mic la al doilea copil, fiindca e o experienta pe care deja ai trait-o (desigur, nu intr-o similaritate totala), poti face comparatii, poti lua decizii si face alegeri intr-o mai buna cunostinta de cauza. Sunt convinsa ca nu e usor deloc sa administrezi cu succes un bebelus si un toddler, dar castigurile mi se par infinit mai mari decat pierderile.
inapreda spune:
In seara asta am laptopul lui Jambo; sper sa nu adorm inaintea lui Ian sa apuc si eu sa-mi fac tema.
Ilinca, da Doamne sa fie fetitza bine!
anamariame spune:
Wow, doua vesti bune!Felicitari, Floric!Pisigri, ai scris foarte frumos despre relatia dintre frati. Eu ii dau dreptate si Biancai, pentru parinti e mai greu pana face cel mic doi ani, apoi se joaca foarte frumos impreuna. Si apoi iti dau dreptate tie, incep sa se certe pana se maturizeaza. Asa si eu cu frate-meu, mereu ne certam si chiar ne bateam, mereu le scoteam alor mei ochii ca el e privilegiat si favorizat (eu imi cumparam blugi din bazar, el mereu de firma, eu am stat, studenta fiind, cu 5 fete si 1 baiat intr-o camera de camin, el in apartament in chirie etc). Ce-i drept, reprosurile au fost mai mult in gluma, si ai mei stiu asta si stiu si ce noroc au avut cu un copil ca mine, ca de aveau doi ca frate meu, erau demult falimentari . Iar eu, desi poate prin fapte as fi putut concluziona ca pe el il iubeau mai mult, stiu ca nu e asa, si ca in inima lor noi doi am fost pe acelasi plan. Cred cu tarie ca inima unei mame e atat de mare incat nici vorba de injumatatit iubirea, ci dimpotriva! Dar in acelasi timp cred ca e o decizie foarte intima, asa cum preciza si pisigri, si niciun factor sau argument extern nu o poate influenta.