Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Tot io pe aici.

Va dau cafea (a doua). Am mai dormit si noi 3 ore intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

De cind ma stiu, mi-am dorit 4 copii, 4 baieti 4 mi se pare numarul ideal cind e vorba de copii. Imi place familiile numeroase cu tot ce presupun ele (si bine, si rau).
Cind a venit Ian, dupa parerea mea, eu nu eram regatita si...eram prea tinara , asa ca am fost si panicata si dezamagita. L-am avut la 34 de ani. Am inteles ca pot avea 4 copii doar daca infiez 2. Privinnd retrospectiv lucrurile -poate, cu egoism, recunosc- desi stiu ca nu pot face eu 4 copii, daca ar fi s-o iau de la capat, n-as schimba nimic pentru ca am avut o viata perfecta. Recunosc ca eu m-am copt greu -in sensul de "tirziu"- poate nici acum nu sint...coapta si, desi m-am maritat la 33, mi-a fost greu sa accept responsabilitatile ce deriva doin maritish si sa le impac cu...dorul meu de duca
In fine, acum, dupa 2 ani si 9 luni, pot afirma -fara sa exagerez- ca Ian imi satisface pe deplin toate nevoile de mama; ma simt implinita din punctul asta de vedere; e copilul meu perfect si-l iubesc de nu mai pot! Si...nu as mai avea NEVOIE de un alt copil DAR simt ca as esua ca si mama daca nu i-as darui lui Ian un frate. Stiu ca cu atitudinea si educatia potrivite poate obtine tot ce-si doreste: bani, masini, femei , cariera sau o excursie pe luna; dar, orice ar face, oricit si-ar dori si oricit s-ar invirti, un frate nu va putea sa-si faca niciodata singur; iar eu ca si Mama lui NU POT (by choice, evident!) sa-i iau asta. Mie nu mi-a placut sa fiu gravida dar absolut deloc, nu mi-a placut nimic din tot ce tine de acea perioada, nu am avut ajutor, a trebuit "sa tin" si copilul, si barbatul si casa. Mintenash, am 37 de ani prea multe planuri de cariera nu-mi pot face daca incep acum sa ma gindesc la bebe2 si stiu cit va fi de greu; insa, simt ca asa trebuie sa fie si ma gindesc cu bucurie la...bucuria lui Ian.
Singura "buba" pe care o am si pentru care ma simt extrem de vinovata: stiu ca nu e ok sa-mi doresc bebe2 penytru Ian, ca ar trebui sa-l doresc pentru el (adica pentru bebe 2) si mi se pare ca-l nedreptatesc oarecum dar...asta simt. Cind ma bucur si-mi doresc inca un bebe, Ian e intotdeauna prezent in bucuria mea, constienta fiind de bucuria ce i-o fac.

Jambo nu a vrut sub nici o forma inca un bebe pentru ca:
-isi facea probleme financiare dar nu cit sinbt copiii mici ci pentru cind vor creste si vor trebui "sa se realizeze"
-pentru "autonomia" proprie

Jambo nu ma ajuta la treburi si nici nu mi-as dori sa-l vad mestecind in castroane (nu pentru ca i-ar stirbi din masculinitate ci pentru simplul fapt ca si eu urasc tot ce tine de treburile casnice, asa ca de ce sa-i doresc ceva ce mie nu-mi place?); mi-as dori, insa, o "tanti" care sa o faca in locul meu; asta, de fapt, e idealul de viata de familie, din punctul meu de vedere: dimineata, mami, tati merg la servici, copiii la gradinita si vine o tanti care face TOATA treaba in casa; cind terminam serviciul mama si tata se dedica 100% copiilor : stresul ramine la servici iar acasa toata treaba e facuta

As fi scris mai mult si mai coerent dar ma grabesc ca tre' sa cedez laptopul.

Mergi la inceput

Bianca daca "imi place" familiile numeroase si alte cele, imi dai si mie cafea?

Mergi la inceput

Va zic si o...anecdota dar e mai porcoasa asa ca dati skip daca nu agreati astfel de glume.

Ea: iubitule, nu doresti un sendvish?
El (plictisit): Cu ce?
Ea: Cu ce-ti place tie cel mai mult.
El (brusc interesat): cu p i z d a????!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca daca "imi place" familiile numeroase si alte cele, imi dai si mie cafea?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Iti dau ca si mie "imi place" alea numeroase.

Eu chiar ziceam ca in visurile mele am multi copii cu o casa stil american (scarile sa dea in bucatarie) si sa fie harmalaie mare dimineata. Sa am o masina maricica in care sa las copiii la gradinite si scoli si apoi sa imi vad de ale mele.

Vise taica...deocamdata adaptez ce am ca sa fie cat mai pe placul meu:D

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca am gasit un oftalmolog pediatru pe gustul meu; are rost sa va spun ca NU e din Bistrita ci din Tirgul Mures?

La ea in cabinet Ian poate si TREBUIE sa faca ce vrea el.
Desi e lume multa la usa, nu se grabeste veci; il lasa pa Ian sa-si faca numnarul, timp in care ii vorbeste de la nivelul lui, pina vine Ian singur la ea si-i arata care-i baiul.
Si, nu in cele din urma, pare...competenta

Mergi la inceput

Multam de cafea, merg sa fac mincare ca tre' sa cedez legatura.
Daca pot, intru la 2; diseara nu, pentru ca mergem la o zi de nastere; o seara la restaurant, nimic spectaculos dar fix asa imi convine acum ca n-am deloc cehf de karaoke si zbenguiala pe melodii pe care nici macare nu le cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Va zic si o...anecdota dar e mai porcoasa asa ca dati skip daca nu agreati astfel de glume.

Ea: iubitule, nu doresti un sendvish?
El (plictisit): Cu ce?
Ea: Cu ce-ti place tie cel mai mult.
El (brusc interesat): cu p i z d a????!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Femeie, esti bolunda, m-ai facut sa stropshesc laptopu'' cu saliva, cred ca l-am virusat:)) Si fiindca huzband tot cere de mancare de-o vreme (am zis ca nu ma misc de la laptop pana nu se trezeste Phiphi) i l-am citit si lui.
Floric, felicitari pentru grad!! Da-ne si azi de baut ceva cu multe grade, ca e sambata!
Cuscra, mie mi se pare ciudata motivatia cu "nu simt nevoia, da' vreau sa-i ofer un frate copilului"
Adica no, poate fiindca io-s de-aia care nu vede un capat de tzara in a nu avea frati:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Felicitari, Floric!!! Sa bem, sa bem, sa bem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Am dormit pana la zece...bine a mai fost!

Adevarul este ca si pentru mine motivatia de a face un bb2 pentru ca Andrei sa aiba un frate/sora este una importanta; si eu simt ca astfel i-as oferi o bucurie mare si un sprijin pentru mai incolo. In alta ordine de idei,pentru mine nu e un obiectiv sa-i daruiesc lui Andrei totul din punct de vedere material, astfel incat, atunci cand e mare, sa nu mai aiba nicio grija: casa, masina, afacere la cheie etc. Treaba asta nu mi se pare prea constructiva- nu dati cu rosii, asa cred eu in ceea ce-l priveste pe copilul meu. Eu imi doresc mai mult sa-l cresc in asa fel incat sa fie capabil sa realizeze toate astea (sau altele, care il vor preocupa pe el) de unul singur. Desigur ca asta nu inseamna ca o sa-l dezmostenesc la 18 ani, ca sa fiu sigura ca ajunge un self-made man, dar nici nu vreau sa ne aruncam intr-o continua cursa de a "bifa" cat mai multe achizitii materiale pentru copil, in loc sa ne traim frumos si fara incrancenare viata alaturi de el. Gandul de a creste un copil capabil sa se descurce prin forte proprii in orice circumstante ma incanta mai mult decat acela de a-i pune la dispozitie totul, fara sa am siguranta ca, la o eventuala pierdere a acestui "tot", va fi capabil sa se descurce.

Mergi la inceput