Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 34
pisigri spune:
M-a vazut si medicul de familie, m-a palpat pe toate partile, pe toata burta, nu ma doare nica pe nicaieri.... inca unul care zice ca el in locul meu nu s-ar opera, si ca ala care a zis ca ma opereaza a acceptat pentru ca e proaspat pensionar si are timp..:))
Olga, daca iti mai amintesti, povesteste-mi te rog cum a fost apendicita ta. Adica te-a durut mult timp, sau cum de ai ajuns sa dai in peritonita?
Ma simt cumva anapoda, din 5 medici, 4 chirurgi, unul singur a zis ca la o adica m-ar opera, dar cind am eu timp cu doctoratul, cu copilul, poate cind o fi vacanta etc. In aceste conditii... iar ma intreb daca nu o caut cu luminarea. Offf!!!!!
Inapreda, imi pare rau de asa veste, Doamne fereste! Si mie imi e greu sa inteleg cum te poti hotari sa faci asemenea gesturi extreme, sa zic ca le inteleg cumva in anumite circumstante, dar dificultatile financiare nu intra in sfera mea de intelegere. Dar stii cum se spune, never say never.... Inca o data, Doamne fereste !
Ilinca, si la noi nu-urile (unele) au cam acelasi rezultat, dar eu plinsul fals si chinuit nu prea il gust/tolerez, ba din contra, imi sare tandara mai rau . astept sa inteleaga si Pisilinca chestia asta
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Olga, cred ca cel mai bine te-ar sfatui un dermatolog bun.
Eu sint PRO ingrijire "de tinara" cu produse specifice virstei si tipului de ten. Pielea corpului nu e asa expusa ca si tenul si folosim produse de ingrijire a corpului
Daca astepti pina apar riduri e prea tirziu pentru profilaxie.
E doar opinia mea.
Sa fii fericita miine la rendez-vous; de fapt, stiu sigur ca asa ai sa fii!
Anaan spune:
Ina, mie imi place Italia mult, cu toata mizeria de pe ici-colo, are un farmec numai al ei. Eu am fost la Roma, la Napoli si la Capri, ultima dintre destinatii fiind unul dintre locurile mele favorite, acolo as vrea sa traiesc.(Nota: Pisigri, sa stii ca acolo am fost sa vad casa lui Axel Munthe, ca tot sunt eu indragostita de "Cartea de la San Michele). Drept e ca e si foarte scump sa vietuiesti acolo, dar e o insula de vis.
Of, ce nenorocire cu bietul om care a murit!Si sarmanul copil care a ramas fara tata, foarte trist...
inapreda spune:
Cuscra, placa se foloseste pe parul proaspat spalat (si foarte bine uscat), deci nu se foloseste in fiecare zi ci doar cind iti speli parul.
Daca folosesti produse profesionale si o "protectie pentru placa" nu se "strica" parul. A, nu tre' pusa placa pe treapta maxima de "incingere". A mea are 4 si eu o folosesc pe 3.
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Olga, cred ca cel mai bine te-ar sfatui un dermatolog bun. Eu sint PRO ingrijire "de tinara" cu produse specifice virstei si tipului de ten. Pielea corpului nu e asa expusa ca si tenul si folosim produse de ingrijire a corpului Daca astepti pina apar riduri e prea tirziu pentru profilaxie. E doar opinia mea. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis Subscriu! Mai buna e prevenirea decat tratarea. |
olishka spune:
Pisigri pe mine ma mai durea din cand in cand in zona cu pricina. Apoi a inceput sa ma doara mai des, dar nu foarte tare, suportabil. Am fost la un dr chirurg la municipal. Peste vreo luna, am plecat de la o petrecere cu dureri ceva mai mari, am mai mers o data la municipal, la alt dr. M-a palpat, mi-a farcut rapid o eco, nimic (ii zicea mamei sa ma duca la ginecolog caci poate am o sarcina extrauterina, in ideea in care eu eram virgina ). Cum durerile nu ma lasau (nu erau grave, dar ceva ma deranja) am vb cu un prieten de familie care lucra la spitalul militar si am mers si acolo la un doctor. Acela doar m-a palpat si tot nimic. Peste vreo 2 saptamani am ajuns de urgenta la spital cu dureri cumplite, nu mai puteam nici sa ma misc, mi-au facut eco si m-au bagat direct in operatie.
Am mai umblat pe la ceva doctori cand am fost la municipal, dar nu mai tin minte sa-ti spun ce si cum.
Eu chiar nu inteleg cum in ziua de astazi cu atata aparatura sa nu poti sa depistezi o amarata de apendicita
Sper s-o rezolvi cat mai repede si sa scapi de-o grija, caci stiu cum este sa te "apese" ceva
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
mireal spune:
Olga cred ca iti trebuie o crema mai lejera dar buna.Eu folosesc dermatocosmetice pt ca am un ten gras si cu probleme si cremele din comert nu imi rezolva aceasta problema.Cel mai mult imi plac La Roche Posay pt. ca, pt. mine sunt si o baza buna pentru machiaj.Mi-a placut si Nivea dar produsa in Italia, nu in Polonia cum sunt majoritatea de pe la noi.
inapreda spune:
Anaan, ma bucur ca impartasim si "iubirea de tzara"; chiar daca...ALTA tzara...
PS. Nu-mi displace Romania, sa nu ma untelegeti gresit; dar, asa cum multe ati spus ca nu va plac oamenii di Italia, mie nu-mi place o parte din locuitorii tarii noastre
Anaan spune:
Olga, La Roche Posay folosesc si eu in ultima vreme. Imi place ca au diferite game, cu variante light care nu incarca tenul si nu sunt uleioase, incat simti ca iti respira pielea. Plus ca din cand in cand prinzi la ei si oferte foarte faine: eu mi-am luat acum vreo doua luni de la o farmacie online un set- crema de zi, crema de ochi, lotiune tonica si inca o mostra de nu stiu ce - doar cu 70 de lei. Eu sunt si fan Lierac ( va zisesem mai demult), dar si astea imi plac mult.
Monnvas spune:
LA MULTI ANI, tufata draga CHATO! Sanatate si cat mai multe small things care fac viata frumoasa!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way