Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 33
anamariame spune:
Ce bine ca ai intrebat de creme, Olga! Si eu sunt in cautarea uneia, dar nu ma pot decide.Pana acum am folosit Gerovital de zi, antirid. Acum mi-as lua ceva mai ... serios
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Io nu-s tare fan creme, cred ca majoritatea au in compozitie mai multe chestii nocive decat benefice...crema anti-rid la varsta ta, Olishka?! Si cand te-ai uitat ultima data in oglinda?!! Io am intrebat 2 cosmeticiene si o farmacista ce crema anti-rid imi recomanda si toate au zis ca nu recomanda inainte de 35 de ani decat chestii foarte "light'. De-aia vroiam sa intreb si de intinsul cu placa: nu degradeaza parul daca e facut zilnic? Sau ce citisem eu nu mai e de actualitate? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Pai asta ma gandeam si eu daca nu este prea devreme. Dar pe de alta parte ma gandeam ca poate pot sa fac ceva acum si sa previn cumva. Eu m-am dat doar cu creme hidratante pana acum.
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
simonapro spune:
Seara buna!
Am intrat pe fuga sa-i urez:
La multi si fericiti ani Chatonel
Nu am reusit sa citesc decat cateva pagini, am ramas in urma, e foarte aglomerat la munca
toate fetele!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
olishka spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Olga, eu am o crema hidratanta de la Avon. Si mai am una cu particule de mica- da o stralucire fetei (tot de la Avon). |
Multumesc
chatonel spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. "IN PRIMELE RANDURI ALE ACESTEI SCRISORI" VREAU SA-I URLU DIN TOTI RARUNCHII (a se vedea caps-lock-ul))) LAAAA MUUUUUULTI AAAAANI!! (macar 100) CHATONELEI NOASTRE IUBITE!!! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
wow, Ilink, se auzi pina la cinema :))
merci
novus, oli, fuse bine la film, dar cind iesii zisei ca se termina ziua (e deja intuneric afara, e o vreme de ninsoare, numai ca nu ninge) si nu sint inca pregatita sa pun END
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Distractie faina chef placut :) Olga, mamica lui David iepurasul si 34+ |
chatonel spune:
simona, mireal, fetelor, merci
dau de baut, ba si de mincat, fiecare ce vrea: de regim sau nu
Oli, daca ti-au aparut riduri atunci trebuie crema de oki. Nu stiu ce sa-ti recomand, depinde de tenul tau, de obiceiurile pe care le ai. Intreaba la parfumerie sa-ti dea mai multe esantioane, sa incerci si apoi vezi ce ti-ar conveni.
olishka spune:
Multumesc fetelor Cred ca asa o sa fac, o sa cer ceva esantioane si cred ca pana la urma imi iau si o crema de ochi mai light.
Chato pe mine sa ma servesti cu ceva dulce. Nu refuz nimic
olishka spune:
citat din mesajul lui chatonel oli, tie iti dau ciocolata cu surprize :)) fetelor le dau sampanie si toasturi Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Buuun
Apropos de kinder surprise, maine am si eu intalnire cu un barbatel Abia astept sa vad cat a mai crescut si sa vad ce mai face ca nu l-am mai vazut dinainte de Craciun.