Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 35
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Olga, cred ca cel mai bine te-ar sfatui un dermatolog bun. Eu sint PRO ingrijire "de tinara" cu produse specifice virstei si tipului de ten. Pielea corpului nu e asa expusa ca si tenul si folosim produse de ingrijire a corpului Daca astepti pina apar riduri e prea tirziu pentru profilaxie. E doar opinia mea. Sa fii fericita miine la rendez-vous; de fapt, stiu sigur ca asa ai sa fii! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Din pacate acum nu am timp deloc sa merg la dermatolog. O las dupa nastere, desi stiu ca atunci o sa am si mai putin timp, dar vad eu cum fac. Tot dupa ce nasc mi-am propus sa-mi pun aparat dentar, sa fac sport, dupa ce termin cu alaptatul ma bag la taiere si imi fac tate si cred ca si burta si mai am cateva obiective de atins. Trebuie neaparat sa merg si la un dermatolog bun, caci am f multe alunite dubioase, plus cateva care trebuiesc scoase din motive estetice. Vise taica, vise
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
Anaan spune:
Barbatu-meu e fericit ca a depus el nu stiu ce dosar in programul "Casa verde" si ne-au aprobat dosarul, desi nu ne facusem nicio speranta, pur si simplu am mers pe principul "incercarea moarte n-are", asa ca o sa ne acorde statul o finantare de 6.000 RON sa instalam panouri solare pentru incalzirea apei. Ma bucur si eu, in ton cu consortul, desi nu prea stiu cu ce se mananca toata treaba
Anaan spune:
Of, alunitele sunt un subiect fierbinte si pentru mine. Anul trecut mi-am scos doua care erau cam dubioase si acum trebuie sa-mi fac timp sa merg la control si sa vad ce fac celelalte. Oricum, mi-am promis ca scot plaja din obiceiurile mele: mai bine ca o branza, dar sanatoasa. Oricum nu stateam eu mult la plaja, ca nu-mi place, dar se pare ca nici putinul ala nu-mi facea bine. Olga, sa nu le neglijezi si sa nu amani controlul, dupa nastere du-te si vezi in ce stare sunt, iti spune Stan patitul.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Anaan Barbatu-meu e fericit ca a depus el nu stiu ce dosar in programul "Casa verde" si ne-au aprobat dosarul, desi nu ne facusem nicio speranta, pur si simplu am mers pe principul "incercarea moarte n-are", asa ca o sa ne acorde statul o finantare de 6.000 RON sa instalam panouri solare pentru incalzirea apei. Ma bucur si eu, in ton cu consortul, desi nu prea stiu cu ce se mananca toata treaba |
Felicitari intreprinzatorului sotz!! Alt motiv de baut, nu?
As bea un vin de-ala bun cum n-am apucat sa beau decat foarte putin la Sovata!
In privinta soarelui sunt de acord. Mie mi-au ramas in cap cuvintele unui dermatolog caruia i s-a luat un interviu pentru nu mai stiu care revista: nu exista bronz sanatos! In clipa in care pielea s-a bronzat= a fost traumatizata si a suferit, caci bronzul e o reactie de aparare. In plus soarele si fumatul sunt principalii factori de imbatranire/ degradare a pielii. Si genetica, cred.
Eu nu sunt obsedata de riduri, adica exista si riduri de expresie, riduri...simpatice...Eu la Olishka n-am vazut niciun rid "batranicios" si cred ca la varsta si tenul ei (care e mixt/gras deci oricum nu e predispus la riduri) ceva creme lejere, hidratante, sunt suficiente sa mentina supletzea pielii. Adica io am in cap ideea ca cremele anti-rid sunt prea agresive, da' poate-s nestiutoare
Mireal ,dar poze cu noul "hair-style" nu ne arati?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. As bea un vin de-ala bun cum n-am apucat sa beau decat foarte putin la Sovata! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Cu drag ti-as da sa te infrupti dintr-o butelca, de-am fi mai aproape!
Monnvas spune:
De ce anestezie generala??? Nuuu, se poate si cu rahi!!
citat din mesajul lui pisigri Fetelor, stiu ca nu e subiect de votat pe forumuri :))) dar am nevoie de opinii. In clipa asta pe mine nu ma mai doare burta mai deloc. Ma mai jeneaza usor de citeva ori/zi, dar mai degraba in zona colecistului decit a apendicelui. azi am fost la primul dr care a zis ca nu mai e nimic acut, ca sfatul lui ca ar trebui scos daca tot a mai facut probleme ramine in picioare si intr-un viitor oarecare sa ma duc sa-l scoatem. Eu am zis saptamina viitoare, sa o luam de luni, ca vineri sa vin acasa. Apoi, m-a palit: dar daca nu ma mai doare nimic...ma mai duc??? Voi ce ati face ? Pe de o parte ma gindesc ca macar acum nu e o urgenta deci operatia ar trebui sa fie mai simpla decit daca e acuta/supraacuta treaba, si ca o fac cu un medic bun, nu la oricine e de garda. Pe de alta parte ma enerveaza ca e cu anestezie generala si oricum...pina la urma orice operatie poate avea complicatii, asa ca ma intreb de ce sa ma scarpin daca nu ma "maninca". Ce ziceti? http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
pisigri spune:
Monn, daca ma intrebi pe mine, eu nu-s prietena nici cu rahi :)))) de care imi este super frica, o data de acul in coloana si a doua de chestia cu miscatul dupa operatie, dureri de cap etc. Desi ma gindesc ca asta cu durerea de cap e poveste, adica daca se poate naste cu rahi, cind chiar nu cred ca stai nemiscata.
Tu ai facut rahi? Ca nu mai stiu...
Si inca ceva, nu stiu daca asta se poate negocia cu anestezistul sau decide chirurgul.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Pisigri, eu am nascut prin cezariana, cu o anestezie foarte prost facuta, atat de prost incat durerile de cap nu cedau decat cu quarelin, iar ca sa imi pot misca stanga-dreapta capul, trebuia sa il tin cu mana...Deci pt mine nu-s poveste. Si nu-s nici singurul efect de dupa anestezie, mai am pe lista: diaree, frisoane, voma, greata. Doua saptamani m-au tinut, 14 kile date jos (partea buna...)
pisigri spune:
Aoleu, anamaria...
Eu ma refeream la nasterile naturale cu epidurale, la care nu cred ca se sta nemiscat. Dar o fi altfel/altceva....habar nu am.
Anaan, am uitat sa va felicit Bravo !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
mireal spune:
Annan, felicitari sotului pt succes!Olga, dar tu vrei sa te refaci complet , mie mi-ar fi frica de atatea operatii.Ilinca, o sa fac vreo 2 poze.Anul acesta am fost super lenes la capitolul poze.