Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (107)
Raspunsuri - Pagina 17
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
o sa mai tot fie zapada de acum.eu zic ca mai bine ca n-ai ales wekendul asta ca a fost nebunie pe drum si nu numai..este ultimul weekend de vacanta al copiilor si toata lumea a fugit la munte..bine, nu stiu cum e de la tine de acolo, dar de aici drumul si la dus si la intors a fost jale mami de 2 prichindei |
Adevar graiesti.... sper sa jung, imi doresc tare mult!
catank spune:
Citat: | ||
pai cred ca tot asa, fiana si galbenus..nu ? eu nu prea ma hazardez la retete pt andra, ma bucur ca mananca ce-i dau acum, adica clasicele legume cu carne/galbenus/ficatel si iaurt si fructe si cam atat de la 1 an imi va fi mai usor, sa le fac la amandoi impreuna.. mami de 2 prichindei |
Aaaaaaa da, stiu sa fac taietei de casa, ...ideea e ce fac cu ei?ii fierb in lapte?sau???
Multam!
miki1979 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catank
Aaaaaaa da, stiu sa fac taietei de casa, ...ideea e ce fac cu ei?ii fierb in lapte?sau??? Multam! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
ahaaa..pai cred ca fierti..si cu lapte, si in supa, si in budinci..
cred ca o sa fac si eu ca tare buni sunt
catank spune:
Citat: | ||||||
ahaaa..pai cred ca fierti..si cu lapte, si in supa, si in budinci.. cred ca o sa fac si eu ca tare buni sunt mami de 2 prichindei |
Budinca cu taietei nu stiu, trebuie sa caut retete pe netca altfel... papa putin fructe, iaurt doar cu banana...legume mai binisor. Deci trebuie sa gatesc
pisucmic spune:
Doua liniute.
Si o inimioara.
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
IONY_82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Neata si d la noi! La multi ani si din partea noastra pt Catalina,David, Tudor si Stefan, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 Sa o ajutam pe Ionela |
"LA MULTI ANI!" si din partea noastra
multi
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui pisucmic Doua liniute. Si o inimioara. Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
miki1979 spune:
citat din mesajul lui pisucmic Doua liniute. Si o inimioara. Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
uaauuu
pisuc, un fratior/surioara pt petru ? doamne ce minune...felicitari din tot sufletul ma bucur pt voi
AllyLaur spune:
Buna seara mamici si burtici!
Am intrat sa va salutam ....
Andreea, am vazut pozele cu printisorul tau cel scump...Imi place la maxim de el, este minunat din toate punctele de vedere.
roxy_s spune:
ce veste minunata ne-ai dat
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)