FIV cu dr Dragos Albu 53
Raspunsuri - Pagina 18
pestic spune:
Bravo Qiao!!!!!
Sa-ti dea Dumnezeu mult lipici la "aia mici" si sa ai o sarcina de vis!
Pupici pt toate fetele
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a corry, cum ai reusit sa-i tii intr-un patut pana acum? eu l-am luat pe al 2-lea de la o luna ca parca nu mai inacpeau, dadeau din picioare si se deranjau una pe alta si ale mele erau 2 pisoi de 42 si 46.5 cm la nastere, abia acum cred ca are si Eva 48-50 si Ema un 52-54 cum te mai descuri? eu am deci sa ma intorc la munca full-time din 01-feb ca oricum bagam 2-4h/zi si mai bine sa fac 6-8 si sa fiu platita le-am luat o bona din 01-feb 3 zile/sapt, vine si mama 2 zile, o sa ne descurcam, mai rau e ca inca se trezesc noaptea si atunci e numai tura mea Eva Maria & Ema Andreea - 22 Nov 2011 |
Am rezistat, ca am zis ca sunt gemeni, sa nu-i separ, bla bla.
Dar acum,Anastasia, ii separ si in camere diferite, nu numai in patut.
Anna, ai mei si acum se trezesc noaptea.
Se culca la 22.00(FIX), cu treziri la 14.00, la 06.00 si pe la 07.30 trezirea definitiva(cu mici exceptii:de ex ,acum, Iustin nu s-a trezit).
Tu cum te descurci ziua?Nu vor numai in brate si atentie nonstop????
Le mai dai san?
Trebuie s-o punem de o intalnire, dar le mai asteptam pe ratustele astea sa se mai inmulteasca!!!
corry_28 spune:
Aaaa, inca ceva, am uitat ce era mai important:
Qiao, iti doresc tot succesul din lume, iar la sfarsitul celor 14 zile (daca rezisti curiozitatii), sa vii cu o veste minunata.
Stai cumintica, fara sporturi extremesi rabdare multa.
Iti tin pumnii, draga mea!
QiaoBing spune:
neata ! multumesc de urari fetelor. deocamdata sunt inca cu grija, nu am reusit sa dorm toata noaptea, sunt balonata si am niste crampe ingrozitoare, merg cocodata prin casa. azi noapte ma intepa ovarul stang, acum vad ca isi face de cap dreptul. Albu mi-a zis sa evit constipatia si numai la asta mi-e gandul, drept urmare, de unde la mine era ceas, acum nu se intampla nimic am luat si miere, am baut si apa, acum beau un ceai cald ... poate-poate si asa o sa mai scap de crampe. nu cred ca e hiperstimulare, deocamdata dau vina pe progesteron si piticul de pe creier care incurca comenzile pe acolo
miruna nu imi da emotii, te roooog ! ai vorbit cu dr sau ai fost la spital ?
arabella ma bucur ca esti intr-o stare buna.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikado azi am fost la ecocoul 2&analize, mi-a scos puregonul si mi-a marit doza de menopur la 225 ui. era cam aglomerat dr. white , nu prea a avut timp sa stea de vb. endometrul meu era liniar...cica este bine, dar eu tot nu sunt lamurita..., estradiolul 48 (mi se pare mic) iar progesteronul 0.4...sper sa fie ok. |
tu ai avut AC inainte si asta e primul eco de cand ai inceput Menopur si Puregon, da ? eu atunci am avut estradiol 43 si progesteon 0,2. La mine a redus Puregon la 100, abia dupa eco urmatoare mi l-a scos de tot. la mine decizia a luat-o pe baza eco si a ramas definitiva dupa ce a avut si rez la analize. asa ca zi-ne si de foliculasi, cum stai cu productia
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
miruna,
sper ca ai luat legatura cu docorul. cand ai dureri asa mari, fugi la spital, nu sta pe ganduri, chiar daca crezi ca stii despre ce este vorba. probabil ca fiind sarcina gemelara, uterul tau se intinde mai repede si mai violent... sper din toata inima sa treci cu bine de perioada asta dificila. eu am inteles ca pot fi probleme pana in saptamana 14... unele gravidutze au avut dureri mai tot timpul. nu intra in panica, incearca sa te odihnesti foarte mult...si fii in permanenta legatura cu doctorul. sa fie bine!!!
qiao,
mamica closca, sigur sunt ovarele care isi fac de capusor... lasa ca peste o saptamana asa, astept eu alte semne de la tine!!! de acum nu mai scot majoretele ca asta micu creste si ma cam dor si pe mine unele zone mai joase pe la burtica... dar te urmaresc si ma rog sa fie cu ochisori, manutze, picioruse si de toate!!! si pentru constipatie eu mai incercam ulei de masline, o lingurita pe stomacul gol... ca deh, mierea parca nu era suficienta .
( 15 + )
QiaoBing spune:
ali o sa incerc si cu ulei, deocamdata nu am nici o semn. am baut si ceaiul, am mancat si un mar - toate sunt bine merci in stomacul meu
ati vazut ce frumos e afara ? A vent in sfarsit iarna !!!
miruna1980 spune:
ali nu stiu de la ce sunt durerile astea,ca se intinde uterul sau ca am stat mai multe ore pe scaun,in ziua respectiva,habar nu am.....dr mi-a zis clar ca am amenintare de avort,ca sa-l citez corect, si nu are ce sa-mi faca....cu Dumnezeu inainte....a vrut sa ma interneze,dar doar sa stau degeaba,ca cica u are ce sa-mi faca....Dumnezeu stie.
Eu stiam ca daca treci de 12 saptamani,scade riscul de avort....iar ieri citisem si eu undeva ca dupa 14 sapt....ei,marti fac 14 saptamani,sa vedem......adevarul e ca ori de cate ori am avut contractii,facusem ceva in ziua aceea....ba am mers multisor,ba am urcat trepte multe,ba am stat in fund.......ca sunt coincidente sau nu,nu stiu...oricum,eu numai in pat stau,dar mai sunt zile cand mai ies la plimbarica.....si o patesc seara.
qiao neaparat sa bei 2 l de apa si macar 1 l de lapte,sa mananci lactate,supe,gratar....eu am respectat acest regim si nu m-am constipat deloc....multumesc lui Dumnezeu nici acum nu am probleme.Iti doresc un beta enorm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miruna1980 spune:
ce frumos ningeeeeeeeeeeeeeeee....stau in pat si privesc fulgii de nea cum se intetesc...
fetelor
anna_a spune:
eeee corry, cum sa nu vrea in brate, mai ales ca mama nu le-a lasat mai deloc sa planga si nici eu nu le-am lasat prea mult, se mai ia sotul de mine, zice ca inainte sa nasca ma dadeam viteaza ca o sa le las sa planga si acum le iau mereu, dar inca sunt micute si cand plang sanatos se inrosesc si nu pot sa le las prea mult
ele inca cam dorm toata ziua si stau treze mai mult seara de pe la 8-9 pana pe la 11-1, eu as prefera sa stea treze mai mult ziua, sa vad cu bona care vine de pe 30ian, sper sa reuseasca sa le faca ea un program, ca eu nu prea am reusit. Eu tot sper sa sara masa de noaptea, dar vad ca nu prea am sanse inca. Aseara au mancat pe la 23 cred, pana au adormit s-a facut 0.10 asa, Ema a dormit cu noi ca tot scancea; pe la 3.10 m-am trezit sa fac mulgerea si apoi Eva a mancat la 5 si Ema pe la 5.30 si din nou pe la 8.30 si 9.30.
Inca le mai dau lapte de la mine, ma mulg si le dau cu biberonul, dar nu mai e asa mult, pana acum 2 sapt scoteam la 3h cam 170-180ml, acum treb min 4h, cam 5 asa ca sa scot 200-220 ml. Le mai completez cu Lactana 1, dar din ce am observat inca mananca cam 75% de la mine; m-am cam saturat de faza cu mulsul, sotul isi face el planuri cum o sa le dau pana la 6 luni, sigurrrr, daca le mai dau si Feb sa zica mersi. Sanul nu li-l pun in gura decat cand nu se linistesc deloc si atunci parca le mai calmeaza si adorm.
chiar ca ar treb sa facem o intalnire, dar mai pe primavara asa
maruscha, dai cu apa multa dc vrei sa ai lapte, eu beau numai noaptea cate 1.5-2l, ziua tot pe atat si cate 3-4 ceaiuri si am avut lapte de curgea pe mine, acum s-a mai linistit si rarit, cum am zis pe la 4-5h