FIV cu dr Dragos Albu 53
Raspunsuri - Pagina 17
alilumi spune:
qiaooo,
sa dea bunul Doamne, Doamne lipici, sa ramana cat mai multi cu mami 9 luni de zile (cel putin unul, dar sa fie!!!)... Si mami, tati si pui sanatosi! Si... o bancuta cu princhidei stim noi pe unde, asa mai prin toamna iarna!!! Si... or sa treaca greu astea cateva zile pana la beta, dar ma rog sa ai asa semne bune si sa fii prea ocupata ca sa te stresezi...in plus...
of, pup mamica closca!!!
( 14 + )
QiaoBing spune:
ali mamica majoreta. ai mai discutat de cerclaj, a ramas asa ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
qiao,
nu am ce sa mai discut despre cerclaj, a ramas sa il execut peste vreo 3-4 saptamani. intotdeauna am avut ca sa zic asa problemutze cu colul asa ca nu a fost vreo mare surpriza pentru mine "intrarea lui la apa".
eh, trec toate, ca ce nu face mami pentru puiutzul ei atat de asteptat, muncit si dorit!!! voi fi bine, anesteziata, internata peste noapte sub supraveghere... cu Doamne, Doamne inainte!
mamica closca, cuminte, la caldurica, cu o cana de cretisoara la indemana si cu lipici in uter pentru puiutzi sanatosi si dulci!!!
( 14 + )
miruna1980 spune:
qiao draga mea,cat ma bucur pt tine....sa ai grija,sa te protejezi saptamanile acestea...iti doresc succes si sa dea Dumnezeu sa reusesti.
ali merci pt informatiile anterioare.....nu stiu ce sa fac,oricum aseara iar mi-a fost rau,am avut contractii de lunga durata,dureri cumplite...slava Domnului azi nu am mai avut,dar sunt slabita,fara vlaga...nu stiu cat dureaza aceasta amenintare de avort,ca am depasit cele 12 saptamani....offf
toate fetele si un weekend linistitor!
anna_a spune:
corry,
cum ai reusit sa-i tii intr-un patut pana acum?
eu l-am luat pe al 2-lea de la o luna ca parca nu mai inacpeau, dadeau din picioare si se deranjau una pe alta si ale mele erau 2 pisoi de 42 si 46.5 cm la nastere, abia acum cred ca are si Eva 48-50 si Ema un 52-54
cum te mai descuri?
eu am deci sa ma intorc la munca full-time din 01-feb ca oricum bagam 2-4h/zi si mai bine sa fac 6-8 si sa fiu platita
le-am luat o bona din 01-feb 3 zile/sapt, vine si mama 2 zile, o sa ne descurcam, mai rau e ca inca se trezesc noaptea si atunci e numai tura mea
Arabella34 spune:
WOWWWWWW,Qiaooooo!FELICITARI!!!Multumesc fetele,Anna,Corry...am o stare de euforie de as da la toata lumea:)
doamnele curajoase!
Arabella,35 ani(inca),2IUI la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt.,a2-a nereusita,FIV1 cu dr.Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt.si 3 zile,FET nereusit,urmeaza IUI(febr.-martie),eventual pregatire FIV2
Mutatiile genei PAI1,ambele de tip heterozigot,hipotiroidie primara,tratata cu euthyrox(2007).
mikado spune:
pupacesc si eu viitoarele burtici&mamici
Qiao bravoooo! astept s ane incanti cu un test + si o beta mare!
tinuta ai dreptate, acum stii cum este, fiecare cu sansa ei. sper sa fie bine pt toate
azi am fost la ecocoul 2&analize, mi-a scos puregonul si mi-a marit doza de menopur la 225 ui. era cam aglomerat dr. white , nu prea a avut timp sa stea de vb. endometrul meu era liniar...cica este bine, dar eu tot nu sunt lamurita..., estradiolul 48 (mi se pare mic) iar progesteronul 0.4...sper sa fie ok.
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
maruscha80 spune:
qiao, felicitari, sa dea dumnezeu sa fie cu noroc de data aceasta / Un beta cat mai amre iti doresc.
Anna, fetelor :) fusei si io azi la mr white pentru controlul de dupa nastere, spre surprinderea mea, cum am ajuns cum a iesit si el in pragul cabinetului si a intrebat de mine...ptiu bate-l-ar norocul, in ultima perioada de cate ori ma duceam la el, il gaseam free, data viitoare va iau si pe voi fetelor fiindca vad ca am bafta nevoie mare!
S-a uitat la cicatrice cica e ok, sexul - acusica ne vom bucura de el, desi nu credeam ca o sa spun asta vreodata, acum numai de asta nu-mi arde, cu un copil care la 3 ore vrea de mancare si e cam ciufutel cel putin in ultima perioada (tot plange, se potoleste, ba i-e foame ba nu-i e...e cam neinteles el asa...or fi colicii !?)...in fine.
I-am cerut si o crema pentru cicatrizarea operatiei si mi-am si cumparat-o, de azi imi dau cu ea... noi mai avem 3 embrioni si daca ne descurcam cu asta micu' si pana acum nu am fost chiar catastrofe...purcedem la FET, daca nu iese ceva natural...asta insa dupa vreo 8 luni asa, nu mai devreme ca e cu risc.
In rest ma cam chinui si cu alaptare si lapte praf, sta la san cu orele, adoarme, se trezeste/plange si o luam de la capat...pana cand exasperata ii bag un biberon in gura sa pot dormi si eu ...asta insa in ultima instanta fiindca vreau totusi sa nu renuntam.
In rest, e un simpatic (mai ales cand doarme) fiindca prea multa comunicare nu avem cu el, e prea mic. oricum, ne bucuram de perioada asta, fiindca nu va mai fi niciodata atat de mic, miniatural chiar.
Anna, daca ai bona e f bine, oricum din cate stiu eu tu lucrezi de acasa, asa ca e destul de ok... eu vreau sa mai stau cu el, deocamdata nu caut bone, poate ca in momentul in care ma void ecide sa ma intorc la job o sa incep si cautarea.
mamica de Rares Daniel, vajnic baietel nascut in 14.12.11