FIV cu dr Dragos Albu 53
Raspunsuri - Pagina 16
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anastasia_7 Daca placenta e de gradul 2 deja e semn sigur ca bebeii ar trebui scosi mai devreme? In unele locuri am gasit ca da, in altele ca nu e obligatoriu. Fetele care au nascut ma pot ajuta cu un raspuns? „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca 32+ cu 2 |
Stai linistita, asa mi-a iesit si mie.
Este in functie de cum aprecieaza fiecare dr.
Nu-ti face griji gratuite!
Anastasia_7 spune:
Sar'mana, Corry! Stau cuminte si asta e, ca oricum nu prea mai am ce face altceva...
Tb sa incep si eu sa le spal si aranjez hainutele, sa fie acolo, pt orice eventualitate.
Nazdravanii tai ce mai fac?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
32+ cu 2
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anastasia_7 Sar'mana, Corry! Stau cuminte si asta e, ca oricum nu prea mai am ce face altceva... Tb sa incep si eu sa le spal si aranjez hainutele, sa fie acolo, pt orice eventualitate. Nazdravanii tai ce mai fac? „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca 32+ cu 2 |
Iti inchipui ca....dormmmmm!!!
Ne luptam cu dintisorii, sunt maraiti si fff rasfatati
Mancam si mancarica solida, noaptea tot ne trezim
Astept sa vina patutul nr 2, pentru a-i separa
Sunt niste smecheri, stiu de gluma (doar pun o privire mai poznasa si ei incep sa rada), tip, plang cu lacrimi de crocodil si alte lucruri care tin de manipulare
Despre mine:caca, pipi,mancarica, caca, pipi, mancarica, caca, pipi, mancarica, un pic de serviciu, caca, pipi, mancarica, etc.
Anastasia_7 spune:
Mai Corry, m-ai facut sa citesc amuzata ce ne povestesti, dar imi dau seama ca nu e chiar de ras....m-ai pus si pe mine pe ganduri cu patuturile, sa fie separate, ca dupa primele luni, se iau la facut sumo unul cu altul, se trezeste unul, il trezeste si pe celalalt, etc..
Pe alte site-uri am citit ca in unele cazuri, se intampla sa fie atat de diferiti copilasii ca si temperament, incat trebuie parintii sa ii separe si in camere diferite, pt ca se intampla ca unul sa fie foarte linistit, iar celalalt mai agitat si nu ii mai poti linisti pe nici unul. Dar la tine nu e cazul sa se ajunga tocmai aici.
O asteptam pe Qiao
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
32+ cu 2
angelica28 spune:
QUIAO ,MAMI SUNTEM CU PUMNI STRINSI ,SI CU GINDUL LA TINE!!!!!!!!!
ANASTASIA ,SCUMPICA CA DE OBICEI ,PUP MARE LA TINE !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
QiaoBing spune:
COTCODAC !!!
prezent la apelul de seara. am adus toti puiutii acasa la marsupiu acum stau cuminte si le povestesc ce e pe aici.
am avut 1 de grad 1, 2 de grad 1-2 (unul cu usoare fragmentatii, dar cu 8 celule, celalat mai somoros care abia dupa apelul de dimineta se trezise si incepuse divizarea pe ziua de azi) si praslea care venea tare din urma, cu grad 2 dar promitea sa treaca clasa curand. am fost tare mandra de puii nostri !
mi-au tremurat genunchii de emotie pe masa. vezica mi-a facut feste, de parca bausem vreun diuretic, a trebuit cam dupa o ora sa cer plosca - cea mai jenanta experienta din viata mea !
tati a fost si el emotionat, dar i-a trecut cand s-a reintors la treaba, m-a lasat pe mine sa clocesc.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
qiaoooooooooooooooo, tinerete fara batraneteeee bravooo, mai, bravooo. O spun din toata fiinta mea! Ai un rezultat foarte bun, embrionii sunt incredibil de frumosi! Bem o limonada pentru tine
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
beti, cum sa nu ! imi fac si eu una luni cam pe la aceesi ora (e mai buna decat radacinoasele )
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
angelica28 spune:
Bravo Quiao ,productie buna mami,acum stai listita si cloceste bine ,speram la un beta mare mare peste citeva zile!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
QiaoBing spune:
angi pup fata, tu cum mai esti ?
alea cateva zile sunt o vesnicie !