FIV cu dr Dragos Albu 53

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

anastasia,uite aici a postat adina ultima data...in josul paginii...ii trimiti pm si-ti raspunde ea ca intra ,in general ,dupa ora 11-12 noaptea sa-si faca turul.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169511&whichpage=17

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Nasti vezi ca ai PM. te-ai descurcat ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

ali, apropo de cerclaj tu i-ai cerut parerea doctorasului nostru?eu am tinut mortis chiar daca nu nasc cu dansul macar sa-mi urmareasca sarcina.am vrut macar sa stau linistita din punctul asta de vedere si am preferat sa fac lunar mai bine de 300 de km ca am avut multa incredere in el.eu zic totusi sa-l intrebi, de pierzi nimik oricum.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrix04

revin ...intrebarea e pt anastasia sunt cam aiurita azi...cred ca nu-mi revin dupa drumul LUNGGGGG de bucuresti

Da, Beatrix, la 32 de saptamani fix a picat la mine controlul. S-au facut masuratori ca la triplutest, adica am stat ceva timp la eco. Si mi-am mai facut urmatoarea programare normala, eco normal, peste 2 saptamani. Si la bani s-a simtit, adica am platit 440 sau 460 ron, nu mai stiu exact, pe acest control, deci a fost morfofetala, ca la eco normal e 120 ron.
M-ai fascinat cu ce ai scris, ca vei naste acasa. Ai vb deja cu un doctor sau moasa, cum e in afara, sau cum vei proceda? Nu te supara ca te intreb, dar sunt ca un copil curios foc de cand am citit si nici nu stiu cam ce presupune.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

Samira, Qiao, multumesc mult!
Gata, am facut trebusoara, am trimis PM mamicii de gemenasi!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

aaaaaa nu anastasia , acasa in sensul ca la noi in oras in Tg-Jiuprobabil ca m-am exprimat eu gresit.Oricum m-ai amuzat teribilAm fost aici la noi la un doctor la un control sa vedem daca s-ar putea sa nasc totusi pe acasa si din motive financiare si de ordinul distantei.Doctorul de aici mi-a vazut toate analizele si si-a dat acordul sa nasc cu dansul, chiar m-a sfatuit ca, daca se poate, sa mai merg totusi cat pot si la bucuresti ca au alta aparatura.Mi-a placut faptul ca a inteles si nu m-a luat peste picior ca alti doctori de pe la noi care te intreaba pe fata ce mai cauti la ei daca sarcina ti-o urmaresti la capitala??!!.Dansul mi-a propus cezariana ca varianta mai buna, mai safe.mi-a zis ca at cand obtii o sarcina mai greu si ai peste 30 de ani nu are rost sa risti tocmai la final.Eu oricum tot la varianta asta ma gandeam si l-am intrebat si pe doctorasul nostru si mi-a zis ca si el tot cezariana ar recomanda-o numai daca nu mai vreau apoi sa fac vreo 4 copii at ar fi o problema .Am si glumit pe tema asta, zic:cum sa fac atatia dl. doctor ca eu in mai fac 35 de ani?si m-am chinuit vreo 3 ani si ceva pt bebitza de la purtator...deci...el zice:a nu de ce? cum sa nu aveti timp?a fost comic rau.Si se mai gaseste si barbatu-miu sa intrebe la cat timp dupa cezariana mai putem face bebe...Si ca veni vorba de nascut crezi ca dupa HSG, laparoscopie, 2 inseminari, histeroscopie, multe drumuri si nenumarate analize si tratamente (mai putin fiv, probabil as fi ajuns si acolo intr-un final) m-as gandi vreo secunda sa nasc acasa cu vreo moasa?!!nuuuuuuu...oricum m-ai amuzat teribil esti dulcicachiar daca nu scriu in fiecare zi (e singurul forum pe care scriu) de citit va citesc cu drag si am si eu simpatiile mele...tu esti una din ele

Mergi la inceput

apropo de analize, doctorasul mi-a dat doar analizele alea multe de primul semestru, bitest (fara triplu test) si doua morfofetale una pe la 13 sapt si alta la 23 de sapt in rest am platit consultatiile ca un simplu control (aprox 1 mil) si m-a chemat lunar.mie imi era putin aiurea sa-i spun ca m-am hotarat sa nasc la noi in oras dar a fost atat de intelegator si de amabil...jos palaria!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrix04

aaaaaa nu anastasia , acasa in sensul ca la noi in oras in Tg-Jiuprobabil ca m-am exprimat eu gresit.Oricum m-ai amuzat teribilAm fost aici la noi la un doctor la un control sa vedem daca s-ar putea sa nasc totusi pe acasa si din motive financiare si de ordinul distantei.Doctorul de aici mi-a vazut toate analizele si si-a dat acordul sa nasc cu dansul, chiar m-a sfatuit ca, daca se poate, sa mai merg totusi cat pot si la bucuresti ca au alta aparatura.Mi-a placut faptul ca a inteles si nu m-a luat peste picior ca alti doctori de pe la noi care te intreaba pe fata ce mai cauti la ei daca sarcina ti-o urmaresti la capitala??!!.Dansul mi-a propus cezariana ca varianta mai buna, mai safe.mi-a zis ca at cand obtii o sarcina mai greu si ai peste 30 de ani nu are rost sa risti tocmai la final.Eu oricum tot la varianta asta ma gandeam si l-am intrebat si pe doctorasul nostru si mi-a zis ca si el tot cezariana ar recomanda-o numai daca nu mai vreau apoi sa fac vreo 4 copii at ar fi o problema .Am si glumit pe tema asta, zic:cum sa fac atatia dl. doctor ca eu in mai fac 35 de ani?si m-am chinuit vreo 3 ani si ceva pt bebitza de la purtator...deci...el zice:a nu de ce? cum sa nu aveti timp?a fost comic rau.Si se mai gaseste si barbatu-miu sa intrebe la cat timp dupa cezariana mai putem face bebe...Si ca veni vorba de nascut crezi ca dupa HSG, laparoscopie, 2 inseminari, histeroscopie, multe drumuri si nenumarate analize si tratamente (mai putin fiv, probabil as fi ajuns si acolo intr-un final) m-as gandi vreo secunda sa nasc acasa cu vreo moasa?!!nuuuuuuu...oricum m-ai amuzat teribil esti dulcicachiar daca nu scriu in fiecare zi (e singurul forum pe care scriu) de citit va citesc cu drag si am si eu simpatiile mele...tu esti una din ele

Mai Beatrix...esti tu de o mie de ori mai dulce decat mine!!! Chiar ca am fost Tandala tare cu situatia asta Pai asta ma mira si pe mine, cum se procedeaza in acest sens. Stiu ca in afara sunt f multe femei care decid sa nasca acasa si m-am gandit ca poate faci si tu parte din trendul nou. Nu mai puteam de curiozitate sa imi explici ce si cum se va intampla...E mai bine ca ai decis sa nasti acasica la tine in oras si ca ai gasit si un doctor intelegator, fara orgolii, asta e cel mai important. Ca daca vine momentul nasterii, e f dificil si sa anticipezi si sa pleci tocmai atunci, spontan, pe atata traseu., spre Bucuresti.
Bine ca l-ati amuzat si pe doctoras, are si el nevoie de putin umor. Cu nascutul acasa, m-ai facut sa-mi amintesc ce i-am spus eu dr Albu cand am luat decizia sa nasc in alta parte decat la Medlife. Aveam inima stransa toata, pt ca aveam mare incredere in el si inainte sa-i cer sfatul, pe cine mi-ar recomanda pt nastere in asa fel incat sa pot veni si la el pt urmarirea sarcinii fara alte probleme din partea celuilalt doctor, mi-a scapat si un porumbel si i-am spus ca daca mi-ar sta in puteri, l-am rapi din spital cand nasc si m-as lasa pe mana lui pana si sa nasc acasa, in cada , in baie, atat de multa incredere am in el...a ras de s-a prapadit, dar eu chiar scapasem un gand adevarat, nu spus la misto...
Iti dau o floricica si un pupicluuuung, sa poate ajunge la tine si sper sa mai scot cate o perla, asa din cand in cand, sa te mai amuz nitel.

Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Beatrix, Nasti, amuzati si doctorul si forumul.
Qiao, tinem pumnii stransi sa iei 4 grasunei acasa de nota 10 fiecare.closca grijulie

weekend placut tuturor

21+

Mergi la inceput

Tinuta draga, cum sa nu, mai glumim si noi cand putem... Te pup
Stau si eu cu ochii pe forum pt vesti cu Qiao, sa ne spuna ca a plecat acasa cu puii de om la puisorii de pasarele pe care deja ii are acasica.

Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput