FIV cu dr Dragos Albu 53

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Mikado, Ali, Anna, Pestic, Tinuta, Miruna, va pupa mama pe toate!
Mariped,chiar ma gandeam la tine zilele astea ce mai faci.. Mie dr Albu nu mi-a zis nmimic de amniocenteza, sa fac sau nu...., mi-a recomandat direct triplu test la ei, cu aparatul acela de ultima ora pe care il au adus de cateva luni. Si cam atat.
Qiao, stau cu gandul tot la tine!
Angelica
Lumimarfata si fetita!
Anna, sa ne mai povestesti cand ai putin timp, desi nu cred ca il mai ai, cum te descurci cu fetitele bebelusele, ce fac, cum se simt. Ne e dor de ele.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

qiao, ce ti-a spus albu la tel?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

simo am discutat despre AH si nu o sa fac la nici unul. mi-a zis ca a fost o moda mai demult pt "babe" peste 40 sa se faca AH dar nu s-a demonstrat ca ar fi crescut rata de sarcini obtinute. oricum, eu ma gandeam sa fac daca as fi avut vreun embrion mai putin evoluat decat ceilalti, sa ii dau si lui o sansa, dar daca sunt toi la fel ... nu vreau sa il am pe vreunul pe constiinta ca l-a "gaurit" prea tare. mai ales cand am auzit ca folosesc metoda cu acid ... mi s-a cam taiat de AH de atunci.
pestic nu mai stiu ce mi-a dar pt candidoza ca asa de tare m-am suparat atunci ... mie mi se activase candidoza din cauza sarcnii, dar nu mi-a trecut prin cap ca as putea fi insarcinata pt ca fusese contact fara ejaculare (pur si simplu o lasasem balta pt ca eram prea obositi amandoi) si cum nici dr nu m-a intrebat mi-a dat vreo 5-6 chestii. din toate astea 4 erau total contraindicate in sarcina si cum tratamentul il incepusem la putin timp dupa implantare a trebuit sa renunt la sarcina. tot ce pot sa spun e ca a functionat tratamentul, am avut si pastile si ovule si irigatii.
fete cucuiete mamici cu pitici in brate sau la purtator si curajoasele aspirante

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

qiao,cu tot respectul din lume...nu vrea sa cred ca Albu a spus asa ceva despre Asisted Hatching.
mi se pare foarte nepotrivit si departe de adevar.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

ba da, acelasi lucru mi-a spus si embriologul in ziua punctiei. tehnic poate sa o faca, dar nu o recomanda. a zis ca a obtinut sarcini peste 40 de ani numai fara AH.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

este foarte dezamagitor in acest caz.
AH nu are legatura in primul rand cu varsta pacientei....poate sa aibe legatura cu multiple incercari nereusite insa ,in principal, are legatura cu zona pellucida prea groasa.
cand se constata asta,embriologul ar trebui sa propuna automat AH,pentru ca o Zona Pellucida prea groasa poate impiedica implantarea.
este o tehnica folosita de mai toate clinicile din lume-de la cele mai mari la cele mai putin mari...nici pomeneala de vreo moda sau toana de moment in domeniu.
dar...probabil Albu si echipa sa au alte surse de informare si stiu mai bine.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

ca se face in clinici de peste tot stiu, doar eu am citit si i-am zis cumnatei acum 1 an si ceva sa ii ceara lui Marinescu sa-i faca, dar ei nu ii reusisera 3 FIV-uri si nu avea nici o naturala.
cand am aflat cum fac, nu m-a incantat tehnica cu acid, chiar daca mi-a zis ca e sigura, ca au protocol cat sa puna etc, mi s-a ridicat parul pe ceafa. Cum am cateva sarcini naturale, ultima data acum 1 an si un pic, in cazul meu nu consider AH un "trebuie". Argumentele mele sunt altele decat ale dr, dar concluzia a fost aceeasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Qiao, iti multumesc din suflet pentru TOT!!
Fetelor, ma poate ajuta cineva? Vreau sa o gasesc pe adipapazi si nu stiu cum....tehnic vb, se poate cauta un utilizator dupa user aici pe forum?
Samira33, pup fetita!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

Qiao, MULTA MULTA BAFTA MAINE!!!! uneori, asa cum zicea doctorasul nostru, iti mai tb si putin noroc.ai toate sansele sa fie cu ochisori de data asta>Doamne ajuta!
Eu am fost ieri la doctoras si i-am explicat ca de nascut as vrea sa
nasc acasa si nu a a fost nici o problema.bebitza e bine si mi-a zis ca ne mai vedem la un eco pe la 33 de sapt.apropo de asta, parca tu ai facut de curand un eco la 32 de sapt.A fost eco normal sau morfofetala?
pupici si floricele pentru toate doamnele luptatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

revin ...intrebarea e pt anastasia sunt cam aiurita azi...cred ca nu-mi revin dupa drumul LUNGGGGG de bucuresti

Mergi la inceput