FIV cu dr Dragos Albu 53

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Super vesti Qiao, Chiar merita cate o majoreta cei 4 ai tai. Suntem alaturi de voi maine.
De endometru cred ca nici nu mai are rot sa-ti faci griji. Sigur a mai crescut zilele astea.

ali, azi am donat la Fundeni. Din cate zicea madam Viorica Dna Uscatescu nu se simte bine si nu se stie daca vine de luni. Normal trebuie sa inceapa,dar nu era nimic sigur.
mikado, bafta multa. Incearca sa te compari cu fetele care-au reusit. Poate unele au avut probleme chiar mai mari decat ale tale, asa ca...."Speranta moare ultima"

Nasti, ce-a trecut timpul...., mai ai asa putin si ne "parasesti "de la gravidute, treci in tabara mamicilor. Chiar erau astazi la Fundeni gravidute de 32-33 saptamani(cu un bb) si aveau niste burtici.... Astazi s-a intamplat sa ma intrebe ptr prima data cineva"mai tu esti gravida?". Pana acum, daca nu le spuneam nici nu observau, sau le era teama sa nu ma jigneasca ca m-am ingrasat.
toate fetele dragi

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mikado nu stiu cum mai este endo pt ca la punctie nu l-a mai masurat nimeni, asa ca merg pe increderea ca a mai crescut macar 3mm de vineri. am baut zilele astea ceai de cretisoara, dar nu am exagerat.
tinuta deci esti graviduta recunoscuta acum !
ali vezi cu emotiile alea, ca nu ai facut inca cerclajul

Maine iau puiutii la marsupiu !!!

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

succes Qiao

arabella am vazut ca ai revenit si tu,chiar ma intreba ce mai faci, am vazut ca incepi o noua procedura, sa fie un succes de data asta

anastasia mai ai putin si scapi si tu

pestic, mie Albu mi-da dat Canesten gyn 3 ovule pt candida si mi-a trecut si mi-a mai dat Gynophylux - niste ovule cu ceva culturi lactice, poti sa iei fara probleme. Pologynax imi tot dadea celalat medic asa preventiv.

maruscha ce mai faci? corry?

hai ca fug la fete ca s-au trezit si sunt fomiste
va pup, o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Qiao sunt cu pumnii stransi pentru tine fata draga!
Sa creasca mari si grasunei toti 4!!!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

qiao,ce ma bucur ca-s toti buni...abia astept maine sa ii iei acasa si sa-i clocesti bine...sa dea Dumnezeu sa vii cu un super beta.Ma rog pt reusita ta!
maripet,si eu am sarcina gemelara si nu fac niciun test tot de frica producerii avortului....merg pe mana lui Dumnezeu....o sa fac atunci morfo cand e cazul....dar,mi se pare riscul prea mare sa fac acele teste.....
ali, o sa ma interesez de acel test krypto de care zici tu,desi mai bine sa nu stiu nimic....am inteles ca e mai greu in sarcini gemelare de luat o decizie daca , fereasca Dumnezeu, unul e bolnavior....asa ca parca prefer sa nu stiu....uffff, e mai complicat,habar nu am
Azi am fost si eu la eco...cresc bebeii,misca,desi eu nu-i simt...de data asta nu mai sunt baieteii......din nefericire,hematomul e inca prezent...si mai nou a mai aparut ceva pe partea stanga,nu prea s-a vazut clar,ori e chist pe ovar,ori e trompa dilatata.....vom vedea peste doua saptamani cand ma duc din nou....important e ca se fac mari bebelusii si ca-s bine.
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

tinuta,
pup mamica curajoasa si tin pumnii sa iasa rezultate bune! of, la mine este asa o odisee cu neprevazutul, incat sper sa ajung si eu macar pe la sfarsitul lunii la control. acum, ar trebui sa fiu recunoscatoare, ca deh, am scapat de amnio, dar trebuia sa fac si eu ceva: cerclaj . Cu Dumnezeu inainte!

qiao, mamica closca cu puii... inca putin si la purtator!

miruna,
de kryptorul asta sa nu iti fie teama. ca pana la urma, iti ia sange, iti iese rezultatul, apoi te invita la o morofofetala ca sa interpreteze rezultatele (cele de sange cu ecografia)... or sa fie emotii cat casa, ca deh... astea sunt oricum inevitabile...
cat despre amnio, nu este obligatorie. daca iti iese bine rezultatul, nu ai de ce sa iti mai bati capul, desi este sarcina gemenala si mai dificila din multe puncte de vedere. dar tu ai dreptul sa te gandesti bine, Doamne fereste!, daca va fi cazul, daca vrei sa faci amnio sau nu. eu nu cred ca m-as fi descurajat in caz de rezultat "negativ" ca sa zic asa si as fi cerut si a doua parere...
Pana la urma lucrurile stau in felul urmator: aceste teste de sange arata in ce masura este predispus copilul la o serie de defecte genetice. de exemplu cumnatei mele i-a iesit 1:250 posibilitate de sindrom Down. A fost sfatuita, pentru a nu fi acea persoana din 250 cu copil cu probleme, sa faca amnio pentru a sti cu certitudine. A iesit bine la amnio, deci posibilitatea a ramas doar posibilitate. Mie mi-a iesit o posibilitate de 1:4000... In concluzie, nu mi s-a propus amnio, desi mi s-a atras atentia ca citez : "aveti acest drept constitutional" (doctorasul meu era pus pe glume).
Cat despre morfofetala, clar iti masoara fiecare bebel: transulecanta nucala si altele... ii examineaza inimioara... De exemplu doctora mea imi spunea ca simplu fapt ca bebelul isi intinde picioarele dovedeste faptul ca nu are probleme de tub neuronal... Ma rog... chestiuni de genul asta...
Nimeni nu iti poate spune, nu te poate indemna sa o faci sau nu, aceasta amnio, pentru ca este riscanta, dar uneori necesara pentru pentru linistea parintilor, in special a mamei care se consuma non-stop. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca conteaza foarte mult unde o faci, pentru ca doctora mea imi spunea de cazuri (rare ce-i drept) cu rezultat bun la amnio si copil cu probleme...
Sper ca nu am bautut campii prea mult si v-am fost si eu acolo macar un picutz de ajutor...

doamne luptatoare

( 14 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ali, eu totusi nu prea inteleg de ce trebuie sa faci cerclajul preventiv?? Mie dr imi spusese ca, intradevar am colul la limita, dar ca este inchis si mi-a dat cateva sfaturi pe care ti le-am spus ieri. Tinand cont ca nu ai o activitate zilnica obositoare(stat in picioare ore in sir ...), ma gandesc ca pentru moment ar fi putut sa-ti recomande repaus la pat cateva saptamani si daca nu era in regula, atunci cerclaj. Asta e doar umila mea parere.Imi aduc aminte de prima vizita la Fundeni, de fata aceia cu burtica mare si cu cerclaj, care abia se misca si a spus la un moment dat ca nu o doare atat sarcina cat cusatura de la cerclaj
Poate mai merg o zi si eu cu voi saptamana viitoare. D-na Viorica m-a intrebat de morfofetala si mi-a recomandat sa le duc si lor saptamana viitoare eco.
miruna, maripet, scrieti si voi un mic istoric sa se inmulteasca lista gravidutelor lui Albu. Eu is' intrusa , dar tot a lui sunt
fete dragi

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

pestic cine ti-a dat tratamentul asta ? mie fosta mea dr gineco imi dadea poliginax de cate ori ma vedea asa, preventiv, pt ca are un spectru larg, dar candidoza o tratam cu altceva.
daca e recidivanta, sper sa rezolvi cu vaccinul. am o prietena care e plecata din tara si de cand o stiu se chinuie cu candida, iar acolo nu o prea baga in seama, isi cumpara de aici de cate ori vine in vizita cate ceva, dar vrea si ea sa incerce vaccinul.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Tratamentul mi l-a dat DR Albu. Vaccinul i l-am sugerat eu si mi-a zis ca e ok. Tu cu ce ai tratat candida? Parca vorbeau fetele de un tratament ... trebuie sa caut in urma.
Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

succes Qiao

arabella am vazut ca ai revenit si tu,chiar ma intreba ce mai faci, am vazut ca incepi o noua procedura, sa fie un succes de data asta

anastasia mai ai putin si scapi si tu

pestic, mie Albu mi-da dat Canesten gyn 3 ovule pt candida si mi-a trecut si mi-a mai dat Gynophylux - niste ovule cu ceva culturi lactice, poti sa iei fara probleme. Pologynax imi tot dadea celalat medic asa preventiv.

maruscha ce mai faci? corry?

hai ca fug la fete ca s-au trezit si sunt fomiste
va pup, o zi buna

Eva Maria & Ema Andreea - 22 Nov 2011

Ana Multumesc mult!!! Pup mamica si buburuzele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

si in sfarsit a sunat telefonul !
toti 4 sunt ok, chiar si cel care ieri era putin in urma. cand i-a scos la raportul de dimineata aveau cate 2 celule
acum astept tel nr 2 de la mr white, pe urma vb cu embriologul.

Bravo Qiao !!! Excelenta productie!!!
Iti tin pumnii in continuare!

Mergi la inceput