FIV cu dr Dragos Albu 53

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pai,doamna,nu poti sa te duci ce telefonu' la baie???
sau ti-e teama ca nu te pot concentra la fel de bine pe 2 lucruri odata???

hai c-o sa primesti vesti bune,ai sa vezi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

trebuie sa ma spal pe cap si nu vreau sa ma prinda in plina clabuceala. plus ca mi-am propus sa notez ce imi zice, ca de emotii sa nu ma zapacesc si sa nu mai stiu exact

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

si in sfarsit a sunat telefonul !
toti 4 sunt ok, chiar si cel care ieri era putin in urma. cand i-a scos la raportul de dimineata aveau cate 2 celule
acum astept tel nr 2 de la mr white, pe urma vb cu embriologul.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Qiao, ma bucur tare mult! sunt cu ochii pe tine
Sa dea DD sa fie bine in continuare si ia-ti atitudinea ta ZEN

quote]citat din mesajul lui QiaoBing

si in sfarsit a sunat telefonul !
toti 4 sunt ok, chiar si cel care ieri era putin in urma. cand i-a scos la raportul de dimineata aveau cate 2 celule
acum astept tel nr 2 de la mr white, pe urma vb cu embriologul.

[/quote]

Mergi la inceput

care zen, ca topai prin casa deocamdata
urmeaza next level, deci cresc si emotiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Ce ma bucur, Qiao!!!Doamne, ajuta! Mai are fata o zi si pleaca cu toti puii acasa si apoi te pui pe cloceala, nu gluma, ca altfel, dau bataita!In urmatoarele zile trebuie sa atingi Zenul cum nu l-ai atins , nici resimtit niciodata pana acum. Iar tot ce e strain de aceste momente, raman out-side. Si baga proteine: outze, carnita, branzica, proteine acolo, sa fie culcusul moale si pregatit

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Fetelor, am si eu o dilema si nu stiu ce sa fac. Poate ma ajutati cu niste sfaturi.
Pana ieri eram sigura ca nu voi fac dublu si triplu test pentru ca vreau sa fac direct amniocenteza. Insa de ieri m-am cam speriat ca am inteles ca exista riscul provocarii pierderii sarcinii in urma acestiu test, mai ales ca sunt 2. Acum nu stiu ce sa fac.

Felicitari pentru embrionasi Qiao. un mare

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
FET1 decembrie 2011 reusit

Mergi la inceput

maripet si mie mi-a fost frica (si inca imi este) de aminocenteza la sarcina trecuta si chiar ii spuneam sotului ca eu nu o fac sa risc sarcina, am avut dispute aprinse atunci pe tema. stii ca DT si TT sunt doar statistice.
stiu doar de 1 caz aici pe forum de sarcina pierduta dupa amino. am in schimb cateva prietene care au facut si a fost ok, una chiar cu fiv.
depinde si unde si cu cine o faci, sa aiba experienta si mana sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

maripet,
exista un dublu test, KRYPTOR se cheama (proba de sange). eu l-am facut la matei basarab, dar cred ca se face si in alte parti. este relativ nou si are un procent mai mare de predictibilitate fata de triplutest (acuratete peste 95%). alaturi de acest kryptor, am facut si o morfofetala... si nu mai este nevoie sa fac nici triplu test, nici amnio, doar morfofetalele ce vor urma. bine, rezultatul a iesit ok, ca altfel, ajungeam si eu la amnio...
este si asta o idee, poate vorbesti cu medicul tau despre ea. hai ca o sa fie bine!!! tinem pumnii!!!

qiao, hai ca imi creste si mie tensiunea... ce de emotii!!!

( 14 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Hello burtici&viitoare burtici!
Qiao, ma bucur pentru tine . cum ai rezolvat cu d-nul endometru? si eu am probleme cu el
eu v-am citit ...asa din umbra dar nu am scris

Anastasia, bravoo pentru bebeii grasuni din marsupiu mai ai un pic si ii tii in brate.

mai stiti ceva de amacumba? a resusit sa devina mamica? eu am aceeasi problemuta ca ea : UU

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput