FIV cu dr Dragos Albu 53

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

qiao, vesti minunate! abia astept pana si eu sa ii iei acasa, mamica closca si sa fie cu lipici!

anastasia, dar ce grasunei ai iubita! sa fiti sanatosi!!!

am fost si eu la eco azi si se vazu... o virgulitza! tinuta, ai avut tu o presimtire sau... ti-a spus tie fata ta din burtica ca in burtica mea e un baiat!
dar am si o veste mai putin placuta, desi rezolvabila... saptamana viitoare am sa fac cerclaj preventiv. am colul foarte scurt, are 2 si ceva (la bitest avea 3 si ceva)... si doctora mea nu vrea sa riscam nimic... asta este! orice pentru pacaliciul mamei!

doamne luptatoare

( 14 + )

Alilumi, a vazut fata virgulita, cum am vazut si eu Sa fie sanatos puiutul, iar mamica sa aiba o sarcina usoara si frumoasa! E mai bine ca faci cerclaj de pe acum, ca se previn alte complicatii dupa. Important e sa fiti voi doi bine si bebeul sa stea acolo cat mai mult la caldurica

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ali,iuhuuu felicitari pt virgula....imi pare rau pt cerclaj,dar atata timp cat e pt binele micutului,acceptam orice..... sanatate multa

Mergi la inceput

Miruna, !

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

tinuta, saru'mana, la fel si pupazica ta! pana la urma unde mergi la monitorizare? eu merg la doctoresa mea... dar am momentan o dilema pe care o tin pentru "moi"...

qiao, saru'mana! lasa-ma pe minitza, ca o scot eu la capat cumva, tu sa nu cumva sa il pierzi pe Zen din mana, ca ma supar foc! sa nu crezi ca daca am un mic hop, ai sa scapi de majoreta!!! astept in fiecare zi cu ochii cat cepele pe aci, vesti bune de la tine!!!!!!!!!

anastasia, tu cum de o vazusi pe virgulitza?! ma faci curioasa! uite, ce semnatura frumoasa! cand o trece timpul asta asa repede? bine, pentru tine, prin cate ai trecut, of... nu stiu daca a trecut chiar atat de repede... dar, ce mai conteaza cand iti vezi comorile pretioase crescand sanatosi?

miruna, saru'mana! astept vesti minunate si de la tine!!!

doamne luptatoare

( 14 + )

Mergi la inceput

Ali, iubita, eu abia in saptamana 18 am apucat sa vad un pui de cuculet si certitudinea am avut-o in saptamana 20, ca pana atunci au fost tare timizi amandoi, stateau numai cu piciorusele stranse de radea si doctorul cand ii vedea ce sfiosi erau.Si apoi, i-am vazut bine detot Nu a mai fost semn de intrebare.
Trece timpul repede, cu sau fara problemute pe sarcina, eu nici acum nu realizez cand au trecut saptamanile asa si ma apuca niste emotii si un stres de nici nu va imaginati la gandul ca mai e atat de putin si apoi trebuie sa pun in practica tot ce am tot visat sapte ani la rand...mi-e teama sa nu gresesc cu ceva sau sa nu fac totul bine, asa cum trebuie si merita puii, pt bebei.

Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

pestic asta vroiam sa iti zic si eu, ca lervuri aia nu au ce cauta acolo. ce tratament faci ?
arabella wellcome back ! hai pe cai, domnisoaro !
angi, dana sa incepeti cu dreptul ! va invidiez putin ca sunteti amandoua in aceeasi perioada, eu am stat singura cuc in salonul ala.
tinuta lasa ca vezi tu miscari si inghionteli in ultimele luni !
ali majoreta de serviciu

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Scuze de intarziere! Felicitari pt embrioni!!!! Iti tin pumnii in continuare!
Ca tratament pt candida am ovule Poliginax, Diflazon- doza unica, iar sotul crema Canesten. La fel am avut si in decembrie si n-am rezolvat nimic. O sa incerc si vaccinul IMUNOSTIMULATOR BACTERIAN CU CANDIDINA IBC-10. sper sa mearga!!
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Ali felicitari pt cuculet! Sa fiti sanatosi si multa bafta la cerclaj!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pestic cine ti-a dat tratamentul asta ? mie fosta mea dr gineco imi dadea poliginax de cate ori ma vedea asa, preventiv, pt ca are un spectru larg, dar candidoza o tratam cu altceva.
daca e recidivanta, sper sa rezolvi cu vaccinul. am o prietena care e plecata din tara si de cand o stiu se chinuie cu candida, iar acolo nu o prea baga in seama, isi cumpara de aici de cate ori vine in vizita cate ceva, dar vrea si ea sa incerce vaccinul.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

qiao,sunt cu okii pe tine si cu pumnii stransi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira iar eu sunt cu ochii pe telefon. nu ma misc din casa, nici la baie nu ma duc sa nu sune chiar atunci azi am intels ca vrea si albu sa vorbeasca cu mine, asa ca am de asteptat pana o avea timp.

Mergi la inceput