FIV cu dr Dragos Albu 53

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Qiao, felicitari ! Iti tin pumnii in continuare!

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

La faza cu AH-ul m-ati bagat in ceata. Parca n-am citit nicaieri si nu stiu ce inseamna.... hmmm si eu care ziceam ca stiu asa multe

Tinuta, AH (assisted hatching) e o procedura de subtiere intr-o zona a grosimii membranei invelitoare a embrionului, astfel fiind usurata eclozarea acestuia.

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Mai iubita,Qiao, bravoooo! Asa sa ramana pana vineri si in weekend sa-ti iei puii acasa, sa-i cocolosesti la caldurica. Vor fi gelosi foc pasaricile tale, dar la cata iubire ai tu de oferit, stii sa te imparti cu brio

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

Sa va spun si eu ceva noutati. Am fost la doctoras la control si baietii sunt grasunei, au luat in greutate fiecare ca si cum ar fi fost sarcina unica, unul are 1800 g, celalalt 1850 g, cu +/- de rigoare, marja de eroare. Ce l-a surprins pe doctorasul ns si pe mine si mai si e ca s-a marit colul....data trecuta, la 28 de saptamani, era de 3,4 cm, acum la 32 e de 3,7. Cred ca tot o marja de eroare pe calculator e la mijloc, nu? Ca altfel nu prea ar fi posibil. Mi-am facut si secretia col, mycoplasma, ureaplasma, streptococ Beta hemolitic, ce mi-a dat dumnealui sa repet si asteptam rezultatul pe maine. Dr Albu m-a asigurat ca daca nu gasim nici o infectie locala sau in urina, atunci nu se vor rupe membranele, colul fiind lungut si mai merg cateva saptamani inainte.
Ce vroiam sa va intreb si pe voi, din experienta, ca eu de citit pe alte site-uri,am mai citit si zilele astea sa ma dumiresc, dar sa va intreb si pe voi. Daca placenta e de gradul 2 deja e semn sigur ca bebeii ar trebui scosi mai devreme? In unele locuri am gasit ca da, in altele ca nu e obligatoriu.
Fetele care au nascut ma pot ajuta cu un raspuns?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Nasti mai ce buflici ai tu la marsupiu ! Sa mai stea acolo inca putintel, eu zic cam o luna macar.
Nu ma pricep la placente, dar daca Albu nu a zis ca trebuie scosi, atunci nu e musai. Dar nu trebuia sa mergi maine la control, sau m-am ramolit eu de tot ???
si sa iasa analizele bine

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao, vesti minunate! abia astept pana si eu sa ii iei acasa, mamica closca si sa fie cu lipici!

anastasia, dar ce grasunei ai iubita! sa fiti sanatosi!!!

am fost si eu la eco azi si se vazu... o virgulitza! tinuta, ai avut tu o presimtire sau... ti-a spus tie fata ta din burtica ca in burtica mea e un baiat!
dar am si o veste mai putin placuta, desi rezolvabila... saptamana viitoare am sa fac cerclaj preventiv. am colul foarte scurt, are 2 si ceva (la bitest avea 3 si ceva)... si doctora mea nu vrea sa riscam nimic... asta este! orice pentru pacaliciul mamei!

doamne luptatoare

( 14 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ali, sa-ti traiasca cuculetul. Ai fost la Albu? sau la Dra ta? Ma sperii cu cerclajul. Poate si din cauza oboselii acumulate de la nasit. Eu la 12 saptamani aveam colul 2.7. (Albu nu a zis nimic)la 17 saptamani, Dra cu care o sa nasc, nu mi-a zis dimensiunea, dar m-a avertizat, fara tusit, ridicat, stat mult in picioare si deloc. Pe cat posibil am respectat toate interdictiile. Stau si eu cu sufletul la gura pana saptamana viitoare.
mamica si taticul de cuculet

21+

Mergi la inceput

ali deci e cu virgula si daca e sa fie cu cerclaj pt binele virgulitei, asta este. Acum stau eu cu ochii pe tine ! Iti tin pumnii sa treci cu bine peste interventie.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari qiao

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Nasti mai ce buflici ai tu la marsupiu ! Sa mai stea acolo inca putintel, eu zic cam o luna macar.
Nu ma pricep la placente, dar daca Albu nu a zis ca trebuie scosi, atunci nu e musai. Dar nu trebuia sa mergi maine la control, sau m-am ramolit eu de tot ???
si sa iasa analizele bine

Da, Qiao, eu stiam de 19, adica maine, dar luni am primit sms dimineata de la Medlife ca era de fapt 16 ianuarie. Gresisem eu, ca aveam programarea facuta de mai bine de o luna... Si asa m-am intalnit si cu draguta de Angelica.
Nu am povestit de luni, ca am asteptat sa vad ce faci tu, cum te simti, sa treci de zilele acestea de asteptare si apoi vorbesc.

Parintele Arsenie Boca

32+ cu 2

Mergi la inceput

multumesc de felicitari, este un pas, dar mai este asat de muuuult pana la victorie. abia astept telefonul de maine. incerc sa fiu zen, dar in acelasi timp sunt si rezervata.
eu am o problema. pur si simplu nu stiu ce sa fac acasa toata ziua. am ajuns la jalnica concluzie ca nu mai stiu sa ma relaxez, in schimb ma plictisesc cu succes. mai incerc si maine.

Mergi la inceput