FIV cu dr Dragos Albu 53

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Qiao - multa putere pt mai departe si sa fie cu rezulatul mult asteptat

Pupici la fetite si burticute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

maripet asa o sa procedez luna viitoare....multumesc pt idee...sper sa reusesc asa!
qiao, felicitari pt oute, sa se formeze cei mai sanatosi si viabili embrioni.....ET cu succes iti doresc!
bafta fetelor care intra in focuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

qiao, sa auzim numai vesti bune in continuare!
cand iti spune cum s-au fertilizat?
toate fetele.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Hello fete!!!
am intrat si eu in linie dreapta , de maine incep menopurul&puregonul&clexane brrrr..iar vineri a doua eco...
- 150 ui menopur il pot dizolva doar intr-o singura fiola de solvent? voi cum ati procedat?

Qiao, tin pumnii! sa vii cu vesti bune - bebeloase

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Helloooo fete dragi si multumesc muuuult de tot de sustinere.
Am prins si eu glas. Gata, m-am dus cu un cofragel mititel de oua eco si am 4 in el Am reusit sa ma mentin cat se poate de zen, de s-a mirat si asistenta cat de optimista sunt...
maine cand aflu cum stam o sa le spun daca vreau sa faca si AH la vreun embrion. I-m zis ca o iau pas cu pas, pana acum am bifat pasul cu recoltarea si ca a avut ce, pe urma am de bifat daca ovocitele mele sunt suficient de mature si daca si cate se fertilizeaza. Abia atunci o sa ma gandesc daca cer si AH sau nu, dar am intrebat daca pot sa faca, sa am toate datele problemei.

Felicitari, Qiao, si succes in continuare! Ramai zen , ca e nevoie mai abitir de-acum incolo!
Te rog eu sa cantaresti cu grija decizia de AH; nu o accepta doar pentru ca e recomandata "tinericilor"ca noi. Stai de vorba cu embriologul si descoase-l cu privire la embrioni; daca nu sunt de foarte buna calitate si au fragmentatii, exista astfel riscul sa nu poata ecloza (iesi din invelis) sau daca au membrana invelitoare groasa, se justifica AH, dar daca e membrana e normala si faci AH, risti sa compromiti embrionul (poate ecloza mai devreme decat trebuie), si nu e cazul sa risti vreunul.
De-a lungul procedurilor pe care le-am facut, eu am ramas insarcinata cand n-am facut AH, nu cand am facut (desigur, nu pun asta pe seama exclusiva a AH-ului). Nu spun ca AH nu e ok, insa hotararea trebuie s-o iei cu embrionii in fata si embriologul alaturi, care sa aiba convingerea ca se justifica AH in cazul tau specific, nu doar pentru ca asa e recomandat.
Mult succes si rabdare in continuare! Ce e mai greu abia a inceput!

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao, pentru vesti bune, pentru Zen!

doamne luptatoare!

( 14 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

neatza,

Qiao, asteptam vesti bune despre embrionasi. La faza cu AH-ul m-ati bagat in ceata. Parca n-am citit nicaieri si nu stiu ce inseamna.... hmmm si eu care ziceam ca stiu asa multe

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Netaaaa !!!!
mikado sa fie intr-un ceas cu noroc. Menopurul poti sa dizolvi pana la 3 fiole in una de ser.

si cum vestea AM 4 EMBRIONI !!!!! 3 buni si 1 mai putin bun. Deocamdata suntem in faza de pronuclei, inca nu au inceput divizarea. maine o sa aflu cum au evoluat. Deja ma simt mamica, m-as duce sa stau acolo cu ei, sa nu se simta singuri in laboratorul ala.
smufurash decizia daca sa fie sau nu AH o iau maine. embriologul mi-a explicat ca din experienta ei a obtinut sarcini la persoane peste 40 de ani fara AH.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Mikado,bafta multa sa se lase cu bebelasi!
Qiao,de data asta vei fi mamica cu acte in regula.
Doamne ajuta !

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Qiao, multumesc . hai ca mai ai un pic, vineri iei puiutii in marsupiu pentru 9 luni de data asta trebuie sa fie bine!

lumimar
, multumesc ce printesa frumoasa ai tu acolo

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput