FIV cu dr Dragos Albu 53

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Buna fetelor !!!!
Mamicilor de gemeni vin si eu cu o intrebare, la cate saptamani ati nascut ???
miruna1980 draga mea la 14 saptamani se cunoaste burtica ???
Qiao ufff si eu am probleme, incearca sa bei dimineata un ceai cald mai mult fierbinte si peste zi multa, multa apa

Pup toate fetele !!!

12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

tamys,eu am 13 sapt si 4 zile...ce sa zic,putin se vede..eu nu mai imi dau seama,dar cine m-a vazut,mi-a zis ca am burtica......la tine,cum e?ca vad ca nu e diferenta mare de saptamani?tu cum te simti?eu nu am greturi,nu am nimic...din cand in cand,cand mai dau cu batul in balta,mai am contrctii.te pup si sarcina usoara si pana la capat.

Mergi la inceput

sa fiu si eu prezenta

13 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

miruna1980 iubita mea mi-a crescut putin burtica dar eu cred ca de la clexane nu de la sarcina, in sapt.7 aveam 52.50 Kg iar in sapt.11 aveam 55 Kg clar am inceput sa ma ingras putin dar o fi de la sarcina..... stari de voma sau ameteli nu am avut absolut deloc pana acum de parca nu s-ar fi intamplat nimic cu mine.
Tie cand ti-au spus ca ar trebui sa nasti ? eu acum am 12 sapt. si 2 zile ar trebui sa nastem cam in aceeasi perioada.

12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamys

Buna fetelor !!!!
Mamicilor de gemeni vin si eu cu o intrebare, la cate saptamani ati nascut ???

12+ cu

Eu am nascut la 37+ (adica eram in s38)
Si cred ca o mai duceam mult si bine
Dr Albu spunea ca oricum, gemenii, nu se lasa mai mult de s37.
Am lucrat pana la 7 luni,apoi am stat acasa(nu am vrut sa risc).

Iti doresc sarcina usoara in continuare, si sa ma intreci la saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

qiao, cu prune, compot de prune, fie ele si afumate, ai incercat?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

tamys, eu nu m-am ingrasat absolut deloc,ba am slabit un kg...ce-i drept nici pofta de mancare nu am,mananc asa pt bebici....mie dr mi-a zis ca nasc pe 21 iulie....dar un dr de la giulesti,mi-a zis ca e posibil pe 2 iulie,ca asa e la sarcina gemelara........si eu fac clexane,dar nu stiu daca are legatura cresterea burticii.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

simo dupa ce mi-am trimis sotul pe vremea asta la farmacie sa-mi ia duphalac, am rezolvat-o fara, dupa niste plimbari prin casa in lung si in lat si o tona de apa bauta. eu ieri am stat mai mult in pat, plus ca era piticul pe creier sa nu expulzez si puiutii. De maine o sa fiu mai relaxata stiind ca am o solutie de back-up. Ma intelegeti si pe mine, e primul meu ET

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

qiao bafta multa!!!

mamica de Rares Daniel, vajnic baietel nascut in 14.12.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

buna dimineatza, doamnelor dragi!
qiao, pe mine m-a mai ajutat iaurtul! pana prin saptamana 12 am fost dependenta de el!
pentru ochishori la tine!!!

( 15 + )

Mergi la inceput