Body pt bebei mari - de unde ?
Raspunsuri - Pagina 3
CorinaDani spune:
oana, stai ca nu inteleg, ii pui copilasului si body pe sub salopeta, noaptea ? pai nu spuneai ca ai centrala termica si e cald la tine in casa ? poate asta e unul dintre motivele pentru care baiatul tau are somnul agitat...i-o fi prea cald.
oana_lex82 spune:
Da, Corina dar ii dau body cu maneca scurta..e cald, dar nu fac mai mult de 22 de grade in camera si il imbrac in salopeta pt ca nu sta deloc invelit..
CorinaDani spune:
cunosc problema cu dezvelitul, am acasa una bucata fetita ce nu sta neam invelita, nici macar cu un cearsaf. eu una m-am lasat pagubasa, imi stricam degeaba somnul, s-o invelesc. are pijamaluta mai groasa, din 2 bucati, cu pantalonul strans la glezna (sa nu se mai ridice pana la genunchi), iau special pijama cu o marime in plus, ca sa-i pot baga bluza in pantaloni si sa nu iasa in timpul noptii. nu-i pun sosete in picioare.
asteapta sa-i treaca raceala celui mic si incearca macar o noapte sa nu-i mai pui body pe dedesubt, mai ales daca spui ca are pijama-salopeta mai grosuta de la tex. s-ar putea sa ai surpriza sa-ti doarma mai bine. in plus, body ala ii tine pampersul prea strans pe corp si ii incinge zona, nu crezi ? daca si asta e un factor care a declansat problema cu "cocoselul" ?
tanima_i2002 spune:
Eu am luat de la Auchan ptr 3-4 ani dar acum vreo 2 ani. Inca sunt bune la 5 ani ca nu i le mai inchid dar sunt destul de lungi sa nu iasa din pantaloni. In plus avem pijamale din acelea cu totul care se gasesc si ptr varste mai mari. Avem si de vara, toamna-primavara si de iarna, foarte comode (mai scumpe ce este drept dar fac toti banii - parerea mea).
Baby1320 spune:
Mothercare. Eu de acolo ii cumpar body si sleepsuit de cand l-am nascut. Avem aceeasi problema: nu doarme invelit cu absolut nimic. Asa ca body cu maneca scurta + sleepsuit (pijama cu tot cu labute).
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010