Body pt bebei mari - de unde ?
Raspunsuri - Pagina 2
Selene_Bunny spune:
daninaline mie imi plac f. mult, am avut si body-uri de la ei, excelente pentru nou-nascuti, si am si doua pijamalute.
Mi-au placut ca nu s-au scamosat/decolorat.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
MonicaTob spune:
Aici gasesti cu maneca lunga:
https://picasaweb.google.com/105414182413548356381/BodyCarterSFeteSiBaietiMasuri1824LuniPretPerBuc10RonSet50Ron#5691576083267943106
J.D. spune:
la hm se gasesc tot felul de pijamale de toate marimile.
Finn Constantine 15.10.2009 si 25+ Euan Tudor
adita spune:
dar pt copii mai mari exista vreo solutie? baiatul meu de 7 ani are un talent deosebit de a ramane cu spatele gol. maieurile mai lungi nu rezista, si oricum nici din astea nu prea gasesc, alea lungi sunt si foarte largi. mie mi-ar trebui unele lungi si inguste. un body ar fi perfect, dar chiar n-am vazut pe nicaieri asa de mari
mamica de sase copilasi :Sofian (19 sept. 2011),Nicolae (15 oct. 2009), Stefan (18 ian. 2007), Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
theo_2004 spune:
adita la HM sunt si pijamale intregi pt copii mai mari. 128 cm parca ... are fiul meu unca care imita costum de politist, cu desene de centura, ochelari de soare, catuse ... e adevarat ca e luat de un HM din Germania anul trecut ... poate incerci si la noi. Si la c&a am auzit ca sunt. In magazine diverse din Austria am vazut si pt adulti asemenea pijamale.
laurenta spune:
la hm cu siguranta.au pana la 7 ani.am luat eu inainte de craciun pt nepotica mea de 6 ani
Didididi spune:
trebuie sa mai incerci prin carrefour; cele de la tex sunt minunate: nu s-au decolorat, lasat.
CorinaDani spune:
confirm si eu pentru produsele tex din carrefour. sunt foarte convenabile ca pret, de multe ori au promotii/reduceri (cred ca in acest wknd au 50% reducere, parca asa am vazut la TV), iar calitatea lor este buna in raport cu pretul.
alina, eu te sfatuiesc totusi sa iei in calcul si varianta pijama over-all, nu te mai complica cu body si pantaloni. faci o mica investitie in pijamale si gata. chiar e mai usor sa imbraci/dezbraci copilasul si gandeste-te si la confortul lui : se simte/misca mai liber in over-all, in comparatie cu body inchis intre picioare + pantalonasi care il pot strange in talie...ii pui si sosete noaptea sau pantalonasii au "labute" ?
AlinaEmi spune:
Da, si mie imi plac cele de la Tex. Am avut o gramada.
Intre timp am reusit sa comand la daninaline. Siteul merge greu si nu au asa multe modele pt 3 ani dar am reusit sa aleg vreo 5 cu maneca lunga.
Eu ii pun sosete. pantaloni cu labuta n-am mai avut de cand era ff mic. O sa incerc si over-all daca o sa dau peste vreunul.
Mersi mult.
oana_lex82 spune:
Si noi votam cu salopetelele cu totul de la Tex..practic ii dau un body pe dedesupt, si salpoetica deasupra si gata..am ales pt iarna salopete plusate si sunt fff ok, cu tot cu botosi..practic nu-l strang nici in talie ca o pijama normala din 2 piese, are si spatele acoperit, si piciorusele fara sa-l mai stranga elasticul de la sosetuta..eu am 5 bucati de schimb..dar daca ziceti ca e reducere weekend-ul asta la Carrefour am sa merg sa mai iau cateva pt 24 luni pt ca astea au ramas cam scurte la maneci..avem de 18 luni acum..