Body pt bebei mari - de unde ?
Buna,
Baieteul meu are 2 ani si doarme numai dezvelit. De aia noi folosim mereu body+pantaloni si nu pijamale obisnuite. Problema e ca nu prea mai gasesc body pt copii de 2-3 ani... Am luat de la Carrefour unele pt. 24 luni si sunt mici. Am luat si de la Z unele de 3 ani si de abia ii vin desi el nu este foarte inalt pt. varsta lui (este in standard). Singurele care ii vin bine sunt unele de la Carter's dar nu am de unde sa le mai gasesc ca le-am luat de la un targ.
Ma ajuati ? unde gasesc eu body de 2-3 ani care sa respecte marimile ?
Mersi anticipat !
Raspunsuri
myky791 spune:
buna.
eu am luat din carefour body pt 36 de luni cei drept i le dau acum la 24 de luni sunt un pic mai lungi dar sunt ok. as vrea sai mai iau si iarna viitoare ca tare multumita am fost de body. dar deja la iarna cealalat face 3 ani si nu cred ca se mai gasesc. sunt curioasa ce raspunsuri primesti ca sunt si eu interesata.
_
SOACRA CU DOUA NURORI
boticelina spune:
Am vazut in Auchan niste overall-uri (fara labute) pt dormit, erau pana la marimea 128 (7 ani). Daca nu gasesti body-uri ar putea fi o solutie pentru noapte. Noi, din aceeasi cauza folosim inca sac de dormit la somn (marimea cea mai mare - 120 cm)
Se gasesc si body-uri 98-104 (3-4 ani) dar foarte rar, eu majoritatea le-am luat de prin magazine SH pt ca noi nu am gasit...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
BraveGirl spune:
Buna, body-uri mai mari gasesti la daninaline. Pt 2 ani sunt bune cele de 3. Au marimi pana la 4 ani. De asemenea au pijamale intregi fara botosei pana la 4 ani. eu am folosit la fetita cu succes, din acelasi motiv ca si tine. Acum la 3 ani doarme invelita, deci am trecut la pijamale normale.
ralina spune:
Eu am luat body-uri Carter"s de la aramis.
http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/
Ai putea sa mergi la depozitul lor poate ai noroc sa gasesti
flowerbee spune:
Body-uri pentru 2-3 ani (pana la 98 cm) se gasesc la Mothercare. Acum au reduceri, deci le poti lua cu un pret decent. Fetita mea inca poarta body-urile pentru 2-3 ani. Stiu ca mai mari de 3 ani nu se mai gasesc.
De asemenea, pijamalute cu totul se gasesc si pentru varste mai mari, cred ca am vazut la C&A insa mai demult.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
CorinaDani spune:
buna,
de ce nu folosesti pijamale tip salopeta (over-all, cu labute) ? in carrefour gasesti cu siguranta, si subtiri, si groase. cred ca marimea maxima este pentru 36 luni. in carrefour ploiesti sunt puse in zona cu saltelute pentru pat si accesorii ptr baie, nu sunt in aceeasi zona cu body-urile sau imbracamintea pentru copiii sub 3 ani.
ch_dana spune:
http://bodybebe.ro/index.php?route=product/product&path=59_67&product_id=88
Vad ca au si 2-3 ani.
Dana & Amelia (21.06.2011)
Selene_Bunny spune:
Eu am gasit si marimea 104, dar numai la SH-uri, ce-i drept.
Muuulte 98-104 am gasit prin noiembrie.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
AlinaEmi spune:
Multumesc pt. raspunsuri.
Noi folosim body si in casa si pe sub hainele de afara deci nu caut overall.
La Carrefour eu n-am gasit pt 36 luni. La Aramis greu am gasit marimi mari iar la body nici atat...
Din ce mi-ati recomandat cred ca o sa fac o comanda la daninaline. Par dragute si accesibile ca pret. Sper sa fie si materialul de calitate.
Multumesc pt ajutor
Mirela72 spune:
La H&M am vazut inainte de Craciun.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica