Petrecere aniversare fetita 3 anisori
Sper ca e locul potrivit unde sa deschid acest subiect, insa am nevoie de niste sugestii.
Fetita mea implineste 3 anisori peste o saptamana si as vrea sa ii organizez o petrecere. Problema este ca nu am o parere foarte buna despre locurile de joaca, am vazut cateva si mi s-au parut destul de murdare si uzate, insa ma gandesc ca poate exista si alte locuri care sunt ok si unde sa pot aduce o firma (sau poate au ei) care sa organizeze totul.
Ma puteti ajuta cu idei?
Multumesc.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Raspunsuri
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Sper ca e locul potrivit unde sa deschid acest subiect, insa am nevoie de niste sugestii. Fetita mea implineste 3 anisori peste o saptamana si as vrea sa ii organizez o petrecere. Problema este ca nu am o parere foarte buna despre locurile de joaca, am vazut cateva si mi s-au parut destul de murdare si uzate, insa ma gandesc ca poate exista si alte locuri care sunt ok si unde sa pot aduce o firma (sau poate au ei) care sa organizeze totul. Ma puteti ajuta cu idei? Multumesc. Bee Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
noi am facut www.gradinite.com/site/PetreceriCopii/detalii/33-casa-latina---peter-pan--loc-de-joaca-pentru-copii.html" target="_blank"> aici la implinirea a 4 ani.
Locul este curat, mancarea buna si cel mai important, ii vezi oricand fiindca intre locul lor de joaca/mancare si locul pt parinti este o cortina din sticla.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
toanca spune:
Noi am serbat saptamana trecuta aniversarea lui Matei la Kids Planet (la piata Alba Iulia) si am fost super multumiti
theo_2004 spune:
Am facut / fost la petreceri foarte frumoase la Jolly Ville (langa Zoo Baneasa), Atlantis Club Pipera, Casa Zurli (aici e mai mult decat un loc de joaca; am fost la vreo 4 petreceri si ... senzational)
anya spune:
Depinde si cati bani vrei sa aloci.
Daca ai ceva buget - incearca un "Happy Planet" - gasesti link-ul pe net. Daca bugetul e limitat - alegi un Mc Donald. Mai ok mi s-a parut cel de la Bucur pt ca nu au acces la locul de joaca si alti copii in afara de cei invitati.
theo_2004 spune:
Anya incearca sa-i suni la numerele de pe site. In 2010 aveau locatia langa Gara de Nord. Nu stiu daca mai sunt acolo. Era o casa frumoasa, cu curte interioara si un cires mare la intrare....
Ioana_Pos spune:
Resuscitez subiectul pentru ca nu ma lamuresc cu un aspect: se preteaza locatiile pentru 5-7 copii? Am vazut ca unii spun clar ca minim 10, altii nu spun nimic. Ce puteti sa imi spuneti?
anya spune:
Ioana, pt 5-7 copii nu-ti vor rezerva spatiul doar pt tine. Daca vrei un loc de joaca aproape de casa incearca Happy Planet (e aproape de Cora Pantelimon). Vara e bine ca au toboganele afara, sub copaci si e perfect! In plus, pt parinti poti comanda ce vrei - de la saratele si apa pana la gratare si vin .
Putin mai departe, dar un loc unde ne-am simtit ff bine este reclama - reclama mascata (in zona Mall-ului Vitan).
Mai sunt si altele in zona, dar la astea a fost distractia mai mare.
anya spune:
Mi se pare absurd ca numele unui loc de joaca sa fie reclama mascata. E vorba de Bam bi ni. Scoateti voi spatiile.