Petrecere aniversare fetita 3 anisori

Petrecere aniversare fetita 3 anisori | Autor: flowerbee

Link direct la acest mesaj

Sper ca e locul potrivit unde sa deschid acest subiect, insa am nevoie de niste sugestii.

Fetita mea implineste 3 anisori peste o saptamana si as vrea sa ii organizez o petrecere. Problema este ca nu am o parere foarte buna despre locurile de joaca, am vazut cateva si mi s-au parut destul de murdare si uzate, insa ma gandesc ca poate exista si alte locuri care sunt ok si unde sa pot aduce o firma (sau poate au ei) care sa organizeze totul.

Ma puteti ajuta cu idei?

Multumesc.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Sper ca e locul potrivit unde sa deschid acest subiect, insa am nevoie de niste sugestii.

Fetita mea implineste 3 anisori peste o saptamana si as vrea sa ii organizez o petrecere. Problema este ca nu am o parere foarte buna despre locurile de joaca, am vazut cateva si mi s-au parut destul de murdare si uzate, insa ma gandesc ca poate exista si alte locuri care sunt ok si unde sa pot aduce o firma (sau poate au ei) care sa organizeze totul.

Ma puteti ajuta cu idei?

Multumesc.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

noi am facut www.gradinite.com/site/PetreceriCopii/detalii/33-casa-latina---peter-pan--loc-de-joaca-pentru-copii.html" target="_blank"> aici la implinirea a 4 ani.
Locul este curat, mancarea buna si cel mai important, ii vezi oricand fiindca intre locul lor de joaca/mancare si locul pt parinti este o cortina din sticla.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Noi am serbat saptamana trecuta aniversarea lui Matei la Kids Planet (la piata Alba Iulia) si am fost super multumiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Am facut / fost la petreceri foarte frumoase la Jolly Ville (langa Zoo Baneasa), Atlantis Club Pipera, Casa Zurli (aici e mai mult decat un loc de joaca; am fost la vreo 4 petreceri si ... senzational)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Depinde si cati bani vrei sa aloci.
Daca ai ceva buget - incearca un "Happy Planet" - gasesti link-ul pe net. Daca bugetul e limitat - alegi un Mc Donald. Mai ok mi s-a parut cel de la Bucur pt ca nu au acces la locul de joaca si alti copii in afara de cei invitati.

Mergi la inceput

Theo, la Casa Zurli nu m-am prins care e locatia. Ma luminezi, te rog ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Anya incearca sa-i suni la numerele de pe site. In 2010 aveau locatia langa Gara de Nord. Nu stiu daca mai sunt acolo. Era o casa frumoasa, cu curte interioara si un cires mare la intrare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Resuscitez subiectul pentru ca nu ma lamuresc cu un aspect: se preteaza locatiile pentru 5-7 copii? Am vazut ca unii spun clar ca minim 10, altii nu spun nimic. Ce puteti sa imi spuneti?

Mergi la inceput

Ioana, pt 5-7 copii nu-ti vor rezerva spatiul doar pt tine. Daca vrei un loc de joaca aproape de casa incearca Happy Planet (e aproape de Cora Pantelimon). Vara e bine ca au toboganele afara, sub copaci si e perfect! In plus, pt parinti poti comanda ce vrei - de la saratele si apa pana la gratare si vin .
Putin mai departe, dar un loc unde ne-am simtit ff bine este reclama - reclama mascata (in zona Mall-ului Vitan).
Mai sunt si altele in zona, dar la astea a fost distractia mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Anya, da-mi te rog pe PM ca vad ca scrie reclama mascata...

Mergi la inceput

Mi se pare absurd ca numele unui loc de joaca sa fie reclama mascata. E vorba de Bam bi ni. Scoateti voi spatiile.

Mergi la inceput