Pentru luna mai este oferta la Clubul Distractiei, pe bd. Unirii. Iti impun un minim de 10 meniuri pt copii si 10 meniuri pt parinti, acuma depinde de tine sa-ti faci calculele si sa vezi cum iesi ...
Noi am facut acasa si am chemat o zana de la o firma care are animatori, copiilor le-a placut. A costat 180 lei 1 ora si jumatate, le-a facut baloane si i-a pictat pe fata. Poze aici: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.303714323047223.71717.100002259746855&type=1
Si noi tot 3 anisori:) in iunie. Am avut 2 locatii una gratis, spatiu tot ce trebuie nu am gasit insa loc in ziua dorita sau macar pe aproape de ziua dorita sau la niste ore rezonabile si am renuntat.Noi am facut in fiecare an acasa in 2 zile din lipsa de spatiu si cu multi musafiri.Acum am cedat si am ales a 2-a locatie -rezervare la McD n-o fi foc 1,5ore asa ca m-am resemnat!Nu suntem fani McD copilul nici nu o sa manance cine stie ce doar pt. distractie si sa fie cu toti copiii impreuna nu ca acasa sa chem copii in 2 zile.