Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Sper sa nu fie nimic,ca daca e,am incurcat-o cu Poiana Brasov.Nu mai plec nicaierea.Intai prichindeii,si apoi distractia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana concluzia am tras-o de la intrebarea lui de aseara si din comportamentul lui total indiferent fata de mine,mai tipa mai si urla,nimic nu ii convine,tot ce fac eu nu este bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Sper sa nu fie nimic,ca daca e,am incurcat-o cu Poiana Brasov.Nu mai plec nicaierea.Intai prichindeii,si apoi distractia

tatiana

Poate e ceva trecator !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana concluzia am tras-o de la intrebarea lui de aseara si din comportamentul lui total indiferent fata de mine,mai tipa mai si urla,nimic nu ii convine,tot ce fac eu nu este bine

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, Alina...de la a presupune pana la a fi adevarat e cale lunga . Omu' meu are bufeuri in permanenta...asta ce-ar insemna ca ma inseala zilnic ? Incearca sa te calmezi si sa-l calmezi...vorba dulce mult aduce...

Mergi la inceput

Iti spun eu Mariana vb aia"intuitie feminina"si sunt ferm convinsa de lucrul asta,in rpimul rand de ce m-ar compora?in al doilea rand de ce ma jignerste mai rau ca la inceput?oricum o viata am si nu ma mai gandesc la asta.
Decat sa stau sa caut dovezi pe care sunt sigura ca le gasesc am mai gasit mesaje siropoase de la colege lui,numai stau sa mai caut prefer sa stau sa ma gandesc si sa invat sa fac lucruri noi si s afac lucruri si pentru mine.
Aseara se hlizea cu una la telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Alina,ai grija mai multa de tine si concentreaza-ti atentia asupra Deliei.Nu are rost sa te agiti,pana nu ai ceva concret.

Al meu sot se tinea de sotii acu vreo 2 saptamani.Imi trimitea mesaje de pe un alt nr.,ceva de genul:Ceau frumoaso,mi-e dor de tine.Cand mai vii la bazin,mi-e dor de tine.Vreau sa ne intalnim,cand poti?Eu beleam ochii cat cepele,pt.ca ma stiam "curata",spalata cu DomestosFaza tare,eu il sun din bucatarie,sa-l bag putin de unde a venit,el raspunde din living,dar nu zice nimic,pe deasupra mai aud si gura de copil.Mergem la mama,tocmai primisem alt mesaj,imi pica fisa,ca pana atunci mi-am stors creierii si nu i-am dat de cap,(primise tel.nou de servici),si sar pe el si-i scot toate telefoanele din buzunar si sun la nr.respectiv.Si iaca ca-i suna si tel.ala sugubetSi-i zic atunci ca nu pun botul la mesaje de la necunoscuti.De fata cu toata lumea.A inceput sa rada,dar nu era rasul lui.Si uite-asa l-am prins.Chiar am zis,cine se mai uita la mine cu 2 copii,si ma admira asa tare?Uite asa cu barbatii.

Mergi la inceput

Tatiana tare fazaq cu al tau soteu am citit mesaje la el in telefon primite de la colege de la munca de la el,pleaca in altra camera cand vorbeste la telefon si uite asa dar decat sa ma imbolnavesc mai rau il vo0i trata cu indiferenta cum ma trateaza el pe mine

Mergi la inceput

Mesajul unui protestatar din Piata Universitatii

“De ce protestez in strada?!
Pentru ca in casa, la munca, la telefon, sunt deja ascultat. E vremea sa ma asculte si din strada.
Pentru ca nu mai am nimic de pierdut. Mi-au luat banii, am pierdut casa, copiii sunt la bunici, imi vad sotia o data la trei zile si avem tot mai putine sa ne spunem. Viata noastra, asa cum am gandit-o impreuna, ne-a fost confiscata intr-o zi de joi. Joi, 6 mai 2010, cand un imbecil, care ne asigurase ca nu se va atinge de salariile noastre, iar noi l-am crezut si ne-am ipotecat casa pentru a ne face un cabinet particular, a decis ca suntem prea grasi si ne-a taiat salariile. 25% de la ea, 25% de la mine. In 8 luni am ramas fara casa. Copiii sunt la 300 km departare. In fiecare seara, eu si sotia mea ne cautam adapost pe la colegi si prieteni sau, pur si simplu, dormim fiecare in spitalul in care lucreaza. Nu ne mai privim in ochi, incercand sa ne menajam reciproc, sa il protejam pe celalalt de propria deznadejde. Si facem economie. De haine, de mancare, de zambete, de cuvinte, de proiecte. Nu mai indraznim sa speram pentru ca nu ne mai permitem sa pierdem.
Nu ies in strada pentru mine. Eu mi-am invatat lectia. Am 35 de ani si nu mai astept nimic bun de la nimeni. Dar copiii mei nu au 35 de ani. Copiii mei au 3 si 5 ani si nu au gresit cu nimic. Copiii mei au dreptul la o scoala buna, o casa incalzita, haine frumoase si jucarii noi. Copiii mei au dreptul la parinti.
Protestez pasnic in Piata Universitatii pentru drepturile copiilor mei. Si, cand lupt pentru ei, nimeni nu ma poate opri. Voi, ceilalti, aveti copii?”

In mod evident, cuvintele, nu bolovanii, sunt cea mai mare amenintare la adresa unei dictaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna,

Mariana, trist mesajul protestatarului, dar mi se pare un pic trasa de par realitatea lui, probabil e unul dintre persoanele care s-au indatorat cat mai mult in perioada aceea in care se luau credite doar cu buletinul, poate era spusa si sa impresioneze...

Alina, draga mea, sincer iti spun ca nu te inteleg. Daca stati la parintii tai, mama ta e asa si pe dincolo, daca va mutati la socrii, spui ca ti-e dor de mama, cu sotul tau, azi plangi dupa el, maine spui ca il tratezi cu indiferenta... Pe bune acum, cred ca tu nu constientizezi situatia ta, inca nu te-ai maturizat suficient, nu stiu, dar parca nici tu nu stii ce vrei. Vreau sa tii cont de faptul ca din toata povestea asta, cea mai sifonata si cel mai mult de suferit are Delia. Chiar nici tu, si nici sotul tau nu va ganditi la ea? Scuze daca am fost prea dura, dar din afara altfel se vad lucrurile.
Tatiana, tare faza cu sotul tau, bine ca ai descoperit cine era faptasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

A, vreau si eu parola de la contul comun sa pun poze cu noi si sa va cunosc si eu.
Va pup.

Edit: in poza mea de la profil este Claudia cand avea 1 an si 3 luni.

Mergi la inceput