Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hellloooo... hai ca nu mai apuc deloc sa scriu.

Ma bag la recuperat si revin.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

A, vreau si eu parola de la contul comun sa pun poze cu noi si sa va cunosc si eu.
Va pup.

Edit: in poza mea de la profil este Claudia cand avea 1 an si 3 luni.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Florin Ovidiu (28.05.2010)

Discordia, ! Chiar ma pregateam sa mai strig catalogul . Ai PM!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Hellloooo... hai ca nu mai apuc deloc sa scriu.

Ma bag la recuperat si revin.

Te asteptam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Discordia stai linistita nu esti dura,doar ca eu chiar ma gandesc la Delia si incerc sa o protejez de tot ce este rau,de asta vreau cat de cat sa nu vada toate mizeriile,acum sunt multe de spus.
Orice om gresetste in viata,si stai libnistita ca sunt matura si tocmai de asta nu ma mai intereseaza rautatile nimanui cel mai important acum este copilul meu si doar el ATAT.In rest ma voi descurca cum voi putea indiferent de ce ar alege al meu sot sa faca.

Mergi la inceput

Mariana LA MULTI ANI PT FRATELE TAU! Sa-ti traiasca 1000 de ani sanatos si voi pe langa el.

Alina referitor la intrebarea ta ... nu stiu daca am fost inselata vreodata. Si daca s-ar intampla, eu gandesc asa (ramane intre noi, fetele): daca nu simt nimic si aflu din cine stie ce surse ca a avut o aventura... m-as supara foarte tare, as suferi foarte mult, dar nu cred ca as divorta. Sigur, lucrurile nu vor mai fi la fel... dar sunt sigura ca l-as ierta cu timpul. Sunt 2 copii la mijloc si pt ca ei sa aiba parte de ambii parinti as fi de acord sa trec peste. In schimb daca as afla ca a "trait" si cu alta femeie o anumita perioada din viata ... peste asta nu cred ca as putea trece. Asa zic acum, pt ca nu am fost pusa in situatia asta, dar concret nu stiu in fel as proceda si nici nu vreau sa aflu vreodata.

Tatiana ce misto ti-a copt-o randunoiu. Ah, bine ca l-ai prins cu gasca-n traista.

Discordia welkome back! Ce mai faceti voi? Sa nu uiti sa bagi si tu niste poze.

Doinita da-o incolo de scoala, eu nu m-as mai apuca de invatat ever, nu imi sta gandul nici sa citesc o carte. Da las' ca mai ai un pic si iti potolesti si tu dorul cand va incepe Teo clasa I. Oricum, ce mai mare realizare a noastra raman COPIII.

Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Tatiana...tu da' ce om sugubatz ai Ei, uite chestii de astea, lucrusoare simpatice...fac viata frumoasa si relaxanta
Ai grija cu Iarina, poate-i doar alarma falsa, Doamne ajuta!
Nashpa ca nu se mai tin cursuri...nici la Deva?
Si eu is in cautari de asa ceva pe la noi...poate mai schimb ceva...

Azi dimineatza Teo ma intreaba: Mami, dar eu cand mai...PATINATEZ?

Discordia, Nyny ce noutati aveti pe anul asta?

Ma chinui si eu de ceva vreme sa pun niste poze...dar omu' le ia zilnic la serv. pe hardul mobil ...ce sa-i faci, daca nu poate fara noi?

Daca va spun ce fac eu ... caut ceva ieftin si bun pt concediu de la vara... Voi ati planificat ceva pe 'zona' asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Nynysor exact asta-mi spune azi o colega la serv...ref la clasa I... Da eu tocmai de asta ma gandeam, sa-mi intretin neuronu', sa nu ma prinda nepregatita Teo

Fetelor, ati fost prin Grecia sau aveti ceva recomandari? ...sunt interesata pt planul meu de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Nyny eu am trecut odata prin asta si numai vreau sa trec a doua oara(dar uite ca trec)sper sa imi revin incet incet dar acum il vad ca pe un strain si atatpacat ca nu mi-am dat seama mai devreme dar asta este sa ma gandesc si eu dce vreau sa fac cu viitorul meu,poate niste cursuri de calculator sau ceva de genul asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Nynysor exact asta-mi spune azi o colega la serv...ref la clasa I... Da eu tocmai de asta ma gandeam, sa-mi intretin neuronu', sa nu ma prinda nepregatita Teo

Fetelor, ati fost prin Grecia sau aveti ceva recomandari? ...sunt interesata pt planul meu de vacanta

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Am fost de 2 ori in Grecia... in Corfu prima oara, cand eram tineri si nelinistiti si n-aveam copii... si a doua oara in Thassos cu Marushca (avea vreo 6 luni). Cel mai mult ne-a placut in Corfu... e mai departe dar merita. www.potamakibeachhotel.com/en/index.html" target="_blank"> Aici am fost cazati.

Mergi la inceput

Nyny, multumesc pentru urari ! Voi ce mai faceti? Marutza e la gradi dar Davidutz?

Doinita, ce bine ca ai inceput cautarile . Eu raman la vorba mea "Ceva loc in geamantan aveti si pentru mine ?".
Eu parca nici nu indraznesc sa ma gandesc la concediul din vara ...omu' termina somajul in aprilie si daca nu si-o gasi ceva pana atunci sa vezi stres pe capul meu . Dar deocamdata sunt optimista si cred ca o sa ne invartim de-un co si anul asta....

Discordia, cum mai sunteti ?

Alina, ! Viata nu ne ofera numai lucruri bune, ca ne-am plictisi, ne mai arunca si necazuri, dezamagiri...Gandeste pozitiv si fii mai ferma in decizii .

Mai am putin si fug la cresa . Ieri mandra mea a facut sa planga o colega de-a ei...nu a vrut sa faca bazzz (adica sa fuga pe hol si sa faca ca albinutele )...a zis ca ea face asta doar cu David al ei.... Ce-o fi facut iubi al ei la gradi...nu stiu...ei ii cam lipseste .

Mergi la inceput