Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Gherman_in spune:
Ho ho..ati vazut ca nu am strigat aseara catalogul degeaba?Bine ati venit,pe unde ati umblat in ultima vreme?Cred ca ne-ati citit din umbra,sau ma insel?
,toate va cunoasteti,pe mine nu ma stie nimeni
,nu-mi iese si gata.Ce sa fac mai mult,sa dau cu calculiciul pe geam?Vreau si eu sa fac cunostinta cu voi
Doinita,noi mergem in Antalya,ca si anul trecut,prin Iunie.Tre sa faca randunoiu rezervare.Haideti cu noi.Ce ziceti?Eu abia astept.Mariana,tre sa-mi mai scrii odata pasii,da sti cum?Sa priceapa si curcile
doinita_g spune:
Tatiana, iote ca la Antalya nu m-am gandit
...stiti si vreun hotel?
Voi anu trecut in ce perioada ati fost?
Gherman_in spune:
In sf.am terminat si eu treaba.Bat-o cucu de casa,sa dai cu aspiratorul si sa speli peste tot iti ia 4 ore.Mai am baia de jos,da ce a fost greu a trecut.Cand a fost totul gata,suna randunoiu si zice ca vin ominii pt,verificat centrala
Eu deja i-am si vazut intrand incaltati si facand mizerie.Am avut noroc ca s-au descaltat.Si faceam cu neuronii in alte conditii
Amu m-am asezat si eu la taclale cu voi,suna randunoiu sa-i incalzesc mancarea ca vine,zici ca-s cal de cursa lunga.Si azi am baut 2 cafele si nu am mancat nemic.
Fug sa execut![]()
Gherman_in spune:
Doinita,noi mergem in Iunie cam din 22,pe acolo...Stam in Lara,la Riyal wings,super fain.Ultra all incusive.Pt.cei cu copii merita.Ce ziceti?
Gherman_in spune:
Ma batea gandul sa ma duc in Palma di Mallorca,dar nu stau kinderii 4 ore in avion.Asa ca raman la Turcia.
doinita_g spune:
Beyyy da' ce ganduri iti trec prin capsor!!!![]()
Hai ca arunc si eu un ochi si cine stie...de unde sare iepurasul
Oricum sunt sigura ca-i super...si inca-mi trebuie ultra all inclsvul asta
...n-am chef de 'bucaterili' in co si pt copchil mic ma gandesc ca-i varianta cea mai comoda...
doinita_g spune:
adica la
te referi cand zici cura, nu???![]()
Am tras un 'ochi'...si pare incantator...acu sa vedem si cu budgetul...si aici as mai avea niste intrebari scumpa doamna...
1. cam cat ii avionu/ si cat dureaza?
2. cati euroi extra bilet cu app. ati mai chelt?
eu bag acum un bagajel...daca maine 'aterizam' la buc. asa ca sunt cu ochii si pe-aici.
multam