Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Dau eu .
Am dor5mit asa prost azi-nopatea.
Al meu sot aseara m-a intrebat citez: "ce ai face daca te-as insela" si de aseara e total indiferent cu minedar mer inainte cu capul sus si numai vreau sa ma las doborata de nimic s nimeni.
Mi-a spus ca nu am talent la lucrurile handmadesi maicamea mi-a spus ca ar trebui sa numai fac lucruri handmade dar merg mai departe
Sper sa aveti o zi usoara la job

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ! Capul sus mami si mergi inainte asa cum ti-ai propus ! Al tau sot incearca marea cu degetul...nu cred ca ar trece si la fapte . Si in rest, lasa lumea sa vorbeasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana La Multi ani fratelui tau sa iti traisca sa fie sanatos,si in legatura cu sotul meu a si trecut la faptedar ma consolez ca nu sunt singura inselata si tacsu a fost la fel un afemeiat doar ca la potolit soacramea vitrega asa ca pana cand ajung la performanta soacramii hbune de cate ori a fost ea inselata mai amasa ca eu sa fiu sanatoasa si copilul ca astfel de belele vor mai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Vreau si eu o cafea fierbinte si ceva piscotzele!
Mariana LA MULTI ANI! fratelui tau si multa sanatate si succes in toate!

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc mult !

Ce-am mai cautat o melodie......
Si am gasit-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor vroiam s ava intreb daca ati fost vreodata inselate(nu dati cu rosii) la mine asta este a doua oara( am mai avut un iubit cu care am fost 4 ani si el m-a inselat cu cea mai buna prietena a mea)atunci l-am parasit dar acum cu sotul meu situatia este diferita.
Voi ce ati face in locul meu?
De discutat nici nu poate fi vorba deoarece nu ar recunoaste niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Mariana,La multi ani pt.fratior,si traditionalele urari.

Buna dimineata,sunt chiauna de cap,nu am dormit aseara,daca am prins o ora legata.Iarina cred ca se raceste,a tremurat toata noaptea,a icnit toata noaptea,o intrebam daca are ceva,ea:nu.Te doare ceva?nuAtunci de ce faci asa?nu mai fac.No,voi intelegeti ceva din asta?Dimineata am dus-o la gradi,dar nu stiu daca am facut bine,cu toate ca nu dadea semne de raceala.Aseara le-am imbracat bine,in costume de ski,si cu fulare pe gurita.Nu cred ca le-a fost frig.Sunt ca o gaina de aia beata,da tre sa dau o tura cu aspiratorul,ca nu mai suport.
Mai,si e o zapadaaaaa!Eu am o scurtatura pe unde ma duc la Deva,printr-un sat,nu ies direct in DN,si nu prea se circula pe acolo,va dati seama ce conditii de circulat cu masina suntRandunoiu m-a avertizat sa merg pe drumul normal,dar nu l-am ascultat.Si sa vedeti ce fain m-am dat cu masinuta,ca si cu saniutaAm vrut sa folosesc si frana de mana,dar mi-a fost putin teama.
Voi ce mai lucrati azi?

Mergi la inceput

Faina melodie.Si faina si limba,ma batea odata gandul sa o invat si eu.Mariana,ce faci acolo,discoteca?

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun,nu se mai fac cursuri de masaj si kinetoterapie la noi de vreo 6 aniAm aflat azi de dimineata.Deci am ramas la coada vaciiMa mai duc sa ascult inca o data melodia,ca-mi place.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor vroiam s ava intreb daca ati fost vreodata inselate(nu dati cu rosii) la mine asta este a doua oara( am mai avut un iubit cu care am fost 4 ani si el m-a inselat cu cea mai buna prietena a mea)atunci l-am parasit dar acum cu sotul meu situatia este diferita.
Voi ce ati face in locul meu?
De discutat nici nu poate fi vorba deoarece nu ar recunoaste niciodata.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Eu una nu stiu sa fi fost vreodata . Nu spun ca nu m-a inselat niciodata pentru ca intr-adevar nu stiu. Nu am avut nici un feeling in legatura cu asta. Dk punem problema ca ce-as fi facut daca/in caz de...scandal of course si-i trageam si o paruiala respectivei...
Dar tu de unde ai tras concluzia ca te-a inselat ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Faina melodie.Si faina si limba,ma batea odata gandul sa o invat si eu.Mariana,ce faci acolo,discoteca?

tatiana

Nope, i se spune muzica functionala . Iaca ma stresa de-aseara ca nu stiam ce melodie e...mai fac una, alta...

Imi pare rau de Iarinutza . Sa fi fost indigestie? Dupa cum ai spus de frisoane si icneli...zic si eu...O sa-ti spuna frau cum a fost azi la gradi...

Mergi la inceput