Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Si mie mi-e dor de scoala,si eu simt ca trece viata pe langa mine,ma refer la studii.Dar asta e,lipsa timp,prichindeii.Eu am vrut sa urmez medicina,dar m-am incapatanat ca un catar.Eu am vrut Timisoara,tata a vrut Iasi.Eu nu am acceptat Iasul,tata nu a cedat,si uite asa am ramas pe dinafara.Am zis ca dau din al doilea an,dar, daca nu faci pasul cand trebuie,nici nu-l mai faci.Sanatate sa avem,ca in rest...cine ne apreciaza,ne apreciaza si fara studii extra superioareHai c-am spus-o.

Si Daria se plimba aseara cu un bebelus bagat sub haine,la burtica,si a venit sa-i arate lu tataso,si zice ptiu pe el,c-a iesit din burtica.Aici eu sunt de vina ca le las sa vada pe Discovery nasteri in direct.Dar nici ele nu se misca din fata televizorului,zic sa nu schimb,ca vor sa vada bebelusii.

Mergi la inceput

Mariana,nu ai plecat?Or sa-ti ridice astia statuieSi eu care ma gandeam ca am muncit degeaba.Sarumana

Mergi la inceput

Ma duc sa pregatesc salarul atomicelor(cate 1 leu de caciula),asa le dau cand vin de la gradi.Sa le vedeti ce se mai bucura,si cum se duce fiecare la sertarul ei sa si-i stranga.Si tati le da(mai mult).Fiecare dupa buzunar

Mergi la inceput

Apropo,restul stolului unde-i?Ne-am cam imputinat bag de sama.Hellooo?Macar faceti prezenta,nu vedeti ca se striga catalogul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

eu prezenta la apel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Tatiana da! asta e...acum ca ai spus-o...imi e foarte clara 'framantarea mea'...MI-E DOR DE SCOALAAA!...
De aprecieri nu-mi fac griji...stiu ce-i in creierul meu si de ce-i in stare...dar...MI-E DOR DE SCOALA
Imi aduc aminte ce innebunita eram ...sa scriu cand imi luam vreun pix nou
Maiculitza...sunt dusa frate...Azi iar ma gandeam ca poate tot de la 40 mi se trage
Galuste cu prune zici?
Teo nu se uita la nasterile de pe Discovery...dar tot spune ca are o fetita in burtica...dar pe ea n-o s-o taie nimeni...fetitza va iesi ea pe undeva

Mergi la inceput

Eu ma gandesc cum sa fac sa am mai mult timp pentru toate,sa citesc, sa fac cosmetice, sa fac bijuterii, sa ma grija de mine si ma gandesc cu groaza ca m-am prostit de tot.
Numai stiu sa mai vorbesc bine,numai stiu sa ma comport bine si tot asa ,asa multe probleme

Mergi la inceput

Buna seara!Lasati fetelor,ca cei al nostru e pus deopartecu scoala sau fara scoala.Eu totusi ma gandesc,si chiar o sa merg maine sa vad daca nu se fac ceva cursuri de masaj,kinetoterapie,ceva.Nu e mare lucru,dar vine un ban in buzunar si de aici.La noi e 50 ron/sedinta,adica o ora.Poate-mi deschid ceva acasaMai masez si eu ceva ca sa nu anchilozez de tot.

In seara asta am iesit cu saniuta pe la ora 19.M-am inhamat cu randunoiu,si am bagat-o intr-a cincea,ne sfaraiau calcaiele.Atomicele erau in delir.Mai ales ca randunoiu le mai facea si smecherii,oprea sania brusc in curba si le dadea cu cracii in sus.Asta aici la noi,in strada,nu ne-am deplasat undeva anume.Am intrat pe la ora 20 si ceva in casa,si acum dorm duse.Sunt curioasa daca mai povesteste vreuna la noapte cate ceva.Hai va las,ma duc sa ma mai uit nitel la tv.Noapte buna,somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la , pishcoturi si fresh-uri de portocale ! Mancarici si beuturi servim mai tarziu ! Azi e ziua fratelui meu si va fac cinste ! Implineste frumoasa varsta de 40 de ani !

Ufff...dimineata am avut ceva emotii ca mi-au taiat cordonu' la net ...si-a revenit intre timp .
Bag de seama ca ieri dupa amiaza ati fost .

Tatiana, pleaseee, trimite un sac de zapada si la noi ! Apropo de masaj...io una prefer sa ma bosoleasca un machoman decat sa framant pe altii .
Cu sau fara degree dk esti la locul potrivit si mai ales apreciat pentru ceea ce faci, e mai mult decat ok.

si mai vorbim! Sa aveti o zi buna !

Mergi la inceput

Dau eu .
Am dor5mit asa prost azi-nopatea.
Al meu sot aseara m-a intrebat citez: "ce ai face daca te-as insela" si de aseara e total indiferent cu minedar mer inainte cu capul sus si numai vreau sa ma las doborata de nimic s nimeni.
Mi-a spus ca nu am talent la lucrurile handmadesi maicamea mi-a spus ca ar trebui sa numai fac lucruri handmade dar merg mai departe
Sper sa aveti o zi usoara la job

Mergi la inceput