Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)
Raspunsuri - Pagina 7
Gherman_in spune:
Si mie mi-e dor de scoala,si eu simt ca trece viata pe langa mine,ma refer la studii.Dar asta e,lipsa timp,prichindeii.Eu am vrut sa urmez medicina,dar m-am incapatanat ca un catar.Eu am vrut Timisoara,tata a vrut Iasi.Eu nu am acceptat Iasul,tata nu a cedat,si uite asa am ramas pe dinafara.Am zis ca dau din al doilea an,dar, daca nu faci pasul cand trebuie,nici nu-l mai faci.Sanatate sa avem,ca in rest...cine ne apreciaza,ne apreciaza si fara studii extra superioare
Hai c-am spus-o.
Gherman_in spune:
Mariana,nu ai plecat?Or sa-ti ridice astia statuie
Si eu care ma gandeam ca am muncit degeaba.Sarumana
Gherman_in spune:
Ma duc sa pregatesc salarul atomicelor
(cate 1 leu de caciula),asa le dau cand vin de la gradi.Sa le vedeti ce se mai bucura,si cum se duce fiecare la sertarul ei sa si-i stranga.Si tati le da(mai mult).Fiecare dupa buzunar![]()

Gherman_in spune:
Apropo,restul stolului unde-i?Ne-am cam imputinat bag de sama.Hellooo?Macar faceti prezenta,nu vedeti ca se striga catalogul?![]()

doinita_g spune:
Tatiana
da! asta e...acum ca ai spus-o...imi e foarte clara 'framantarea mea'...MI-E DOR DE SCOALAAA!
...
De aprecieri nu-mi fac griji...stiu ce-i in creierul meu si de ce-i in stare
...dar...MI-E DOR DE SCOALA
Imi aduc aminte ce innebunita eram ...sa scriu cand imi luam vreun pix nou![]()
Maiculitza...sunt dusa frate
...Azi iar ma gandeam ca poate tot de la 40 mi se trage![]()
Galuste cu prune zici?
Teo nu se uita la nasterile de pe Discovery...dar tot spune ca are o fetita in burtica...dar pe ea n-o s-o taie nimeni...fetitza va iesi ea pe undeva
alina_satena spune:
Eu ma gandesc cum sa fac sa am mai mult timp pentru toate,sa citesc, sa fac cosmetice, sa fac bijuterii, sa ma grija de mine si ma gandesc cu groaza ca m-am prostit de tot.
Numai stiu sa mai vorbesc bine,numai stiu sa ma comport bine si tot asa ,asa multe probleme
Gherman_in spune:
Buna seara!Lasati fetelor,ca cei al nostru e pus deoparte
cu scoala sau fara scoala.Eu totusi ma gandesc,si chiar o sa merg maine sa vad daca nu se fac ceva cursuri de masaj,kinetoterapie,ceva.Nu e mare lucru,dar vine un ban in buzunar si de aici.La noi e 50 ron/sedinta,adica o ora.Poate-mi deschid ceva acasa
Mai masez si eu ceva ca sa nu anchilozez de tot.

MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la 

, pishcoturi si fresh-uri de portocale
! Mancarici si beuturi servim mai tarziu
! Azi e ziua fratelui meu si va fac cinste
! Implineste frumoasa varsta de 40 de ani
!
Ufff...dimineata am avut ceva emotii ca mi-au taiat cordonu' la net
...si-a revenit intre timp
.
Bag de seama ca ieri dupa amiaza ati fost
.
Tatiana, pleaseee, trimite un sac de zapada si la noi
! Apropo de masaj...io una prefer sa ma bosoleasca un machoman decat sa framant pe altii
.
Cu sau fara degree dk esti la locul potrivit si mai ales apreciat pentru ceea ce faci, e mai mult decat ok.
si mai vorbim! Sa aveti o zi buna
!
alina_satena spune:
Dau eu 

.
Am dor5mit asa prost azi-nopatea.
Al meu sot aseara m-a intrebat citez: "ce ai face daca te-as insela" si de aseara e total indiferent cu mine
dar mer inainte cu capul sus si numai vreau sa ma las doborata de nimic s nimeni.
Mi-a spus ca nu am talent la lucrurile handmade
si maicamea mi-a spus ca ar trebui sa numai fac lucruri handmade dar merg mai departe
Sper sa aveti o zi usoara la job