Aspirante optimiste (749)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Flicitari Ylari pentru rezultatul bun de la amnio, ma bucur ca sunteti bine.
aaa am si eu o intrebare, vreau sa merg la dentist saptamana viitoare si sigur o sa imi faca anestezie este vreo problema daca iau clostylegit? interactioneaza in vreun fel cu tratamentul de stimulare? sau cu aspenterul?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

La mine cm e in regula...Doar ca niciodata am avut mucusul usor rozaliu care m-a indus in eroare...

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Cand incepe perioada fertila mucusul devine ca albusul de ou adica "daca il iei intre degete se poate intinde si 2 cm sau chiar mai mult" scuze de detalii, poate este o varianta ca sa iti dai seama sa il detectezi.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, nu ti-e teama? Poate va bat jandarmii...

10 saptamani si 3 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele, am ajuns si eu acum acasa, obositaaaa, ca aseara am dormit fff putin.
Chiar, voaim sa zic, ca nu ati vb de loc de ce se intampla pe acolo, eu nu ma uit la post romanesc si cand mi-a zis frate-meu
Miky, nu stiu ce sa zic de faza cu anestezia...
Corina, FF mai face asta, cand ai asa diferente mari de temp... mi s-a mai intamplat si mie.Bizar insa ca tu aveai mai multe semne fertile si iti pune ov. in creamy. Ai cumva ff platit? ca sa faci override?
Eu nu am nimic special de spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Lorena, ce stiu de la doctorul meu este ca daca ramai insarcinata poti sa faci sport la acelasi nivel pe care-l faceai inante sa ramai insarcinata. Daca nu faceai sport deloc inainte, mersul pe jos & inotul sunt cele mai sigure. Nu este bine sa te apuci sa faci brusc sport cu care corpul tau nu e obisnuit. Eu am prietena care se trezeste la 5 dimineata in fiecare zi si alerga o jumatate de ora. A facut la fel si cat a fost insarcinata si nu i-a daunat deloc. Nu vreti sa stiti cat de bine arata chiar insarcinata! :)

Ieri am citit un articol in ziarul local scris de doctorul meu ginecolog si spunea ca sportul de intensitate medie(si atingerea unei greutati normale) creste foarte mult fertilitatea unei femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor vazand cresterea asa de brusca a temp baz,oficial as fi in prima zi PO??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gina, pe fertility friend, iti declara ovulatia dupa ce au avut un salt de temperatura timp de 3 zile. Deci trebuie sa mai astepti cateva zile sa vezi cum se comporta temperatura. Dar, teoretic, azi e prima zi DPO.

10 saptamani si 3 zile

Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetele, i-mi cer scuze ca nu am mai postat de mult
le urez fetelor noi sa aibe mai mult succes decat mine si sa plece mai repede la odisee
noutati nu am asa ca am stat cuminte, v-am citit cu drag tot timpul
am o intrebare la voi a mai facut cineva histeroscopie? eu ma pregatesc luna asta si vreau sa stiu ce ma asteapta, i-mi este teama ca poate nu-mi trec uratii pana atunci, este vre-o problema daca mai am ceva pete?(scuzati detaliile) sau trebuie sa fiu curata?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gina, pe fertility friend, iti declara ovulatia dupa ce au avut un salt de temperatura timp de 3 zile. Deci trebuie sa mai astepti cateva zile sa vezi cum se comporta temperatura. Dar, teoretic, azi e prima zi DPO.

10 saptamani si 3 zile

pentru sanatos!

Pe ff imi spune ca ovulez intre z 13 si 15 si atat,de asta nu inteleg,nu imi arata nimik altceva,nu stiu de ce,poate nu fac eu ceva bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Gaby da am FF platit pe 3 luni,lamurestema cum se aplica!!Please.
Edit:
Gata am facut singurica,sunt 7 DPO nu 5 DPO
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput